Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)
Yol yapıldı paralı.
Hastahaneye randevu sistemine döndü randevu alamıyorsun çünkü DOKTOR yok.
Çiftçi Tarla ekecek para yok.
Üniversite bitirmiş mezun olan çok ama iş yok.
Ve daha sayacağım bir sürü zorluklar...
İyi dediğiniz şeyler bunlarmi herşey kötü ilerledi düzeltmek için çaba sarf etmediler.letfen insanları cehaletle eleştirmeyin bir maaşla geçiremeyen bir sürü insan var ev fiyatları uçmuş kiralar uçmuş.yazik bide çaresizliği cehaletle nitelendirmeyin buda sizin cahilliğiniz olur

Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Suriyelilere gelince bizim vatandaşlarimizi ermeniler canice öldurdu ama bizde ermeni mahellesi var biliyor musunuz? Bizler onlari kovmadik. 2ci Karabağ savaşinda bizim serhedlerimizi geçenlere vatandaşlik vaad ettik. Siz suriyeli tutturmuşsunuz. Dunyadan haberiniz yok cennet istiyorsunuz.
Tekrar başa gelirse soğana da muhtaç olacağız evet. Malum yağlar indirime girince kuyruklar akşama kadar bitmek bilmiyor hahahahahahhahahahahaha.

Almışsınız ağzınıza bi laf anca terorist terorist. Ulan bu başımızdaki hizbullahı salmadı mı? ittifak yaptığı parti daha geçen günlerde pkk ile ittifak yapabiliriz demedi mi? Alooooooooooooo köörr müsünüzzzz?????

Senin vatandaşını ermeniler canice öldürdüğü halde onlara onay veriyorsanız bu sizin cahilliğiniz bu insanlık değil cahillik insanlık dışı.

Vatanınızı satacak demişsin ona da şunu söyleyeyim şu an türkiyede bir çok yer araplara satılmış vaziyette senin haberin var mı???????????? Kanla aldığımız topraklar satılıyoorrr!!!!!!!!

Azerbaycandasın, bizim ülkemiz hakkında yorum yapma! Eleştir, ama bu ülkede yaşıyormuş gibi konuşmaaaa!!!! Biz yaşıyoruz bu ülkede! Size, satın alınmış tv kanallarından yansıtılmış gibi değil her şey!!!!!!!!!!!!!!

Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
Hizbullahi araştırdıniz mi?
Kısaca özet geçeyim.
Hizbullah HÜDA-PAR adında parti kurmak için dilekçe verdi
HÜDA-PAR başkanı daha 21 gün önce Barzani ile görüştü(PKK)
Yani hani aldandigi feto vardı ya heh öyle bir durumda kalacağız.
Bu sefer Hizbullah girdi meclise.
Bu Hizbullah ne PKK ne feto gibi bir örgüttür bu sefer aldandık denmekle kurtulamaz bu ülke ellerinden

Siz de yıllardır Aliyev'i seçip duruyorsunuz,sizi daha güzel sömürsun diye değil mi?Bizimkiler bize yetiyor,bir de siz mi salca oluyorsunuz Azerbaycan'dan?
Ozgurlugum devlet serhetlerimin dışında da geçerlidir. Siz buna karişma diyemezsiniz. Ki ozgurluk davasi ediyorsunuz ya hani. Ilk omce kendiniz buna uyun. Aliyev bizi sömürmuyor. Biz agzimizi açarak para agzimiza duwsun diye beklemiyoruz. Çabaliyoruz. Sogani bahane edip de devletimizi satmiyoruz. Adaylar arasinda daha iyisi olursa ona da oyumuzu veririz ama sizin Erdoganin karşisina koydugunuz aday tam bir komedi. Bizler kafamizi sizin gibi geriden kullanmiyoruz. 3bin şehit verdik. Vatanimiza fedadir kanlarimiz dedik. Sizler ama sizleri şehit edenlere topraginizi satmaya çalişiyorsunuz.

Ülke böyleyken hala daha Tayyip diye ölüp bitenlerin o partiden çıkarı olduğunu düşünmeye başladım. Evlerine akan bir kaynak var sanırım o kesilmesin diye bu çabaları. Ben 2. Çocuğuma hamileyim ve inanın daha 1takim bile alamadım hastane çıkış seti bile öyle pahalı ki yani ona alsam büyük kızım da isteyecek ikisine alsam dünya para. Kızımın zamanında dusunmeden alabiliyordum çünkü her şey bu denli pahalı değildi. Kendime bile ne zamandır bir şey almadım neden pahalı diye. Ve hala biz kuru ekmek yeriz diyenler var kardeşim sen yersin de evladın da yer mi ne görse istiyor canı çekiyor artık kızım anne bu çok mu pahalı demeye başladı daha 4 yaşında bu çocuk. Ben lise üniversite döneminde bile siyaseti bilmezdim kim cb merak bile etmezdim.ama.simdi küçücük çocuklar biliyor anlıyor öyle ki o koca koca adamlardan daha da bilgiler. Tayyip gidecek öyle ya da böyle gidecek ve o gittiğinde korkmayın vatanımız bayrağımız yerinde duracak asıl o iktidarda olduğu sürece tehlikedeyiz

Hislerimiz karşılıklıdır,genel olarak iyi insanlar çıkar bizden.Vatan kaçkını Suriye'liler ile aynı kefeye koymaya çalışanın alnını karışlarım👊.
Benim kızlık soyadım bile gazioğlu. Dedelerim 1911 de gazi olmuşlar. Bu vatan için bu bedeli ödeyenlerin torunları olarak bizi mültecilerle bir tutanların ben de alnını karışlarım! Dejenere beyin hücreleriyle bize sallayanlar açıp tarih okusun! 👊🏻

Back
X