Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Resmi site YSK dır. ülkenin en büyük problemi bu zaten herkes kendi yargi merciiinde
Siteye tıklayınca kocaman partinin YSK’dan aldığı veriler olduğu yazıyor. YSK, verilerini partilerle paylaşıyor. Okusanız mı? Bu verilerle birkaç vekil düşürüldü.

Son düzenleme:
Depremzedelerin kapı dışarı edilmek istenmesi vicdansızlık, gerçekten çok ayıp ve utanç duydum.

Tebrik ederim bunu söyleyebilmişsiniz ama CHP nin gerçek yüzü bu zaten.Yalandan yapılan kalp işaretleri bitmiş anlaşılan.Masaya vurmaya başlamış sizin dede.Onun sonuçları bunlar.

Bu arada eşim turizmde çalışıyor. Ve depremzede aile barındırdilar fakat faturaları Valilik ve afad a kesildi. Hatta süre konusunda ve kisi konusunda zorunluluk olmadı otel bildirdi ve girdikleri zaman çıkış zamanlarını biliyorlardı
Güncel kalan varmi yada ne kdr kaldılar sorarim
Tekirdağ'daki durum buna göre de değerlendirilebilir

İyi misiniz siz
Sayım sonuçlarında vekillikler azalıyor değişiyor
Haberiniz yok heralde
Nette ne görürseniz manipülasyon diye paylaşıyorsunuz
reisiniz gibi montajlı video falan seviyorsunuz siz de sanırım
videolara , görsellere karşı bu kadar duyarlıysanız biraz da Erdoğan ile ilgili olanlara bakın. Sizler her zaman tek taraflı baktığınız için bu haldeyiz.

Ben kendi adıma günlerce onlara agladim.Enkaz altında kalanlara ölenlere hemde göz göre göre,günlerde içecek su bulamadık diyenlere.Bu karışmak değil de biz o kadar üzülüp acı çekerken onlar nasıl kendilerini düşünmediler derdimiz o.Yoksa banane bu sattten sonra herkes kaderini yaşasın.
Hah işte asıl konu bu. Ben burda depremzedelere 1 kere sitem etmedim çünkü o psikolojiyi yaşamadım bilmiyorum. Ama sitem eden insanlara bu kadar yüklenilmesini de doğru bulmuyorum küfür hakaret olmadığı sürece. Kendi kendilerine saygı duymayan insanlara saygı duymak istememiş olabilirler mi? O sitem depremzedelere değildi kk’nın seçilememesineydi. Kk ilk turda seçilseydi, isterse deprem bölgesi %100 Rte’ye oy vermiş olsun, bu kadar sitem edilir miydi? Allah’a havale ediyorum denilip geçilirdi. Belki kimsenin umrunda bile olmazdı. Şöyle düşünün: sürekli karısını döven adamı polise şikayet ediyorsunuz, kadın gelip diyor ki kocamdır döver de sever de sen ne karışıyorsun? Siz ne hissedersiniz? Hak konusuna gelince de adamın kendi hakkı helal eder etmez. Ben kendi adıma helal ettim ama helal etmeyene bişey diyemem. Yüce Rabb’im bile kul hakkına karışmıyorken karışmak kimseye düşmez.

Sakın böyle düşünmeyin amaç bu zaten oy çaldıkları o kadar belli ki 49.4 te bırakan 50.2 i yapıp alamazmiydi yapardı ama amaç ikinci turda ezici üstünlükle almak ilk turda 50.2 ile alsa oy çaldıkları bariz belli olacaktı ikinci turda alarak bakın işte hemde yüksek farkla aldık demek için yaptılar bunu da işte insanların şevkini kırıp sandığa gitmemelerini sağlayarak yapmak istiyorlar
bir acayip bir sakinlik var konusmlarinda ve dikkat ederseniz demokrasi demokrasi diyorlar :/

Dogru mu yaptim bilmiyorum hic twitter floodu paylasmamistim.Buyrun okuyabilirsiniz.Ufak tefek hatalar var ama kitlesel degistirecek kadar degil ve chp secim sistemininden kaynakli oldugunu anlatiyor.
Su surecte twitterdan yayilan bir habere lutfrn hemen itibar etmeyin.

Bizim borsa bu kdr kolay özetlenmez ya, bunu ayrıca tartışalım
Dünden beri 2 sefer testere moduna girdi çıktı şunu söyleyebilirim kazanan halk degildi
Tabi ki bu kadar kolay özetlenmez ama düz mantık baktığında böyle oluyor. Çok ayrıntısını bilmem.

O ysk girisleri de dogru degilmis ki zaten sts.chp sitesindeki.Chp kendi oy sisteminde resmen kaydirma yapmis.Dün insanlar bosu bosuna galeyana geldi.
Veriler doğrudan API ile YSK’dan partilere direkt aktarılması lâzım, oynama olmaz. Eğer öyleyse o verilerle itirazlar sonucu, nasıl vekillikleri düşürdüler? Zaten öyle büyük çapta sonucu değiştirebilecek bir şey olduğu da yok, galeyana gelecek bir şey yok. MHP sıkıntılı bariz, oy oranı açıklanamıyor. İtiraz süresi dün bitti, maddi hatalar konusunda bir sınırlama yok. YSK da açıklar, karşılaştırırız.

Biz siz diye ayrıştırıcı dili reis “siz”e iyi öğretmiş. Adam s*rtük diyor “biz”lere hala ses çıkarmıyorsunuz pessss
Çünkü onlar da s.. tük olduğumuzu düşünüyor. Bu kadar basit. Lafa gelince de saygı beklerler. Bundan sonra saygı da adamına göre. İşlerine geliyorsa. :KK59:

Seçim çalışmalarını kesinlikle bu kaçaklar, kevgire dönen sınırlar üzerine vurgu yaparak yapmalılar. CHP gelirse anasının bacının paylaşılacağına inandırılmış insanlar bunlar; çıkacaksın sınırlar namusumuzdur, anan bacın tecavüze uğrasın, başı taşla ezilsin, Arap’ın ganimeti olsun istiyorsan, sigortasız bedavaya çalışan bu kaçaklar elinden ekmeğini alsın istiyorsan, kiralayacak ev bulamamak istiyorsan AKP’ye oy ver diyeceksin. Onların anlayacağı dille ve üslupla konuşacaksın.

Back
X