Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Burasinin argümani merdivene ters biniyor,suna bunu diyor,dili surcuyor seviyesine indimi bende film kopuyor arkadaslar.Bayiyor cidden bu seviye.
Başka veri yok ellerinde evirip çevirip onu kullanıyorlar.
Daha önce Erdoğan deyip şimdi Kılıçdaroğlunu işaretleyen o bir kişi fikrinizi ne değiştirdi?
Keşke nicklerde belli olsaydı oylamada.

Burasinin argümani merdivene ters biniyor,suna bunu diyor,dili surcuyor seviyesine indimi bende film kopuyor arkadaslar.Bayiyor cidden bu seviye.
Bekleyin, Horasan’ın yiğidi hepimize seviye gösterecek. Akşama kalmaz zaten, kısa sürüyor.

Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Seni de anlıyorum be Selena,senin yaşın kadar hayat tecrübem var,ama olsun be güzelim.Sen de haklısın kendince🙂.

Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
:olamaz:

Aşko ben hayatımda hiç Chpli olmadım, kendisinden çok haz etmiyorum, zaten gelmiş 77 yaşına yani, 100 yaşına kadar yaşayacak hali yok, birkaç yılı var zaten şurda aktif rol alacak, zaten kaybedecek neyimiz kaldı be. Sonra güle oynaya içimize sineni seçeriz zaten.
Kız adam beş sene dursa sekseni geçiyor neyden bahsediyosun sen

Şimdi seçim bitti kim seçildiyse seçildi haaa
Sonra siz seyreyleyin pahallılığı ş
Çok zor günler bizi bekliyor
Yakın anam bedava doğal gazı birdaha böyle birşey görmeyeceksiniz🤣🤣🤣🤣🤣

Eeee ahi gitmiş Vahi kalmis kendine faydasi yok ülkeye ne faydası olacak kız bu CHP'liler bile değil miydi kemal Kılıçdaroğlu aday olma aday olma diyen millet bile diyor aday olma diye hala neyine veriyorsunuz bikmadiniz mi yenilmeye
Laaa seninkinin ayakta duracak hali yok,hasta adam hastaaaa😵.

Back
X