Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tatlım benim ne umidim var ne mutluluğum.
İki gündür çok üzgündüm zaten de, oyumu iç etmeleri ve hüdaparın bizim gibi yalnız ve dul kadınları ev hayvanı gibi sahiplendireceklerine dair parti programlarını okuyunca kendimden önce 7 yaşındaki kızım için çok endişeleniyorum.

Mutsuzum, umutsuzum :KK43:
hayır,sakın umutsuzluk yok.sırf bu nedenlerden dolayı,inadına oy vereceksiniz,oy vereceğiz.

kemal diye bahsettiğiniz kişi,sizin babanızın oğlu mu?eğer öyleyse sorun yok.aksi takdirde bahsettiğiniz ,ana muhalefet partisi lideriyse, önce bi kendinize gelin,sonra o ağzınızı bi toplayın,sonra da haddinizi bilin.yoksa bildirirler.

Peki. Düzeltelim.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu muhalefet parti başkanı sn.KK

"Ağzınızı toplayın" gibi çok nefret dolu cümleler kurmuşsunuz sizi hoşgörülü olmaya davet ediyorum.

Günlerdir buraya yazıyorum tek bir kişiyi aşağılayan bir yorumum olmadı herkese saygı duyuyorum yazdıklarına cevap veriyorum

Siz neden bu kadar aşağılayan bir yorum yaptınız?

Hırsımı çocuklardan çıkardım.

Köpekçilik oynuyorlarmış, birinin elinde ip, öbürü yerde ipi tutarak emekliyor.
‘Kalk ayağa, kimsenin önünde ne olursa olsun eğilemeyeceksin, sana ne derlerse desinler böyle muameleyi kabul etmeyeceksin.
Denklik olmayan oyun, oyun olamaz.
Çocukken oyunla başlar itaat, büyüyünce biat.
Asla ama asla ne bize ne abine ne arkadaşına bu hayatta kimseye hele gücü olana kendin olduğun için ezilmeyecek, yaptığımız her şeyi sorgulayacak ve sana uymayanı kabul etmeyeceksin. Kendin gibi olmayanın hakkını savunacak birini oyunda köpek yaptıklarında ilk sen bağıracaksın haksızlık diye’ gibi nice cümlelerle kendine getirdim.

Sonra niye bu çocuklar böyle, el yıka dediğimde kamyon gibi cevap veriyorlar diye soruyorum ki, tüm gerginliği verdiğim mesajlarla onlardan çıkarıyormuşum meğer😂

Bitsin artık şu süreç de çocukları rahat bırakayım ya.

2. Tur gerçekleşti çıkan sonuca itiraz edildi mi hayır.
Şimdide aynı şekilde saygı duyacağız çünkü biz saygı duymasını biliyoruz. ❤️💗
Gönülmeyvesi hanımmmm "hiçbirsey olmadıysa bile bişeyler oldu." diyerekten seçim tekrarlatıldı. Ya lütfen safa yatmayın.
İkincide 800bin fark atıldı tekrarlattıkları secime göre daha da mı kabul etmeyeceklerdi. Niye böyle yapıyorsunuz ya tüm ciddiyetinizi yştirdiniz gözümde💡💡💡

Gönülmeyvesi hanımmmm "hiçbirsey olmadıysa bile bişeyler oldu." diyerekten seçim tekrarlatıldı. Ya lütfen safa yatmayın.
İkincide 800bin fark atıldı tekrarlattıkları secime göre daha da mı kabul etmeyeceklerdi. Niye böyle yapıyorsunuz ya tüm ciddiyetinizi yştirdiniz gözümde💡💡💡

Çok sevgili hanımefendi şuan da milyonluk açık ara fark var ve yine bu şekilde devam edecek gibi görünüyor, kaybedilmedi kanun gereği baraj dan dolayi tekrarlanıyor. 2. Turda 50 baraji da olmayacak.
biz o zaman saygı duyduk devam ettik sizler niçin şimdi kabul etmiyorsunuz henüz seçim sonuçlanmamiş iken hemde ?

E o zaman sonuca saygı duymuşuz demekki..

Gene derken :KK66: beni güldürdünüz 😊
Yahu dıymadınızz aaa cıldırtmayın insanı SEÇİM TEKRARLATILDI.
2. kez secim oldu 800 bin üstü bir fark olunca 3.ye cesaret edemezlerdi galiba. Haydaaaa tur falan değil secim YENİLENDİ.

Cok dogru.Nasil bir psikolojiyle oy verdiklerini bilmiyoruz deprem bolgesinin.Belki de ellerinde olmayaninda muhalefetle gelemeyecegini dusunduler.Bugun Adiyamanda evleri yikilan bir arkadasimla konustum.Urfada bir köy evi tuttular,topluca orda kaliyolar simdilik.Kiz kardesi evlenecek.Ayip olur dugun yapmayalim nikah yapalim yeter diye dusunurken millet davul zurnalarla secim kutlamaya cikti dedi.Depreme gerek yoktu,Allah belamizi zaten vermis dedi.Cok uzuldum.

Peki. Düzeltelim.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu muhalefet parti başkanı sn.KK

"Ağzınızı toplayın" gibi çok nefret dolu cümleler kurmuşsunuz sizi hoşgörülü olmaya davet ediyorum.

Günlerdir buraya yazıyorum tek bir kişiyi aşağılayan bir yorumum olmadı herkese saygı duyuyorum yazdıklarına cevap veriyorum

Siz neden bu kadar aşağılayan bir yorum yaptınız?
ağzınızı toplayın,bir hakaret değildir.olsa olsa seviyesiz hitaplara ,bir uyarıdır.eğer ki hakaret olduğunu düşünüyorsanız.şikayet edin beni,suçluysam banlanırım.
kimi aşağılamışım sizi mi,yooo siz aşağılanacak kadar,ciddiye alınacak biri değilsiniz ki benim için,sadece uslubunuz için uyarıda bulundum.kendinizi bu kadar önemsemeyin isterseniz.

Back
X