Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Simdi tabloyu görüp vazgeçen olur mu?
Ztn çok oy almış gözükmüyor ki, olay gdoguda kopmuş gibi. Buda çoğu kişide soru işareti idi, şimdi kocaman harita sayılar var.
Oğanın oyları akpye kayacağından %60 civarıyla kazanacağını düşünüyorum ben mevcut hükümetin. Bitti bu iş, pes eden çok olacak. Ha mucize olur inceden oğana kayanlar tayyibe karşı kim varsa deyip buraya dönerse belki. Ama hayal gibi bir şey

O iş çözülürdü. Medya eskisi kadar akp taraftarı olamayacağı için, rreddettikleri yasalarla onları suçladığınızda üzerine oy kaybeder mecbur kalırlardı. Erdoğan sadece parti başkanı statüsüne düşecekti çünkü

Ben bunu tam tersi yaşadım, böyle bir istek talep oluşmuyor. İlk zeytin dalı fedakarlık mecbur olan taraftan geliyor. Buda halkı çok üzüyor. Digeri olmadan iş yapamayan taraf önce onların gönlünü yapiyor. Çünkü siyaset çıkarlar olmadan yurumuyor

Oğanın oyları akpye kayacağından %60 civarıyla kazanacağını düşünüyorum ben mevcut hükümetin. Bitti bu iş, pes eden çok olacak. Ha mucize olur inceden oğana kayanlar tayyibe karşı kim varsa deyip buraya dönerse belki. Ama hayal gibi bir şey

Net sonuçları görmeden erken, hala kim önde emin olamiyorum

O iş çözülürdü. Medya eskisi kadar akp taraftarı olamayacağı için, rreddettikleri yasalarla onları suçladığınızda üzerine oy kaybeder mecbur kalırlardı. Erdoğan sadece parti başkanı statüsüne düşecekti çünkü

Birde is yasa çıkarmaya gelene kdr çok var. hükumet kurma şu tabloda çok karışık duruyor ya, resmen kendi ayaklarına sıktılar. Yada ztn amac buydu, ben buna daha yakındım

Ben de çok isterdim. Canı gönülden rahat rahat oy verebilmek isterdim. Resmen kişisel hirslarina kurban etti bizi. Hala sahip çıkabilenler var. Aday doğru ama ülke yanlis diye. Lafa bak. Ülkeye göre aday çıkarmak gerekiyor olabilir mi acaba?
Genel konuşmayalım alıntılayıp yazarsanız daha düzgün iletişim olur diye düşünüyorum.
Herkes kendi fikrini beyan ediyor, ben de kendi fikrimi söyledim. Kime ne zararı olmuş da yanlış aday diye bağrınıyor herkes.
Ülkeye göre aday çıktı o zaman 21 senedir başında, seçilir 14 gün sonra siz de görürsünüz.
Bide ikinci tur varken şimdiden feryat etmemin , adamı gömmenin sadece iktidarda faydası olur diye tahmin ediyorum. Onlar sessizce izler biz de burda konuşur dururuz.

Bence Rte çıkıp Teşekkür etmeli
sayesinde bu kadar yıl iktidarda kaldı
açık ve net
seçimden öncede dedim ve şimdi de diyorum
kaç kere kaybettin bu adama karşı hırsın ne senin
bu kadar insanın da günahına girdin
yaşın 75 sulanmış beyninle mi yönetecektin bu ülkeyi
kesinlikle belli bir yaştan sonra koyaydın mansuru imamoğlunu en azından denemiş olurlardı
hep derim belli bir yaştan sonra
araba kullanmaları, sosyal medya kullanmaları, ve en önemlisi siyaset yapmaları yasaklanmalı insanların kim olursa olsun
ya ne diyorsunuz siz imamoğlunu zaten aday yapmazlardı
aday olsaydı şimdi silivrideydi
Mansuruda kürtler istemiyordu seçilemezdi
Ne kişisel hırsı
Öyle olsaydı ekmelettin diye birini mi çıkarırdı
İster inanın ister inanmayın en doğru aday kılıçdaroğluydu
Yani bu kadar nefretinizi hak edecek ne yapmış adam anlamıyorum
Adam başkana tanınmış bu kadar yetki varken ülkeyi başkasına emanet etmek istemedi
Parlenenter sistemi getirdikten sonra gidecekti zaten
Adam hırsız değil
Adam yolsuz değil
Adam liyakatsiz değil küfürbaz değil
Devlet adamı yıllardır işin içindr daha ne olsun
Dünden beri gözüm seğiriyor

CHP nin kendi milletvekili 146dan 126 ya mi düştü şaka dimi bu sinirlerim bozuldu :D
Sonuc resmen hezimet ya gerçekten

Valla ikinci tura sandığa gidesim kalmadı artık
Erdoğan %60 la kazansın istediğini yapsın krallığını filan ilan etsin
Onların ikinci tura kaldı diye kazanmış gibi sevinmesinin sebebi bu işte
Bıktık yıldık hep AA sonuçları yüksekten açıyor keyfimiz kaçıyor diye
Benim son umudum 14 gün sonraya
Burada çok sıkıntılı şeyler de olacak 14 gün nasıl geçecek göreceğiz ama ben son bir umut gideceğim.
Herkes memnunsa demokrasi sonrası yapacak birşey kalmayacak

Genel konuşmayalım alıntılayıp yazarsanız daha düzgün iletişim olur diye düşünüyorum.
Herkes kendi fikrini beyan ediyor, ben de kendi fikrimi söyledim. Kime ne zararı olmuş da yanlış aday diye bağrınıyor herkes.
Ülkeye göre aday çıktı o zaman 21 senedir başında, seçilir 14 gün sonra siz de görürsünüz.
Bide ikinci tur varken şimdiden feryat etmemin , adamı gömmenin sadece iktidarda faydası olur diye tahmin ediyorum. Onlar sessizce izler biz de burda konuşur dururuz.
Bu sözü twitter kullanicisinda gördüm burada degil. O sebeple alintilayacak bir konu yok. Burada da yazan olduysa görmedim. Kaçak oynamayı sevmem, zemheriye soracagimi direkt sordum örneğin.

Bağrınmamızın nedeni seçim oncesi coşkuyu görmemiz. O coşkuyla bile bu sonuç oluyorsa ikinci tura umudumuzun kalmaması çok normal.

ya ne diyorsunuz siz imamoğlunu zaten aday yapmazlardı
aday olsaydı şimdi silivrideydi
Mansuruda kürtler istemiyordu seçilenezdi
Ne kişisel hırsı
Öyke olsaydı ekmelettin diye birini mi çıkarırdı
İster inanın ister inanmayın en doğru aday kılıçdaroğluydu
Yani bu kadar nefretinizi hak edecek ne yapmış adam anlamıyorum
Adam başkana tanınmış bu kadar yetki varken ülkeyi başkasına emanet etmekistemedi
Parlenenter sistemi getirdikten sonra gidecekti zaten
Adam hırsızdeğil
Adam yolsuz değil
Adam liyakatsiz değil küfürbaz değil
Devlet adamı uıllardır işin işin için daha ne olsun
Dünden beri gözüm seğiriyor
Adam rozetini çıkarıp 5 yıl görev yapıp gidecek, sistem için dünya kadar uğraştı çabaladı. Ama daha kendi seçmeni böyle gömerken, akp den oy çalmak imkansız baksanıza.

Bu sözü twitter kullanicisinda gördüm burada degil. O sebeple alintilayacak bir konu yok. Burada da yazan olduysa görmedim. Kaçak oynamayı sevmem, zemheriye soracagimi direkt sordum örneğin.

Bağrınmamızın nedeni seçim oncesi coşkuyu görmemiz. O coşkuyla bile bu sonuç oluyorsa ikinci tura umudumuzun kalmaması çok normal.
İkinci tura kalmasını kimse istemezdi
Ancak yine de son şans olarak görmemiz gerekiyor bence.
Şuan biz Kılıçdaroğlu olmasaydı höy höyyy yaparken, onlar ikinci turu garantilemek peşinde.
Muhalefet birbirine düşerken, atı alan Üsküdar’a varacak böyle devam ederse 14 gün sonunda.

Oğan'in oyları niye akpye kaysın? Ana meseleleri mülteci sorunu. Sorunun sebebi belli. Oğan MHP'den gönderilmiş biri. Simdi niye o partiyi desteklesin? Sadece anlamak için soruyorum. Hangi sebeple akpye vereceğini düşünüyorsun?

Daha önce de kilicdaroglu na mecburiyetten oy verdiğimi söylemiştim.
Bu 14 gün daha desteklemeye devam.
Secim 2.kez değil 10.kez de yapılsa gidip oyumu aslanlar gibi vereceğim.
Ben umutsuz değilim. Bütün imkanlar ellerindeyken bu sonuç!
Saat kaç olmuş hala tam sonuç vermiyorlar.
Bu 14 gun neler yapilmali o dusunulmeli.
Sonra bol bol yereriz.
vazifemi yerine getireceğim keşke dememek için.

Ben de oğan ın oyları akp ye kayacak diye düşünüyorum.
Bi şekilde anlaşma sağlayacaklar ikinci tur İçin

Oğan'in oyları niye akpye kaysın? Ana meseleleri mülteci sorunu. Sorunun sebebi belli. Oğan MHP'den gönderilmiş biri. Simdi niye o partiyi desteklesin? Sadece anlamak için soruyorum. Hangi sebeple akpye vereceğini düşünüyorsun?
Herkes oyle dusunuyor bende merak ediyorum

İkinci tura kalmasını kimse istemezdi
Ancak yine de son şans olarak görmemiz gerekiyor bence.
Şuan biz Kılıçdaroğlu olmasaydı höy höyyy yaparken, onlar ikinci turu garantilemek peşinde.
Muhalefet birbirine düşerken, atı alan Üsküdar’a varacak böyle devam ederse 14 gün sonunda.
Kılıçdaroğlu olmasaydi höy höyy demesem Kılıçdaroğlunun oyu mu artacak? Öfkemi içimde tutamadigim icin özür dilemeyeceğim. Bugünün müsebbibi Kılıçdaroğlu'dur. Yine oy vereceğim. Yine ona sahip çıkacağım.

Adam rozetini çıkarıp 5 yıl görev yapıp gidecek, sistem için dünya kadar uğraştı çabaladı. Ama daha kendi seçmeni böyle gömerken, akp den oy çalmak imkansız baksanıza.
Ya sinan oğan diyorlarda hayatımıza gireli daha günler oldu popilst birkaç bişey dedi diye
ÜLkedeki başkana tanınan yetkileri buna emanet etmek ne kadar doğru
Milliyetçilik ve mülteci politikası popilist bir yaklaşımdır
Ben asla güvenemem böyle birine
Ya bu insanlar aklını mı kaçırdı hiç mi düşünemiyorlar allah aşkına
Sinan oğan gibi hiç bilmediğim biri geleceğine erdoğan kalsın daha iyi
En azından ne olduğunu biliyoruz
Kusura bakmayın ama bu kadar
Kimse süleyman soylu ve devlet bahçeli kadar milliyetçi değil

Back
X