Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber vermen gerekirdi2 ay oldu nerdeyse :)
Umarım denk gelmez yukarıda bir ekran görüntüsü paylaşılmış depremzedeler için hiç hoş olmayan tanımlamalar yapılmış nasıl böyle bir şeyleri paylaşabiliyorlar aklım almıyor en acılı insan dahi bir şeyleri görmüyorsa gider inadına verir muhalefete yine verir demek ki iktidara güveniyorlar saygı duymak zor olmasa gerekDepremzedelerin verdiği oyu eleştirmek bana uygun gelmiyor.
O kadar programlar yapıldı, üzüldük ağladık günlerce.
İstenilen oyu verince ağlamaya devam edip olmayınca haketmiyorlar denmesi bana üzücü geldi. İnşallah oy verenler bu tür mesajlara denk gelmez.
İnşallah yaşamadıklarımız şeyle sınanmaz. Onların düşündüklerini, beklentilerini bilemeyiz.
Chpnin yuksek ciktigi yerde yapilan itirazlar yuzunden ilerleme olmuyormus!!! :)
Hayır ikinci tura kalmayacak az buçuk netleşti arada 3 milyon gibi bir oy farkı mevcutIkinci tura kalacak gibi
Burada kutlamalara başlanmış konvoylar falan var ben anlamadım gerçektenHayır ikinci tura kalmayacak az buçuk netleşti arada 3 milyon gibi bir oy farkı mevcut
Bu kadar keskin bir ayrım olduğunu burda gördüğünuz bikac yorumla mi belirlediniz? İki tarafın ayrımını burdaki 3-5 yorumla mi bu kadar kesinlestiriyorsunuz dayanağınız bu mu yani? Günlerdir kendimi tutup hiç yazmadım şuraya ama siz kimsiniz ki böyle keskin bir ayrım yapıyorsunuz?İki tarlada yapacağını ifade ediyor kimse bu yakıştırmayı yapmıyor namaz kılacak olan namaz kılacam diyor diğeri şarap patlaticam diyor bu yorum değil yani iki tarafın ifadesi dile getiriliyor bu kadar.![]()
Sevişmek günah mıNeyse ki ne ima ettiğinizi anlayacak kadar zekiyim.
Size şok olacağınız bir sır vereyim.
Hani taraf diyorsunuz ya
Cumhur kazanırsa sizin tarafta da rakı içecek ve sevişerek kutlama yapacak insanlar var.
Aynı şekilde millet kazanırsa da camiye gidip şükür namazı kılacak insanlar var..
İki keskin taraf değil yani
Hesaplamalara göre evet Erdoğan kazandı bariz bir oy farkı var çünküBurada kutlamalara başlanmış konvoylar falan var ben anlamadım gerçekten![]()
İşte bende size aynısını söylüyorum.Sevişmek günah mı![]()
sizin taraf bizim taraf var mı yahu nasıl söylemler bunlar yahu kim içerek kutlarsa kutlar kim sevişerek kutlarsa kutlar ben iktidar yanlısıyım diye elbet sevincimi sevişerek kutlarım
![]()
Kaynak paylaşır mısın niloyaHesaplamalara göre evet Erdoğan kazandı bariz bir oy farkı var çünkü
Kaynak paylaşır mısın niloya
Ay sen çok yaşa ahahahhaha