Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bahçeli ben cumhurbaşkanı adayıyım demiyor gayet mütevazı bir adam

Öyledir bir yerden de eksik kalmaz iki gözümün çiçeği cb değil ama o... b... maydanoz bugün ki hallerin müsebbibidir kendisi. Geçmişini okumanı öneririm kime değmişse perişan olmuştur öyle de can bir adamdır :))))

Bahçeli ben cumhurbaşkanı adayıyım demiyor gayet mütevazı bir adam
images (43).webp

Yok öyle demiyor koltuktan kalkarsam çrkin görüntü acıga cıkar diyor. Ondan cebelleşme hali😭😭
Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo

Canım adam da koltuk sevdasi yok sizin adayiniz koltuk sevdalısı 21 yıldır kazanamıyor kazanacak kapasitedeki adaylarada o şansı vermiyor ya matamatik yaptı yedi kişiye bir alırız diyede gene evdeki hesap çarşıya uymadı bu adam o kadar kişiyle ittifak kurmasina rağmen niye oylarıni artiramiyo
Çünkü YSK bil bakalım kimin elinde Selena?

HÜDA-PAR MHP ıvır zıvıra rağmen koltuğu bırakmayan başkanınız %7 oy kaybetti 👌

Söylesene Türk milliyetçisi bahçeli nasıl olabiliyor ki Türk bayrağındaki Türk kelimesinden rahatsız oluyorum diyen hüdaparla bir arada olabiliyor ?
Niye HDP liler de Atatürk'e Atatürkçülere küfür etti CHP de Atatürk' partisi lafa gelince Atatürkçü nasıl gidip HDP ile ittifak kurabiliyor

Matematiktir o , gelme üstümüze üstümüze Selana seviyoruz seni yapma bunuuu :))))

Niye HDP liler de Atatürk'e Atatürkçülere küfür etti CHP de Atatürk' partisi lafa gelince Atatürkçü nasıl gidip HDP ile ittifak kurabiliyor
HDP yani YSP, Millet İttifakı’nda değil.

Son düzenleme:
Kız adam yürüyen merdivene tersten biniyor gözünün önündeki seccadeyi görmüyor depremzedelerin yanına gidiyor yanında çadır ben çadır göremedim diyo havada uçan uçağı göremiyor konyayi ülke olarak görüyor ve biz bu adami cumhurbaşkanı mi yapicaz ülkenin yarısının bu adama oy vermesi gerçekten çok vahim
O sırada Bingöl'e gidip "Hoşgeldiniz Diyarbakır halkı" diyen RTE: selam canım.

Back
X