Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ay ben sınav görevlerime de böyle gidiyorum. :KK70: Her yere böyle gidiyorum. Kadın olmaya dair sevdiğim tek şey süslenebilmek. :KK70:
Parfüm önemli Zerre Hanım. :) İyi yapmışsınız bence.
Bi'de güneş kremi.😎😎😎

Büyük başarı sister. :super:
Bir şey itiraf edeyim mi? Saçıma fön çektim, makyaj yaptım, parfüm sıktım. Öyle gittim oy kullanmaya. :KK70: Kokoşum ne yapayım?
Ablanın biri 15 cm topukluyla gelmiş. Ben de ben abarttım sanıyordum.
Ben gömleğimi giyip kolumu sıvayıp takımı tokamı takıp, kırmızı rujumu sürüp, bebeme Atatürk tshirtü giydirip gittim; yan kağıda mührümü deneyip bastım. İlki kururken ikinciyi özenle katkayıp bastım, 5 dk falan içerdeydim herhalde😂
Dışarıda yalamam söylendi, no problem Bismillah dedim onu da yaladım, sandığa çocuğuma attırdılar😂

Sandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir
Annem de bugün kardeşime neler neler vadetti akpye oy versin diye. Ama ikna edemedi 😅

Ben gömleğimi giyip kolumu sıvayıp takımı tokamı takıp, kırmızı rujumu sürüp, bebeme Atatürk tshirtü giydirip gittim; yan kağıda mührümü deneyip bastım. İlki kururken ikinciyi özenle katkayıp bastım, 5 dk falan içerdeydim herhalde😂
Dışarıda yalamam söylendi, no problem Bismillah dedim onu da yaladım, sandığa çocuğuma attırdılar😂
Yalamadım ben ama sorun olmaz inş

Yalamadım ben ama sorun olmaz inş
O kadar millet ittifakıydım ki İmamoğlu’nun dişi versiyonu görüntüsü😂 orda beni pusulayı bastıra bastıra katlamam için uyaran kadını uyardılar ya yırtılırsa geçersiz öyle yapmayın siz diye.
Açık atarken lütfen yalayın düşer müşer sağlama alalım işimizi dediler.
Ki ünide kendi sınıfımda kullandım, bundan önceki her seçimde iktisat sınıfları açılırdı, ilk defa bizim fakülte ve hayatımın geçtiği sınıflar açılmış.
Yoksa bu bir işaret mi diye iyiye yordum😂

Çok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim :süslü:
Ben 2 kızımla gittim. Oyumu kullanırken eşim onların başında durdu. Anca 16 gibi gidebildik, sıra beklemedim.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi bu sene anneler günü hediyesini ben onlara verdim. Oyuma sahip çıkarak.
İlk mesajımda yazdım. Ülkede bazı şeyler ekonomi, mülteci sorunu, yolsuzluk, adalet sistemi… düzelmez ise çocuklarımı alıp yurtdışına gideceğim. İnşAllah buna gerek kalmaz. Çünkü kaçmak bir çözüm değil.

Back
X