Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu arada Huda para sevindim ama bu durum 2. Tur Rte nin oyları olumlu etkileyecektir

Herhangi bir partiye üye değilim ve Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığım yok. Muhalefet iktidara geldiğinde eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şuan muhalefeti eleştirmemin kimseye bir faydası yok.
Zaten bir muhalefeti eleştimiyorsunuz. Muhalefete muhalefet eden herkesi eleştiriyorsunuz. Muharrem İnce, depremzedeler, dindar kesim, AKP seçmeni vs. Hep Onların suçu zaten seçimi kaybetmek. Bence sizler de eleştiriyorsunuz ama dışa vurmuyorsunuz.

Sandıklarımızın ıslak imzalı görüntüleri.
Kendi sandığımı ysk verisiyle kontrol ettim, doğrudur.
Lütfen herkes kontrol etsin.
Ysk verisi sabah açılmamıştı ben baktığımda.
Link atabilir misin.
Chp sayfasında baktığımda zafer partisi oylaeı görünmüyordu. Bir de ordan kontrol edeceğim.

Ben tek başına bir kız çocuğu büyüten bir anneyim kızımın geleceği için inadına Chp diyorum. Oy vermeyeceğim sonuç belli diyenlere ağzım kuruyana kadar laf anlatıyorum. Yalnız kadınları sanki sokak hayvanımisiz gibi sahiplendirecegiz diyenlerin eline bu ülkeyi vermemek için elimden geleni yapacağım üzgünüm ama ümitsiz değilim nolur oyumuzu verelim. Akp çılgın gibi savunur başındakileri biz neden kızıyoruz neden küsüyoruz dayanalim biraz daha hersey güzel olsun.🫶

Ben de sizin gibi tek başına bir kız çocuğu yetiştiren Anne olarak tabi ki çocuklarımızın geleceği için oy kullanmaya gideceğim elbette.
Sonuna kadar mücadeleye devam !
Bu sandıkların ıslak imzalı görüntülerine nasıl ulaşırız?
Herkes kendininkini görmeli delireceğim!
Oy ve ötesinin sitesinden arama yapabilirsiniz.

Sandıklarımızın ıslak imzalı görüntüleri.
Kendi sandığımı ysk verisiyle kontrol ettim, doğrudur.
Lütfen herkes kontrol etsin.
Benim oy kullandıgım sandik numarasına basılmıyor hatta bi çok sandığın üstüne basılmıyor bazılarında mv ya da cb acılıyor neden acaba ?

Tuncay Ozkan da görevden alinmis
Altan Sancar:

Görevden alındığı iddiaları yayılan Tuncay Özkan ile şimdi görüştüm ve “Görevimin başındayım” dedi.

İnşallah alınırlar. Bu yaşlı adamlar koskoca chpyi yiyip bitirdiler, resmen partiyi eti de bizim kemiği de bizim diyerek sömürdüler. Kendileri rahatlar tabi. Olan chp seçmenine ve memlekete oluyor.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki 2131 numaralı sandıktaki ıslak imzalı tutanakta AKP'nin 11 olan oyunun sisteme 71 olarak girildiği ortaya çıktı!

İnşallah alınırlar. Bu yaşlı adamlar koskoca chpyi yiyip bitirdiler, resmen partiyi eti de bizim kemiği de bizim diyerek sömürdüler. Kendileri rahatlar tabi. Olan chp seçmenine ve memlekete oluyor.

Evet doğru bir hamle olurdu

Back
X