- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Şimdi neden rahatsız ediyor o zaman ortada olnayan ittifak, YOK KARDEŞİM YOK, ÖYLE BİR İTTİFAK YOK.Çözüm sürecine olumlu yansayacak oLmasi beni mutlu etti peki sizi ne rahatsız etti ? (!)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi neden rahatsız ediyor o zaman ortada olnayan ittifak, YOK KARDEŞİM YOK, ÖYLE BİR İTTİFAK YOK.Çözüm sürecine olumlu yansayacak oLmasi beni mutlu etti peki sizi ne rahatsız etti ? (!)
Zaten bir muhalefeti eleştimiyorsunuz. Muhalefete muhalefet eden herkesi eleştiriyorsunuz. Muharrem İnce, depremzedeler, dindar kesim, AKP seçmeni vs. Hep Onların suçu zaten seçimi kaybetmek. Bence sizler de eleştiriyorsunuz ama dışa vurmuyorsunuz.Herhangi bir partiye üye değilim ve Kılıçdaroğlu ile bir yakınlığım yok. Muhalefet iktidara geldiğinde eleştirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şuan muhalefeti eleştirmemin kimseye bir faydası yok.
Şu karışıklığa yolda bebek olmasınŞaka maka reglim 2 gün gecikti sinirden
Ysk verisi sabah açılmamıştı ben baktığımda.Sandıklarımızın ıslak imzalı görüntüleri.Oy ve Otesi - Oy ve Ötesi Derneği
tutanak.oyveotesi.org
Kendi sandığımı ysk verisiyle kontrol ettim, doğrudur.
Lütfen herkes kontrol etsin.
Ben tek başına bir kız çocuğu büyüten bir anneyim kızımın geleceği için inadına Chp diyorum. Oy vermeyeceğim sonuç belli diyenlere ağzım kuruyana kadar laf anlatıyorum. Yalnız kadınları sanki sokak hayvanımisiz gibi sahiplendirecegiz diyenlerin eline bu ülkeyi vermemek için elimden geleni yapacağım üzgünüm ama ümitsiz değilim nolur oyumuzu verelim. Akp çılgın gibi savunur başındakileri biz neden kızıyoruz neden küsüyoruz dayanalim biraz daha hersey güzel olsun.![]()
Oy ve ötesinin sitesinden arama yapabilirsiniz.Bu sandıkların ıslak imzalı görüntülerine nasıl ulaşırız?
Herkes kendininkini görmeli delireceğim!
Benim oy kullandıgım sandik numarasına basılmıyor hatta bi çok sandığın üstüne basılmıyor bazılarında mv ya da cb acılıyor neden acaba ?Sandıklarımızın ıslak imzalı görüntüleri.Oy ve Otesi - Oy ve Ötesi Derneği
tutanak.oyveotesi.org
Benim ki de doğru merak ettim Fatih ilçesine baktım Kılıçdaroğlu hiç te az oy almamışSandıklarımızın ıslak imzalı görüntüleri.
Tuncay Ozkan da görevden alinmis
Altan Sancar:
Görevden alındığı iddiaları yayılan Tuncay Özkan ile şimdi görüştüm ve “Görevimin başındayım” dedi.
Tuncay Ozkan da görevden alinmis
İnşallah alınırlar. Bu yaşlı adamlar koskoca chpyi yiyip bitirdiler, resmen partiyi eti de bizim kemiği de bizim diyerek sömürdüler. Kendileri rahatlar tabi. Olan chp seçmenine ve memlekete oluyor.