- 28 Şubat 2018
- 1.330
- 4.328
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere sordum arada kaynadı olası 2. Turda tek pusula mi kullanacağız ben böyle biliyorum ama emin değilim.
Asıl üzücü olan mv sonuçları. Ak parti yiyiciligi devam edecek ztn. Bu cb öte bir hal almıştı.
Evet tek pusula olacak cb seçeceğiz sadeceBir kere sordum arada kaynadı olası 2. Turda tek pusula mi kullanacağız ben böyle biliyorum ama emin değilim.
Asıl üzücü olan mv sonuçları. Ak parti yiyiciligi devam edecek ztn. Bu cb öte bir hal almıştı.
Bilmiyorum farkında mıydınız ama milliyetçi kesimin oyları her daim çantada keklik görüldü.İşte me kazanıldı mesela nen de anlamadım gerçekten onun için soruyorum.
Tek pusula olacak denmişti. Milletvekili seçimi olmayacak birdaha
Seçimi 2. Tura bıraktırdığı içinHayır oğan a oy verenlere neden yükleniyorsunuz ki şimdi ne alaka yanı noldu erdoğan kazandı da haberimiz mi yok
Ben açık açık yazdım burda biraz önce seçim ozele gerek yok bibi başgan varŞimdi seçim özelde dedi ki biri:
Bir taraf %10dab fazla düştü bir taraf %5 arttı bir taraf hiç değişmedi. Ee bu düşen ve artan arasındaki fark nereye gitti. Benim de matematiğim yetmemişti buna gerçekten.
Normalde 12 oldu mu sonuçlar açıklanırdı diye hatırlıyorum.
Gecikme de yokmuş bekleyelim görelim.
Matematik önemli sonuçta.
Kılıçdaroğluyla olan bir foto paylaşır mısnız? Ya da chp vekillerinden biriyle? Ona da kabul.Fetö ye gelirseniz beraber fotosunun olmadiği lider yok hepsi kanki olmuş vaktiyle. Ben partici bir insan değilim adamci biri de değilim olani söylüyorum. Kılıcdaroğlu ve hdp millet ittifakının hatası. Bunu görmüyor olamazsınız.
Bikaç mesajınızda gördüm istediğimizi aldık yazdığınızı ondan gördüm. Genel manada evet böyle bir ittifak böyle bir aday bence de demokratik sistemde zaten olmalı. Ama şuan ikinci tura kalan seçimde bence istediğini alan yok. İlerleyen zaman İçin katılıyorum dediğinizeHayır. Yıllardır malum kişi yüzünden, siyasette adeta yoklar muamelesi gören Atatürkçü ve milliyetçilerin artık kendini yerinde hissettiği bir ittifak kurarak hiçbir seye mecbur edilmeden oy kullandık, seçime girdik. Biz yeni başlıyoruz![]()
Demisim gecen carsamba ve sonucu gorduk.Secimin asil kazananı Sinan Ogan ama 2.tur da olsa meclis cogunluguyla adam yine kazandı.Inceye bu kadar yuklenilerek yanlis yapiliyor.Olasi bir 2.tura kalma durumunda S.ogan ve Muharrem incenin oylari belirleyici olacak.S.oganin kemim oylari Inceninki gibi kirilgan degil.Ve bu kadar kusturulmeye gerek yok Ince secmenini.Ki secmeninin yas ortalamasi 30.Bu sekilde yuklenilirse ibre Erdogana döner ki bence döndü de.
En çok karartma alan bir adayın vaadini ancak onu gerçekten tanımak isteyen kişiler öğrendi zaten.Sinan oğlan’ın tek vaadi “ata ittifakı güneş gibi doğacak” ken ona oy verenleri anlamak mümkün değil![]()
Sürekli itirazlar var oylara hem de birçok şehirde, ben bu oranlar değişecek diyorum ve hala umudum var, tv ye güvenim yok takibi Twitter dan yapıyorumBenim anlamadığım ysk başkanı açıklama yaptı açılan sandık oranı %60 küsur dedi. Ama ajanslar %92 açıldı diyor neden bu kadar farklılık
Bilmem meclis seçimi de önemli o da öyle olur o zaman.Bilmiyorum farkında mıydınız ama milliyetçi kesimin oyları her daim çantada keklik görüldü.
Buna her daim de itiraz edildi, gelen istifalar kurulan partiler bunun ispati. Bu seçimle sahadaki sonucunu gördük
Bu aksam bunun öyle olmadığını herkes gördü.
2. Tur için iki ittifak da suanda neredeyse Ata ittifakına mecbur gibi görünüyor.
Kılıçdaroğluyla olan bir foto paylaşır mısnız? Ya da chp vekillerinden biriyle? Ona da kabul.
Ee aradaki fark her türlü gitmiyor Bibi mantıken Oğan da değişmiyor çünkü.Ben açık açık yazdım burda biraz önce seçim ozele gerek yok bibi başgan var![]()
Bu çok daha üzücü benim için. Gelen adayı bir şekilde kabullenirim. Ama mv ağırlığı çok saçma yerlere gidiyor sonra. Bugünlerde konuşulan hersey değişiyor
Zaten sorun akplilerin fotoğraf çekilmeleri degilki. Bütün suçu sıradan vatandaşların üstüne atıp kendileri sütten çıkma ak kaşık oldular. Devletin arazilerini hediye edenler hesap vermezken bankaya kendi parasını yatıran insanlar hapse girdi. Şimdi de CHP'yi fetöcü ilan ediyorlar.Kılıçdaroğluyla olan bir foto paylaşır mısnız? Ya da chp vekillerinden biriyle? Ona da kabul.
İşte bende anlamadım kiEe aradaki fark her türlü gitmiyor Bibi mantıken Oğan da değişmiyor çünkü.
Sabaha anca belli olur gibi
Yani benim söylememdeki amaç birden ortaya çıkışı, kazanamayacağı cok belli oluşu. Birden cb adayı olunca haliyle sanki bir partiye destek gibi bir algı yarattı gibi geliyor.En çok karartma alan bir adayın vaadini ancak onu gerçekten tanımak isteyen kişiler öğrendi zaten.
Sizin anlamanıza gerek yok![]()