Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bı bakımda son defa denemek istemiş olabilir ,zaten siyasi hayatı ya şimdi ya 5 yıl sonra bitecektir diye düşünüyorum...Kemal dede kaçıncı kaybedişi oldu şimdi.
Tarihe hep kaybeden çok kaybeden koltuk sevdalısı olarak geçecek. 28inden sonra çıkıp konuşabilecek mi merakla bekliyorum.
Bir zahmet şimdi bitsin.Şimdi bı bakımda son defa denemek istemiş olabilir ,zaten siyasi hayatı ya şimdi ya 5 yıl sonra bitecektir diye düşünüyorum...
Eğer 2. Tur seçilmez veya seçilir ise büyük ihtimalle kongreye gidebilir CHP çünkü parti iç tüzük kuralları gereği 45 gün içinde sonuçlanmalıymş...Bir makalede okumuştum yerine Faik Öztrak veya Bülent Tezcan aday olabilir... Ha birde Özgür Özel var ama diğerleri daha köklü bence..Bir zahmet şimdi bitsin.
Digeri de tarihe "hep vaad verip yapmayan ama körü körüne secilen" olarak gececek o halde..Kemal dede kaçıncı kaybedişi oldu şimdi.
Tarihe hep kaybeden çok kaybeden koltuk sevdalısı olarak geçecek. 28inden sonra çıkıp konuşabilecek mi merakla bekliyorum.
Evet öyle ülkeye mülteci dolduran olarak da geçerbilir mesela.Digeri de tarihe "hep vaad verip yapmayan ama körü körüne secilen" olarak gececek o halde..
Erdoğan'a kızılıyor hasta bıraksın diye ama çoğu bırakmadı siyaseti. Deniz Baykal öldüğünde 84 yaşındaydı. Yanılmıyorsam milletvekili idi son zamanlarında. O da çok eleştirilmişti tekerlekli sandalye ile geliyordu meclise.Şimdi bı bakımda son defa denemek istemiş olabilir ,zaten siyasi hayatı ya şimdi ya 5 yıl sonra bitecektir diye düşünüyorum...
Abla bizde yohtur.Beyaz cay da varsa neden olmasın![]()
Kestane balı ise bişiy olmaz.Bal gibi meclis sizi zehirlemesin dikat edin balı fazla kaçırınca öldürür
Rte'nin ne zaman bitecek?Şimdi bı bakımda son defa denemek istemiş olabilir ,zaten siyasi hayatı ya şimdi ya 5 yıl sonra bitecektir diye düşünüyorum...
Deniz Baykal benim gözümde gördüğüm en iyi muhalefet lideriydi, o halde bile meclise gelmesi eleştiriyi değil taktiri hak ediyordu... Onun duruşunu hep beğenmiştim özellikle Davos taki Erdoğan'a yapılan davranıştan sonra çıkıp "Türkiye Cumhuriyeti başbakanına kimse bunu yapamaz demişti.." Allah rahmet eylesin.Erdoğan'a kızılıyor hasta bıraksın diye ama çoğu bırakmadı siyaseti. Deniz Baykal öldüğünde 84 yaşındaydı. Yanılmıyorsam milletvekili idi son zamanlarında. O da çok eleştirilmişti tekerlekli sandalye ile geliyordu meclise.
Digeri de tarihe "hep vaad verip yapmayan ama körü körüne secilen" olarak gececek o halde..
Deniz Baykal benim gözümde gördüğüm en iyi muhalefet lideriydi, o halde bile meclise gelmesi eleştiriyi değil taktiri hak ediyordu... Onun duruşunu hep beğenmiştim özellikle Davos taki Erdoğan'a yapılan davranıştan sonra çıkıp "Türkiye Cumhuriyeti başbakanına kimse bunu yapamaz demişti.." Allah rahmet eylesin.
O iş tam İmamoğlu’na göre. Şöyle döşünün kıllarını göstere göstere, kollarını sıvayıp böğüre böğüre bi miting verse kazanırz bence.Keşke dese...Görünen o ki toplum bun seviyor. Benim oyumu kaybetmez ama belki birilerinin oyunu kazanır. Bu saatten sonra açsın ağzını yumsun gözünü iktidara saydırsın.
Samimi söylüyorum bu dönem son galiba söylentilere göre yerini Fatih Erbakan a bırakacak...Rte'nin ne zaman bitecek?