Vallahi yağmur yağıyorGeldi bizimkiütopyada havalar nasıl?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi yağmur yağıyorGeldi bizimkiütopyada havalar nasıl?
En son bunu diyen love vardıİnşallah banlanirsin
Bahçeli ben cumhurbaşkanı adayıyım demiyor gayet mütevazı bir adam
Bahçeli ben cumhurbaşkanı adayıyım demiyor gayet mütevazı bir adam
Şöyle şeylere nazar boncuğu atmayın gülmekten patlıyorumCumhur ittifakına veriyorum oyumu
Fotoğrafın dili var, konuşuyor.
Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyoYok öyle demiyor koltuktan kalkarsam çrkin görüntü acıga cıkar diyor. Ondan cebelleşme hali![]()
Bence çok tatlı bu arkadaş kabul edin ... Nerelisin sen bu kadar şakacı ve rahat...Vallahi yağmur yağıyor![]()
Çünkü YSK bil bakalım kimin elinde Selena?Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo
HÜDA-PAR MHP ıvır zıvıra rağmen koltuğu bırakmayan başkanınız %7 oy kaybettiCanım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo
Niye HDP liler de Atatürk'e Atatürkçülere küfür etti CHP de Atatürk' partisi lafa gelince Atatürkçü nasıl gidip HDP ile ittifak kurabiliyorSöylesene Türk milliyetçisi bahçeli nasıl olabiliyor ki Türk bayrağındaki Türk kelimesinden rahatsız oluyorum diyen hüdaparla bir arada olabiliyor ?
Değişim şart sırası gelen gidiyor sjksjksjkBiri yeni gitmisken biri geliyor nedur bu çile bu keder![]()
Bak etiketlerim pişman olursun sonra,kaç cezam var siyasetten biliyormusun ben bile bilmiyorum.Yönetici sizden yana olunca
Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo
HDP yani YSP, Millet İttifakı’nda değil.Niye HDP liler de Atatürk'e Atatürkçülere küfür etti CHP de Atatürk' partisi lafa gelince Atatürkçü nasıl gidip HDP ile ittifak kurabiliyor
De git YSK isteseydi 50+1 derdi ilk turda biterdiÇünkü YSK bil bakalım kimin elinde Selena?
Hadi ya yemedikTatlım HDP yani YSP, Millet İttifakı’nda değil.
Önce ben dedimmmÇağırırım bak, çok kızıyor böyle ithamlara.
Cıkkssss bilemedinDirek bana ceza veriyor ne bu
Yafru sen ne yiyon içiyon,ülkeyi yöneten bay kemal mi acaba.Kız dürüst diyorsunuz iyi adam bilmem ne diyosunuz ülkeye ne faydası var ülkeye naapmis söz verip verip tutmamaktan baska
O sırada Bingöl'e gidip "Hoşgeldiniz Diyarbakır halkı" diyen RTE: selam canım.Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
Onun da bir aritmetiği var da Nilo,pardon Selena şimdi bosver.Yoramayacagim güzel çenemi.De git YSK isteseydi 50+1 derdi ilk turda biterdi