Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İyi demiş adam nankörlük ediyor du
Neden uğraşıyorsunuz kimsenin fikrinin değişeceği yok x partiye veya başkasına verenlerin. Anca güldürüyorsunuz kendinize sonra çıkıp tek bir kişi yüzünden tüm seçmene cahil deniyor. Günü gelince oyunuzu verin bukadar yazıp çizmeye gerek yok.

Neden uğraşıyorsunuz kimsenin fikrinin değişeceği yok x partiye veya başkasına verenlerin. Anca güldürüyorsunuz kendinize sonra çıkıp tek bir kişi yüzünden tüm seçmene cahil deniyor. Günü gelince oyunuzu verin bukadar yazıp çizmeye gerek yok.
O zaman anketi niye yapmışlar bekleyin hepiniz konuşmayın seçim zamanına kadar

Neden muhatap alıyorsunuz anlamadım.
Kendisi birilerine her şeyi ama her şeyi layık görürken bizlerin çocuklarına Avrupa’da vs herkesin alabildiği normal bir ayakkabıyı çok gören biri.
Şuraya yazan herkeste iyi kötü bir fikir veya bir evet şu da yanlış deme var bu ayrı bir boyut.
İçinde bir şey kaldığını sanmıyorum daha bu yaşta

Kız sende evli misin değilsen saf birini kandırda seni alsınlar yoksa kapıda kalırsın başkada kimse seni almaz çünkü 😂😂
Aşko sana acıyorum inan. Koca bulmanın yolu uysal ve itaatkar olmaktan geçiyor sanıyorsun. Karşındaki kadın yıllardır evli çocuklu. Kendi parasını kazanıyor, kariyeri var.

O zaman anketi niye yapmışlar bekleyin hepiniz konuşmayın seçim zamanına kadar
Banlanma sebebiniz bu zaten konu yorum ve seviyeli şekilde konuşmak için açılmış polemik için değil . Herneyse

Canım oy kullanma yaşı on sekiz değildi sen kendini gelistir
Screenshot_20230517_185317.webp
selena bak burda dura dura baya kültürlendin kıymetimizi bil.

Back
X