Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
1.turda biteceği zaten şüpheliydi. Neden şimdi bu vazgeçiş? Arkadaşlar kendinize gelin. Azımsanacak bir oran değil 2.tur için umudunuzu yitirmeyin. Adayımızın arkasındayız. Kılıçdaroğlu cok calıstı hiç olmadıgı kadar yetkinlik kazandı. Olumsuzluklar olsa da bize 2 aydır harika duygular yaşattı umudumuz yeşerdi. Ve her ne olursa olsun umudumuzu diri tutalım.Yazmayan arkadaşarım aynı duygular içşndeyiz ama karamsarlıga düşmek yok şimdi daha cok isteyelim daha sıkı sarılalım.

Ne diyeyim? Zaten sorun bu değil mi? Bencil ve ahlaksızlaşan bir toplum haline geliyoruz. Ben deprem zamanı yardımları satan, fırsatçılık yapıp mal stoklayan vs vs bir milletten herşeyi beklerim. Şaşırmıyorum ki. İyilerimiz tabii ki var onları tenzih ediyorum ama bizim sorunumuz halkımız.
Hep söylerim bizim asıl sorunumuz bu coğrafyanın ahlaki bozukluğu, islamiyeti bile bozup kendimize uydurmaya çalışıyoruz

Bu sefer işi çirkefliğe vurmanın zamanı geldide geçiyor artık,minnoşlukta bir yere kadar vurulacak oyumruklar masaya.
Aynen.
Sahte montajlı videolarla algı yarattılar.
Sevgi pıtırcığı bir yere kadar.
Anlamazlar.
Balkondan kazanılmıyor, mutfaktan da olmaz.
Canlı yayın farz oldu.
Çıksın babalaya
Kadınlarla öğrenciler olsun izleyici.

CHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
Seçilmemesi gidecegi anlamina gelmiyor ki. Son bir seçim daha acces lütfen sandığa git.

Oy oranını bu kadar geç öğrenmemizin sebebi 2 taraf mı yoksa belli bir taraf mı? Niye hepsine birden yüklendiniz anlamadım. Sürekli oylara itiraz gelirken, ıslak imzaları tutanaklar gönderilemezken neye göre 2. tura kaldık diyeceklerdi?
benim kizdigim sonuçların geç çıkması değil ki, gece izlediniz mi bilmiyorum önce erdoğan balkona çıktı sanki kazanmışçasına kazanan halkimiz olmustur milletimiz olmuştur vs biseyler söyledi sonra şak diye halkimiz 2.tur istiyorsa onada variz dedi gercekten aşşagida erdogan diye bagiranlarada bi kal geldi.
sonra çikti kilicdaroglu tv ye oda ayni sekilde kimse net bir cevap vermiyo hala veriler akiyo vs diyolar.
5 dk sonra tv ler secim yayinini bitirdi.
soylemek istedigimi anlatabildim mi kimse cikip seffaf ve net bir sekilde secim 2.tura kaldi acilan sandik bu kadar oy bu kadar demedi yani

Son düzenleme:
Erdoğan Suriyelileri asla göndermez bu konuda çok net asla taviz vermez
Adam seçimden 3 gün önce bile göndermem dedi. Bu riske girdi yani. Aynen vermez, Chp Hdp desteğinden vazgeçmez. Zaten geçse dahi bu sefer oyu Akpye yetişmez muhtemelen.
Aslında iş dönüp dolaşıp aynı yere geliyor.

Ata ittifakı bence kimseye destek vermeyecek

Sanmam
Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi

Ben de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.

Kesinlikle. Ben Kayserideki mitingine denk geldim, coluk cocuk yasli genc hepsi dokulmustu yollara.

bana en garip geleniyse; evet bu kitle birini seviyor, destekliyor ama bilincsizce😂.

Adam kalkiyor “kadin midir kiz midir” diyor, kadinlar ellerinde bunun bayragi bas bas bagiriyorlar. Adam bunlara hakaret ediyor, bunlar orgazm oluyor?!
Zevk meselesi herhalde:)))
1.turda biteceği zaten şüpheliydi. Neden şimdi bu vazgeçiş? Arkadaşlar kendinize gelin. Azımsanacak bir oran değil 2.tur için umudunuzu yitirmeyin. Adayımızın arkasındayız. Kılıçdaroğlu cok calıstı hiç olmadıgı kadar yetkinlik kazandı. Olumsuzluklar olsa da bize 2 aydır harika duygular yaşattı umudumuz yeşerdi. Ve her ne olursa olsun umudumuzu diri tutalım.Yazmayan arkadaşarım aynı duygular içşndeyiz ama karamsarlıga düşmek yok şimdi daha cok isteyelim daha sıkı sarılalım.
Laylonummm dönmüşsün uslu dur oldumu.
Gidiyoruz sandığa vereceğiz oylarımızı.
Aynen.
Sahte montajlı videolarla algı yarattılar.
Sevgi pıtırcığı bir yere kadar.
Anlamazlar.
Balkondan kazanılmıyor, mutfaktan da olmaz.
Canlı yayın farz oldu.
Çıksın babalaya
Kadınlarla öğrenciler olsun izleyici.
Son videoda pkk elebaşını ekrana getirdi depp fake deniyor oydu herhalde.
Yumruğun vurulması lazım artık

CHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.
bakın bende 7 gobek secmenim.
bende çok kizginim aksamdan beride burda dile getiriyorum ama çocuklarimiz icin gelecegimiz icin suan bu siniri kusmanin sandikta had bildirmenin zamanı değil.
lütfen oyunuzu kullanın kendim için değil çocuğum çocuklarimiz için istiyorum bunu sizden

Dur daha devamı gelir nasılsa

İç anadolu böyle maalesef kırsal kesim oy potansiyeli o tarafa kayıyor.
Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişler
Yer Ankara kecıören
Bak bak g. Zekalı kesime bak

Ben de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.
Ankara'lı olarak çıkan sonuçlardan ben utandım..

Yavaş ya da İmamoğlu çıksaydı 2. Tur olmayacaktı evet ama KK güvenilmez bi adam olduğunu düşünmüyorum bi pisliği olsaydı bu zamana kadar çıkardı adamı rezil ederlerdi. Hepsinin yaptıkları teker teker çıkıyor ama hala halkın fazla kesimi onlara oy veriyor çok güvenilirler ya
KKya bende tavim chpli olarak
Aday o olunca meral kadar sinirlenmistim
Meral yavasla imamoglunu istiyordu
Yine ayni vaadleri verip onlari öne surebilirlerdi yapmadilar
Aday pusulasinda kemalin siritan fotosunu goren sirf gicikligina bile baska partiye oy basmis olabilir
Adamin pisligi yok
Fakat yillardir mimlendi artik kaliplasti
Yillar once dalginligina gelmisti sanirim ekmeleddini aday yapmisti o da siyasi hayatinda yaptigi en berbat secimlerden biriydi
Kisacasi insanlar yenilik istiyor
Ama cumhur ittifaki oyle bagimli bi secmene sahip ki
oraya armut koysalar yine ona basacaklar oyu

Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişler
Yer Ankara kecıören
Bak bak g. Zekalı kesime bak
Kitleyi böyle kndırıyorlar işte,beyin yıkama bedava nasılsa.
Keçiörenin çoğu göç alan yerlerden biri.

Bnde ankaralıyım harfi harfine katılıyorum sana

Back
X