- 24 Aralık 2014
- 5.256
- 7.049
- 398
Ananı al gkt diyen bendim cünkü...Kız mı kadın mı bilmem diyen de bendimErdoğan hiçte halka sovmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ananı al gkt diyen bendim cünkü...Kız mı kadın mı bilmem diyen de bendimErdoğan hiçte halka sovmedi
Tamam kabul o içimizdeki en yaramazı ama en tatlısı ben sevdim şikayet etmeyin olur mu...@masal3487Galaxyeliz61 bakın konunun özeti bu. Biz şimdi nasıl eşit şartlarda olduğumuzu düşünelim nasıl
![]()
23 nisanda koltuğu kkya 1 günlüğüne verdiklerini düşündümSen ve yandaslarin adama söz tutturacak meydan bırakmadınız ki ne zaman sözünü tutacaktı 23 nisanda mı ?
Sanki adam 21 senedir ülkenin basinda da yapmadı etmedi tutmadı he gülüm ondan kafaya bak yaa hep diyorum o corona aşılarınin icine bir sey kattılar mümkün degil diğer türlü bu kafalarda olmak23 nisanda koltuğu kkya 1 günlüğüne verdiklerini düşündüm
Sinirim bozuldu sjsjhw
Ben Atatürk ve şahsıma hakaret edilmediği sürece şikayet etmiyorum. Aksi dırumda şikayet de ediyorum küfür de bu da benim yaramazlığım işte.Tamam kabul o içimizdeki en yaramazı ama en tatlısı ben sevdim şikayet etmeyin olur mu...![]()
nE?Erdoğan hiçte halka sovmedi
Kesinlikle var bi şeyler şimdi böyle diyince ben de şüphelendimSanki adam 21 senedir ülkenin basinda da yapmadı etmedi tutmadı he gülüm ondan kafaya bak yaa hep diyorum o corona aşılarınin icine bir sey kattılar mümkün degil diğer türlü bu kafalarda olmak
CHP'den beklenmeyecek bişey mi yapmistirdaAşko sakin ol değmez inan ki.![]()
Doğru kaybedince böyle çamur atın yalnız kendinizi kucurursunuzHe onu dedirtmek için ikinci tura bıraktı işte Selena,yoksa 49.5'u 50,1 yapmak onun için çocuk oyuncağı anladın mı?
Vis dur cok da şaapma
Aklımızla mı dalga geciyo napıyo bu elim ayağım titriyor ayyyyyVis dur cok da şaapma![]()
Ayy yoksa aegonun karısı olan visenya mı Got izleyicisi görmek sevindirdi konuyla alakasız dkck
Yatışirsin yatışirsinAşko ben haftada en az bir kitap okuyan insanım
Anadili Türkçe olan biri okuduğunu anlamadığında ya da anlayıp salağa yattığında sinirleniyorum.
1 kere seçilsin söz bi dahaki sefere farklı birini seçcezz SANA SÖZCanım adamı biz seçiyoruz biz adam 21 senedir kaybetmediki sizin adayiniz hep kaybediyor buna rağmen bırakmıyor hadi biz aday değiştiremiyoruz bizim cumhurbaşkanımiz koltuk sevdalısı siz farklı bir aday seçin farklı bir aday oturtun
Ordan esinlenmistim evetAyy yoksa aegonun karısı olan visenya mı Got izleyicisi görmek sevindirdi konuyla alakasız dkck
Kız sende evli misin değilsen saf birini kandırda seni alsınlar yoksa kapıda kalırsın başkada kimse seni almaz çünküKız selena
Kocandan boşanma sakın
Allah onu sana seni de ona bağışlasın bi ömür
Yoksa ileride seni bekar bir kadın olarak sahiplendirirler
"Selena 12, X yaşında, dul, bir çocuğu var, aşıları tam, sahiplenmek isteyen erkeklerin (Sfgan, paki fark etmez) aşağıdaki numaraya başvurması rica olunur"
Söz uçar eser kalır1 kere seçilsin söz bi dahaki sefere farklı birini seçcezz SANA SÖZ![]()