Mümkün valla. Muhafazakar ailelerden çok çıkıyor seküler gençler.Bebek doğuştan seküler oluyormuş , çıldırır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkün valla. Muhafazakar ailelerden çok çıkıyor seküler gençler.Bebek doğuştan seküler oluyormuş , çıldırır![]()
Dönüşte okur içimde kalacağına banlanayim valla yetti bunların cahilliği insana kafa yedirtiyorZaten banlanmis gitmiş bu yüzden sende neden banlaniyosun
Deger miydi![]()
AynenMümkün valla. Muhafazakar ailelerden çok çıkıyor seküler gençler.![]()
Sarı saçlı mavi gözlü olsun hele aklı çıkarBebek doğuştan seküler oluyormuş , çıldırır![]()
O zaman ben ara ara sorayım. Şom ağzımla bilinirim.AynenSelena nerde diye soruyordun gelmesiyle gitmesi bir olmuş
![]()
Maalesef araştırmadan sorgulamadan inanıyoruz, bu yalnızca siyaset için geçerli değil birçok konuda böyleyiz Hemsirecik.Abla bu kadari kör cahillik ama ya, ben kendimi bildim bileli 18 oy verme yaşı. Şimdi baktım tarihe 95ten beri böyleymiş, selena benden büyük değildir diye düşünüyorum
Mümkün valla. Muhafazakar ailelerden çok çıkıyor seküler gençler.![]()
Teşekkürler ederim...Tek ayak cezası yani banlanma en kısa 1 gün sürüyor, banlı kalma süreniz aldığınız toplam ceza puanlarına göredir, 1 gün, 3 gün, 5 gün, 1 hafta gibi süreler olur ama tabii bu aktif ceza puanlarınız bağlı, üyeler site dışında görüşmüyorlarsa Bana Diyor Nau Nau’nun kaç gün banlı kalacağını bilemezler
Yöneticiler de sebep, süre vb soruları sadece banlanan üyeye açıklar, bir başkasına bilgi vermezler.
Sizin kendi düşüncenize yakın birini sorup merak ettiğiniz sanılmış, siyaset bu yüzden kötü galiba, kimse birbirini anlamaya çalışmıyor, okuduğunu önyargılı okuyup yanlış anlıyor.
———————
İktidar ve Muhalefet seçmeni hanımlar, birbirinizle çekişiyorsunuz belki birbirinizden hoşlanmıyorsunuz ama en azından site kurallarına uyun lütfen.
Aynen gitti yaa umarım yakın zamanda geri gelir...Alıntıyı şimdi farkettim pardon. @BanaDiyorNauNau da güne gitmiş arada![]()
Damızlık Kızın Öyküsü dizisini izleyeniniz var mı?Örnek : Eski tarikatçı yeni seküler ( gomünüs ) kedi![]()
Geyik uzun sürerse mızrağını çıkarıyorDamızlık Kızın Öyküsü dizisini izleyeniniz var mı?
Ara ara gelip geyik sohbet açayım ben böyle Mune banlamazsa. :)
Mesaj alınmıştır leydimmm.Geyik uzun sürerse mızrağını çıkarıyor![]()
Damızlık Kızın Öyküsü dizisini izleyeniniz var mı?
Ara ara gelip geyik sohbet açayım ben böyle Mune banlamazsa. :)
Kadındı, sahiplenmeydi deyince aklıma o dizi geldi de benim. İzlerken ruhumu daraltmıştı. :/İkinci sezon ortasında bıraktım, aramaktan iflahım kesildi
Kadındı, sahiplenmeydi deyince aklıma o dizi geldi de benim. İzlerken ruhumu daraltmıştı. :/
Yanlış anlaşılmış, ben B bana Diyor Nau ceza almasını sormuştum.. selenada buraları birbirine katmış gitmişOnu derdi sizle değil ki,muhalif olan herkesle.
Of Fred, Fred için, Fred'inki anlamına geliyordu mesela.Evet ya
Kadın çocuk yapmaları için sahibi tarafından tecavüze uğrarken çok kötü olmuştum.
Sanki hayvan şeediolar
Bir de kadınların isimleri bile yoktu, jeffreys ( cefrininki ) vs. gibi sahipleri olan erkekler ile isimlendiriliyorlar![]()
Of Fred, Fred için, Fred'inki anlamına geliyordu mesela.
Beni derinden etkilemişti. İzlemeyeniniz varsa birinci sezonu izleyin derim hanımlar.