Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cumhurbaşkanımızın bu konudaki görüşleri çok net Sinan Ogan da aynı şekilde.

Çözüm sürecinde konuşmalar görüşmeler yapıldı vatanımız için mehmetçiğimiz için bunu karıştıran çok arkadaş var..
İşinize gelince çözüm süreci sonuç ne oldu ne çözüldü.
PKK'nın kokunu mu kazidiniz.
O zaman tek cizginiz olacaktı ogan o zaman MHP de çalışıyordu o zamanda çözüm sürecine karşıydı.
Şuan da PKK karşıtı.
Çizgisinden çıkmadı normal olarak sizin gibi yapmadı.

Ablacığım biz müteahhitiz, Esenyurt Beylikdüzü bölgelerinde dairelerimiz var. Ben ne zaman ilân koysam, arayan 10 kişiden 8’i yabancı oluyor. Emlakçılar zarıl zarıl arıyor Arap’lara daire bulma derdindeler, yabancıya olmaz mı diye bir de ikna etmeye çalışıyorlar. Bıraksınlar, Esenyurt bazı Avrupa ülkeleri kadar nüfusa sahip, yarısından çoğu iddia ediyorum yabancı. Otur caddeye bir gözlemle, biri kucağında biri bebek arabasında ikisi eteklerinde en az 3 4 çocukla geziyorlar.
Bunalr zengin araplar tabi,çocuk dersen gırla dolu şimdi bile azınlık durumına düştük.

Şu vaatlere bak 🫤

Eklentiler

• chp-ysk-yi-uyarmisti-kilicdaroglu-ile-ilgili-15885278_5004_m.webp
    chp-ysk-yi-uyarmisti-kilicdaroglu-ile-ilgili-15885278_5004_m.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 89
İşinize gelince çözüm süreci sonuç ne oldu ne çözüldü.
PKK'nın kokunu mu kazidiniz.
O zaman tek cizginiz olacaktı ogan o zaman MHP de çalışıyordu o zamanda çözüm sürecine karşıydı.
Şuan da PKK karşıtı.
Çizgisinden çıkmadı normal olarak sizin gibi yapmadı.

Evet kökünü kazıdı Erdoğan ve tamamen kazıyacak inşallah 🇹🇷☝🏻☝🏻

Biliyoruz ne işareti olduğunu :) rezil olan ben değilim 😊 yapıldığı yer ve insanlara göre değişiyor bu işaret hanımefendi :)

Turkiyede pkk işareti olduğunu bilmeyen yok ama dünyada barış ve zafer olarak kabul ediliyor. :)
Zafer işareti anlık şok😂

Ablacığım biz müteahhitiz, Esenyurt Beylikdüzü bölgelerinde dairelerimiz var. Ben ne zaman ilân koysam, arayan 10 kişiden 8’i yabancı oluyor. Emlakçılar zarıl zarıl arıyor Arap’lara daire bulma derdindeler, yabancıya olmaz mı diye bir de ikna etmeye çalışıyorlar. Bıraksınlar, Esenyurt bazı Avrupa ülkeleri kadar nüfusa sahip, yarısından çoğu iddia ediyorum yabancı. Otur caddeye bir gözlemle, biri kucağında biri bebek arabasında ikisi eteklerinde en az 3 4 çocukla geziyorlar.
Esenyurt'ta Turkten çok yabancı var zaten bu o kadar doğru ki. Hatta geçen meydaninda röportaj yapılmak istenmis toplama kampı gibi 10-15 erkek yanyana dizilmiş ya Suri ya Afgan ya başka millet. Çıksın gitsinler ne işleri var burda kendi ulkelerine hayrı olmayan kim varsa gelmiş. Bizim aydınlık kesimden çok insanımız maalesef gitti bize gelenlerde belli. Hele Esenyurt tarafı ben oraya gitmeye korkuyorum şahsen.

İşine bak A Haber Teyze, ne kendi fikrin ne kendi görüşün var ne kendi cenahına bir eleştirin var, A Haber’de duyduğumuz propogandaları buraya yazıyorsunuz; sen bu argümanlarla ancak kendi üstüne güldürürsün. HüdaPar Cumhur ittifakında, HDP yani YSP ise Milet ittifakında değil. Kaldı ki yasal parti, YSK seçime sokmuş, senin haddine değil eleştirmek. Dünyadan haberin yok. Gitmiş ampul gördüğün yere oy basmışsın. Emine Erdoğan’a da çok yakışmış PKK selâmı. Rezillik görmek isteyen aynaya baksın.
Eki Görüntüle 3248265

Ahh bilmez miyim tabi ki biliyorum dünyada barış işareti ama Türkiye de kimler yapıyor tabi ki pkk 😊

Ve İmamoğlu seloya özgürlük apoya özgürlük diye bağıran kesime bu işareti yapıyor selvi Kılıçdaroğlu pkk cenazelerine katılıyor yani her şey çok açık ortada
Siz kendinizi milliyetçi diye kandırmaya devam edin 😄
Bak yukarı kimin fotoğrafını koymuşlar, ayıp etmiş oldun bak firstladyne, hiç yakışmadı sana

Sizde bu fotografı yorumlayın yazık gerçekten
Aynı Cemil Bayık bizi gül kurtaracak diye demeçler verdi bı araştırın
Cemil Bayık ile aynı cumleleri kuran Melih Gökçek e bir bakın.
Bülent Arınç dağa çıkıp cemil Bayık ve ekibiyle yemeğini yiyip kaçak çay yudumladi sizin cumhurbaşkaninizin izni ile
Daha sayayım mi ?

Aynı Cemil Bayık bizi gül kurtaracak diye demeçler verdi bı araştırın
Cemil Bayık ile aynı cumleleri kuran Melih Gökçek e bir bakın.
Bülent Arınç dağa çıkıp cemil Bayık ve ekibiyle yemeğini yiyip kaçak çay yudumladi sizin cumhurbaşkaninizin izni ile
Daha sayayım mi ?

Bu kadar hareketini yanlış bulduğunuz insanla aynı şeyi desteklemek nasıl hissettiriyor ? :)

Back
X