Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bir şey sorucam bu 28 Mayıstaki seçim için yeni seçmen kağıtları gelecek mı yoksa öncekiyle aynı yerde mı oy kullanıcaz?
Oy kullanacağımız yer ve sandık no bilgisine e devletten bakacakmışız haber okumuştum bugün öyle yazıyordu

Otobüste kadın adayı gölge şeklinde gösterene mi?
Hoşunuza gitti mi o durum?
En son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.
Hüdapar da 15 yaşında kız evlenebilir vs. diyordu.
6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.

6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.
Öyle bir şey olmayacağını yollardır da şeriat gelecek diyorsunuz hani o da yok boş boş konuşuyorsunuz diye düşünüyorlar.
Bazıları da memnun olur tabii bu durumdan normal görenler de varmış insanlar komşularından vs örnek verince anladım.

Öyle bir şey olmayacağını yollardır da şeriat gelecek diyorsunuz hani o da yok boş boş konuşuyorsunuz diye düşünüyorlar.
Bazıları da memnun olur tabii bu durumdan normal görenler de varmış insanlar komşularından vs örnek verince anladım.
6284 de kalkar mı sizce?

Bana hiç sorma, tüm ağır hakaretler parmağımın ucunda. Biliyordum sonucu ama ufacık bir umut vardı içimde mum ışığı gibi.

Back
X