Sen mi ogreteceksin bize dogruyuDerdim turk kardeşlerimizin cahilliyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi ogreteceksin bize dogruyuDerdim turk kardeşlerimizin cahilliyi
Yol yapıldı paralı.Asla hiç kimseyi kusursuz sanmayın. Eminim ki muhalefette lider olsa birçok kusuru olacak şimdiden bile tonca var emin olun. Güven vermeyen birine oy vermek bana göre ve benim felsefeme göre cahillik olur. Tehlikeli sulara girmeyi sevmem. İnansam evet denerim ama inancım sıfır. Yine de iktidarın iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha fazla :)
Ay Balkan Türklerini çok seviyorum, Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendir![]()
Tekrar başa gelirse soğana da muhtaç olacağız evet. Malum yağlar indirime girince kuyruklar akşama kadar bitmek bilmiyor hahahahahahhahahahahaha.Ben Azerbaycanliyim ve Kemale ses verenlerin iq.sundan gerçekten şupe duyuyorum. Sizler gerçekten hic mi Erdoganin faaliyetini izlemiyorsunuz? Kemal bir heykel dikmekten başka ne yapmiş size? Onun kimlerle oturup durdugunu gormuyor musunuz? Siyasi haberleri izliyorum da dikkat ediyorum Kemale ses verenler hep sogan patates derdinde. Rahat batiyor. Siyaseti bilen biri asla ve asla ona oy vermez. Biraz instagram dışında da kullanin şu elinizdeki aygitlari. O kadar saçma şeylerle Erdogani kötuluyorsunuz ki? Şaka gibi. Kemal k. Rusyaya kafa tutuyor akliyla. O seçilirse varya ukrayna rusya savaşi sizin ulkede de çikacak. Ilk bir sene verdigi vaatleri yerine yetirecek ama sonra kendinizi pkk.nin koleleri olarak goreceksiniz. Dış borcunu kapatmak için bogazinizdan kesecek. Ssk başkaniyken hangi yardimi dokundu da şimdi cumhurbaşkani olarak vatana millete hayri dokunsun? Tamam şu an gulluk gulustanlik degil ama hangi ulke 4 4luk? Farkli biri seçilir ok ama iki lafi bir araya getirmeyeni seçerseniz yemin ederim Turkiyenin asaleti kalmaz. Rezil olursunuz ele gune karşi. Sizin asgari ucretinizi bizim paraya cevirince 800 azn ediyor. bizim asgarimiz 300 azn. Biz ama vatanimizi asla teroristlere satmayiz. Sizler ama vataninizi satmaya ne merakliymişsiniz. O oylar neydi oyle. 14 mayis sabaha kadar izledim ve ulkenizin yaridan çoğu sadece bogazini duwunen topluluktan ibaretmiş. Erdoganla kimi kiyasliyorsunuz şaka gibi yemin ederim. Rezil etmeyin ulkenizi. 20 yilda yaptiklarini gormezden gelerek bari şehitlerinizin kani hurmetine akilli karar verin. Amerika Fransa hepsi Erdogani devirmek için gozlerini diktiler. O giderse var ya akbaba gibi üşüşürler uzerinize. O 6li masada da onlarla mucadele edecek guç yok. Kole edecek sizi. Satacak vataninizi da sizleri de. Sonra o sogana da muhtaç olacaksiniz. Unutmayin itin derdi et, yigidin vatandir!
Suriyelilere gelince bizim vatandaşlarimizi ermeniler canice öldurdu ama bizde ermeni mahellesi var biliyor musunuz? Bizler onlari kovmadik. 2ci Karabağ savaşinda bizim serhedlerimizi geçenlere vatandaşlik vaad ettik. Siz suriyeli tutturmuşsunuz. Dunyadan haberiniz yok cennet istiyorsunuz.
Ben de muhacirim kizanimbu muhacirlere sallayan hanımefendi sinir uçlarımla oynadı resmen gece gece çok gerildim yorumunuz için teşekkür ederim çok iyi geldi
![]()
Yorum olsa söyledikleriniz buyrun da elle tutulur hiçbir yanı yok. Ne olduğunu da söylemesem daha iyi olur.EH hani ozgurluk istiyordunuz? Birinin yorumuna bile kisitlama getirecek zihniyetdesinjz. Ozgurluk anlayişiniz bu mu?
Kan çekmiş demekki seni çok sevmiştim bu topikteBen de muhacirim kizanim.
Hizbullahi araştırdıniz mi?Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
Hdp ya da Yeşil sol...Bunlar farklı bir ittifakta. Millet İttifakında değil. Mitinglerde ve tv de gösterilen video montajlı.Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
Ozgurlugum devlet serhetlerimin dışında da geçerlidir. Siz buna karişma diyemezsiniz. Ki ozgurluk davasi ediyorsunuz ya hani. Ilk omce kendiniz buna uyun. Aliyev bizi sömürmuyor. Biz agzimizi açarak para agzimiza duwsun diye beklemiyoruz. Çabaliyoruz. Sogani bahane edip de devletimizi satmiyoruz. Adaylar arasinda daha iyisi olursa ona da oyumuzu veririz ama sizin Erdoganin karşisina koydugunuz aday tam bir komedi. Bizler kafamizi sizin gibi geriden kullanmiyoruz. 3bin şehit verdik. Vatanimiza fedadir kanlarimiz dedik. Sizler ama sizleri şehit edenlere topraginizi satmaya çalişiyorsunuz.Siz de yıllardır Aliyev'i seçip duruyorsunuz,sizi daha güzel sömürsun diye değil mi?Bizimkiler bize yetiyor,bir de siz mi salca oluyorsunuz Azerbaycan'dan?
Ben de muhacirim. :)Kan çekmiş demekki seni çok sevmiştim bu topikte![]()
Aliyev mankurtlarından, hepiniz sağılıyorsunuz Aliyevler tarafından. Tencere dibi kara, seninki benden kara!En iyisi yorumumu sileyim. Uğraşmaya degmezsiniz...
Hislerimiz karşılıklıdır,genel olarak iyi insanlar çıkar bizden.Vatan kaçkını Suriye'liler ile aynı kefeye koymaya çalışanın alnını karışlarımKan çekmiş demekki seni çok sevmiştim bu topikte![]()
İşinize gelmeyince yorumu silmeyin.En iyisi yorumumu sileyim. Uğraşmaya degmezsiniz...
Heykel diye ima ettiğniz şeyin ne oldugnu biliyorum. Sırf bu cirkin leş yazınızdan bile ne denli iyi niyetli!! oldugnuzu anladım.Midemi bulandırdınız.En iyisi yorumumu sileyim. Uğraşmaya degmezsiniz...
En azından laikler ve mülteci sorunları yok.Biz ise ağır bir tehdit altındayız,yarınimizin ne olacağı belli değilAliyev mankurtlarından, hepiniz sağılıyorsunuz Aliyevler tarafından. Tencere dibi kara, seninki benden kara!
Suriyelilerin ülkeyi sahiplendiği bitti şimdi Azerbaycan da dahil olacak galibaKardeş, burası bizim ülkemiz. "Bizim", yani senin değil. Sen kendi ülkenin siyasetiyle mi ilgilensen acaba?
Benim kızlık soyadım bile gazioğlu. Dedelerim 1911 de gazi olmuşlar. Bu vatan için bu bedeli ödeyenlerin torunları olarak bizi mültecilerle bir tutanların ben de alnını karışlarım! Dejenere beyin hücreleriyle bize sallayanlar açıp tarih okusun!Hislerimiz karşılıklıdır,genel olarak iyi insanlar çıkar bizden.Vatan kaçkını Suriye'liler ile aynı kefeye koymaya çalışanın alnını karışlarım.