Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru, umut torpil, liyakatsızlık, hak yeme, imar affı veren partide.Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Bizim milletimiz feraset sahibidir.Her ne kadar sağ sol diye baksa da 96 da refahı ,99 da DSP yi birinci parti yapmıştır.Yeter ki umut görsün, Kılıçdaroğlu,birbirini yiyen altılı masa da umut yoktu anlayın artık.
Size yazacak çok şey var ama kendimi yormayacagim.Celladina aşık olmuşsa bir millet yapacak birşey kalmıyor geriye.Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Bizim milletimiz feraset sahibidir.Her ne kadar sağ sol diye baksa da 96 da refahı ,99 da DSP yi birinci parti yapmıştır.Yeter ki umut görsün, Kılıçdaroğlu,birbirini yiyen altılı masa da umut yoktu anlayın artık.
Size katılmıyorum maalesef bu dediğim insanlar herseyin farkında olan gayette bilinçli insanlar sürekli hala insanlar çok zor durumda artık ağır hasarlı evlere hafif hasar raporu veriyorlar yıkılmasın diye söylenen insanlar kendi evi de ağır hasarlı olup hafif hasara dönüştürülmüş ama hala kafa aynıEn büyük korkuları kurulan düzenin bozulması bence, az buçuk atılan temeller vs güven verdi. Çokta sağlıklı karar beklememek lazım mı acaba?
Birde onlar medyadan uzaktı yaşananları ülke gördü. Çoğu sadece kendi sokağı yıkıldı sanmış
ayni duygulari yasayan birine denk geldim sonunda vallahi bnde o kadar kotuyumki icerdem disari cikamiyom o kadar laf etmistim akpli komsulara![]()
Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Dün uzmanın biri konuşuyordu, bu sistem zaten cb ve meclisin aynı partiden çıkması durumu düşünülerek tasarlanmış, cb farklı olursa sistem bozulur dedi.Meclis çoğunluğu ezici bir şekilde cumhur ittifakında. Kk başkan olsa bile çoğu istediğini yapabilir mi, bilmiyorum ya
Çok mutsuzum, çok üzgünüm, çok kızgınım...
Eb3 vizesiyle ABD'de işçi mi olsam, ona bakınıyorum![]()
Size katılmıyorum maalesef bu dediğim insanlar herseyin farkında olan gayette bilinçli insanlar sürekli hala insanlar çok zor durumda artık ağır hasarlı evlere hafif hasar raporu veriyorlar yıkılmasın diye söylenen insanlar kendi evi de ağır hasarlı olup hafif hasara dönüştürülmüş ama hala kafa aynı
ben tutamiyom vallahi kendimi neymis kk önunü dahi goremiyomus bnde rte o iyi goru calmasinida iyi biliyo dedim nasil demimkiValla kimseye kötü bir şey demedim, herkese saygılı olmaya gayret ediyorum ama çok üzüldüm yeminle
Aynen öyle ben de kullanmayacağım. Birkaç yorum gördüm Sinan oğan'a oy verenlerin içi rahat mı diye, hem zafer partisi hem sinan oğan'a oy vermiş biri olarak içim hiçbir seçim olmadığı kadar rahat. Bundan sonra da ne oluyorsa bu halk başına gelenleri hakediyor 5 yıl sonra Sinan oğan diyeceğim tekrardan.Yıllardır sandığa gidip sonra çevremdekilerin bana nanik yapmasından usandım
Kullanmayacağım ; oy vermek vatandaşlık görevidir, oy namustur, vermediğimiz oylar başka tarafa yaramasın diye yıllardır yaşadığım hezimet, üzüntü yeter. Bunların başarısız muhalefeti sayesinde yeterince üzüntü yaşadım en azından vermedim der geçerim. Sayelerinde bu ülkede olmaması gereken her şeyi gördüm, vatanım, milletim, Atam tüm değerlerim yerlerde sürüklendi gitmeyeceğim artık sandığa gitmeyeceğiiiimmm taki kk gidene kadar. Bu değerlerin bekçisiydi Chp ne zaman ne olduğunu hatırlayacak ben o zaman oy vereceğim
Valla nerelerini yirtarlarsa yirtsinlar hatta Allah yukarıdan vahiy indirsin ( tövbe tövbe insanı gunaha sokuyorlar) yine de değişen bir şey olmayacakEn cok neye uzuluyorum biliyor musunuz, bilim adamlari bosuna kendini yirtiyor. Devletin ne yapacagini da gayet guzel anlatiyorlar ama kime anlatiyorlar.
Hanımlar merak ettiğim bi konu var.
İnsanlar neden İnce'ye oy verdi? Yani seçimden çekildiği zaten bilinen bi şey, ülke içinden ona rağmen 200bin oy çıkmış. Bilmeyenlerin sayısı olsun 5-10 bin. Kalanının amacı ne, bi fayda sağladı mı herhangi birine İnce'ye giden oylar da böyle bi sayı çıktı. Kafam basmadı benim
Cogumuzun öfkesi 2.tura kalmak değil öfkemiz %45lik oran. %1lik bile olsa önde olarak 2.tura kalmış olsaydık daha iyi hissedecektik biliyorum çünkü olabilirliği bize umut verecekti ama diyorum ya mücadeleye odaklanmalıyız.Üzülüp ağlıcaz veryansın edip suclu da arıcaz ama bu hisler gecınce içimizdeki o sevda yine bizi sandıga götürecek.O kadar üzgünüm ki.... dün geceden beri durmadı gözümün yaşı, odamdaki Atatürk resmine bakıp bakıp içim kavruldu... Öfkeden çok üzüntü, hatanın üstüne koşa koşa gitmeleri cidden canım yandı. Belki ikinci tur zamanı sakinleşmiş olacağım şu an duygularım çok karmaşık. KK ya kızmış olsam da değişim olacağına inanmıştım, ikinci tur bana sakat geliyor, yanılmış olmayı gönülden diliyorum inanın. Dediğim gibi belki durulurum iki haftaya dek, dayanmayı umuyorum, desteğiniz, anlayan biri olduğunu görmek çok iyi geldi, sağolun![]()
Aynen giden hizmette halkın hizmeti o yetti onlara demek ki gözlere perde inmiş bir kere20 sene sonra nasıl yenileyecek diye yol ararlar.. bilmiyorum açıklama arıyorum o zmn medyaya yansıyan yalandı giden hizmet onlara yetti.??
Tepki olduğunu düşünüyorum ben.Hanımlar merak ettiğim bi konu var.
İnsanlar neden İnce'ye oy verdi? Yani seçimden çekildiği zaten bilinen bi şey, ülke içinden ona rağmen 200bin oy çıkmış. Bilmeyenlerin sayısı olsun 5-10 bin. Kalanının amacı ne, bi fayda sağladı mı herhangi birine İnce'ye giden oylar da böyle bi sayı çıktı. Kafam basmadı benim
çok ciddiyim dün oyunu ak partiye verdigini bildigim bir kisi.pusula da ata ittifakini gorunce sasirdigini soyledi bana ..ata ittifakindan bi haber olan kisi incenin cekildigini de bilmeyebilirHanımlar merak ettiğim bi konu var.