Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeuecandandırYa galiba Türkiye genelinde seçime katılım oranı yüzde 88 imiş.
Peki benim cümleye ya galiba diye başlayıp da devamını gooldan getirmem.snsjsjsjd
Bi'de güneş kremi.Ay ben sınav görevlerime de böyle gidiyorum.Her yere böyle gidiyorum. Kadın olmaya dair sevdiğim tek şey süslenebilmek.
Parfüm önemli Zerre Hanım. :) İyi yapmışsınız bence.
Yav git bebeni uyut ne işin vardur burdaHeuecandandır![]()
Ben gömleğimi giyip kolumu sıvayıp takımı tokamı takıp, kırmızı rujumu sürüp, bebeme Atatürk tshirtü giydirip gittim; yan kağıda mührümü deneyip bastım. İlki kururken ikinciyi özenle katkayıp bastım, 5 dk falan içerdeydim herhaldeBüyük başarı sister.
Bir şey itiraf edeyim mi? Saçıma fön çektim, makyaj yaptım, parfüm sıktım. Öyle gittim oy kullanmaya.Kokoşum ne yapayım?
Ablanın biri 15 cm topukluyla gelmiş. Ben de ben abarttım sanıyordum.
Annem de bugün kardeşime neler neler vadetti akpye oy versin diye. Ama ikna edemediSandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir
Yalamadım ben ama sorun olmaz inşBen gömleğimi giyip kolumu sıvayıp takımı tokamı takıp, kırmızı rujumu sürüp, bebeme Atatürk tshirtü giydirip gittim; yan kağıda mührümü deneyip bastım. İlki kururken ikinciyi özenle katkayıp bastım, 5 dk falan içerdeydim herhalde
Dışarıda yalamam söylendi, no problem Bismillah dedim onu da yaladım, sandığa çocuğuma attırdılar![]()
Canan kaftancioglu %51 dedi. Şu an 47 gibi görünüyor halk tvde. Aaa pardon miyop gozlerim yanlis görmüş. Şehir orani galiba bu.Kız yalan diyorum Ay halk TV açın CHP den gelen rakamlar orda
Valla çıkaramadımAaa mikantanımaz da simdi beni
![]()
Kürk mantosuz modannacıkValla çıkaramadım![]()
O kadar millet ittifakıydım ki İmamoğlu’nun dişi versiyonu görüntüsüYalamadım ben ama sorun olmaz inş
Ben 2 kızımla gittim. Oyumu kullanırken eşim onların başında durdu. Anca 16 gibi gidebildik, sıra beklemedim.Çok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim![]()