Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
KK'na bu kadar kin besleyen insanları anlamıyorum. Şu anki liderden daha kötü ne yapmış olabilir size?
Benimki kin değil mesela iki seçimdir aday olmadı kendisi şimdi de aynısını yapmalıydı diye düşünüyorum.
Ne değişti onun için.
Başta da öyle düşünüyordum şimdi de.
İnsanlar motivasyonunu kaybetti şu an. Bu kadar puan farkı olmasaydı en azından böyle olmazdı.

Esasında sevmesem de Kılıçdaroğlu için de üzücü bir durum şuan yaşadığı. Empati yapmak lazım.Bu sefer çok destek vereni vardı. Kendi de inanmıştır büyük ihtimal kazanacağına.

Kemal Kılıçdaroğlu nun açıklaması ne tatlıydı yaa 🥰

Beeenn bur da yım 🫶

Burdaaa mi diye öğretmeniyle konuşan küçük çocuk aklıma geldi 🥰

Benimki kin değil mesela iki seçimdir aday olmadı kendisi şimdi de aynısını yapmalıydı diye düşünüyorum.
Ne değişti onun için.
Başta da öyle düşünüyordum şimdi de.
İnsanlar motivasyonunu kaybetti şu an. Bu kadar puan farkı olmasaydı en azından böyle olmazdı.
Ekrem reis olsun isterdim şahsen ama o kk'nu desteklemeyi ve yerinde kalmayı seçti. Zaten dede'den sonra ona kalacak sahalar. E ekrem'i eleyince geriye mansur kalıyor. En çok istenilen üçlüyü ele alıyorum burada. Kimse kusura bakmasın ama Mansur'dan cb olamaz. İyi bir devlet adamı, severim kendisini ama siyaset kurtlar sofrası gibidir. Mansur sert siyaset yapamaz. Bunu dün de kanıtladı. "Ne karar verirseniz uyarım," dedi. Bu olmaz. Kibarlık, yumuşak olunacak yer değil orası. Bize dişli biri, net biri lazım. Geriye de kk kalıyor. Adam görmüş geçirmiş ve neler neler yaptı buraya gelene dek. Sorun kk'da değil zaten de gerisini yazıp da banlanmak istemiyorum.

Bir şey sorucam bu 28 Mayıstaki seçim için yeni seçmen kağıtları gelecek mı yoksa öncekiyle aynı yerde mı oy kullanıcaz?

Ekrem reis olsun isterdim şahsen ama o kk'nu desteklemeyi ve yerinde kalmayı seçti. Zaten dede'den sonra ona kalacak sahalar. E ekrem'i eleyince geriye mansur kalıyor. En çok istenilen üçlüyü ele alıyorum burada. Kimse kusura bakmasın ama Mansur'dan cb olamaz. İyi bir devlet adamı, severim kendisini ama siyaset kurtlar sofrası gibidir. Mansur sert siyaset yapamaz. Bunu dün de kanıtladı. "Ne karar verirseniz uyarım," dedi. Bu olmaz. Kibarlık, yumuşak olunacak yer değil orası. Bize dişli biri, net biri lazım. Geriye de kk kalıyor. Adam görmüş geçirmiş ve neler neler yaptı buraya gelene dek. Sorun kk'da değil zaten de gerisini yazıp da banlanmak istemiyorum.
Sürekli söylenen sözleri biliyorum sorunun direkt kkda olmadığını da biliyorum ama Merali dinlemeliydi.
Ben sinirliyim şahsen zamanı gelince gidip vatandaşlık görevimi de yapacağım ama tepki olarak çok gitmeyen olacağını düşünüyorum.
Sonuçlar yakın olsaydı giderlerdi büyük ihtimalle ama.
Umarım 15 günde rüzgarı arkasına daha çok alır.
Daha 2 ay önce yapılmış Karadağ seçimleri var mesela ikinci tur şaşırtmış hiçbir şey belli olmaz.
Ama ben sinirliyim işte.

Bir şey sorucam bu 28 Mayıstaki seçim için yeni seçmen kağıtları gelecek mı yoksa öncekiyle aynı yerde mı oy kullanıcaz?
Aynısıyla.
Dün dedim oyumu kullandıktan sonra bence atayım bunu işime yaramaz artık:)
Öyle bir eminlik vardı.
Eşim saçmalama dedi aldı cüzdanına koydu.

Daha insanların acısı bu kadar tazeyken,seçim kutlamaları yapmakta insanlığa sığmaz.
O ayrı bu ayrı.Onların öyle yapması böyle düşünmeyi, yazmayı haklı kılmaz. Okudukça ben yazmışım gibi utandım. İnşallah görmez sitedeki depremzedeler diye düşündüm. Kılıçdaroğlu başkan olmuş olsaydı orada bulunan kişilere hizmet götürülmesini de istemediniz o halde 🤦🏻‍♀️ Onlar büyük ihtimalle belirsizlik istemediler.
Babala TV de yayını izleyip, çok üzüldük ağladık deyip, bu tür mesajları yakıştıramadım. Depremzedeler siyaset malzemesi yapılmamalı.
Sanki herşey dört dörtlüktü Onlar yüzünden kazanamadı Kılıçdaroğlu. Günah keçisi yaptı çoğu kişi...

Back
X