Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Buarada link eklemeyi unutmuşum. Sadece 13 dk da kısacık, genel bir bilgi videosu paylaşmak isterim HüdaPar ile ilgili. Net bir şekilde özetlenmiş.
Buarada zamanında çözüm sürecini başlatan da, 2009 da Teröristleri davul ve zurnalarla karşılayan da iktidar partisiydi. Şehitlerimize "Kelle" diyen de yine İktidar partisiydi.
Yazacak çok şeyim var ancak tansiyonu yükseltmek istemiyorum

Buarada burada bir hanımefendi var Azeri. Araştırın siyaseti demiş. Hanımefendi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum.
11 yıldır da Finans Birimleri ve Departmanlarında çalışıyorum. 14 yaşına kadar Almanya'da yaşadım ailem hala orada, şuanda da TR den Almanya'ya bir firmaya uzaktan çalışıyorum.

Dolayısıyla hem siyasi, hem sosyolojik hem ekonomik anlamda kendi nezdimde bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim.
Ülkemiz için görüşlerinize teşekkür ederiz. Ancak ülkemiz iç işleri hakkında yorum yaparken, hakaretlerinizi kendinize saklamanızı rica ederiz.

Link:

Anlamazlar bu videoyu izleseler bile tayyibe gidip oy atacak kafalar var aramızda. Öyle ki şeriat isteyen örgün öğretim yerine medreselerde öğrenim görmek isteyen çocuğunu oralarda okutmak isteyen tarikat cemaat bilmem ne dernekleri ile yardım yapmak isteyen çok kişi görüyorum ve hepsi de akp li. Özellikle sosyal medya da aşırı fazla bu kesim. Öyle ki insanları da dinle etkiliyorlar. Bizim halkimizin çoğunluğunun dini kurandan değil kulaktan öğrendiği o kadar belli ki. Yani gerçekten dinini bile insan Kur'an'ı bir kez bile okumuş insan akp nin hiç bir yaptığının dinde yeri olmadığını görür. Ama yok taparcasına seviyorlar hiç anlamıyorum kafalarini

yorum yazmiycam zaten girip yorumlari da okumam. Helva biş agzima düş sloganiyla yaşayanlara ne anlatsan boş. Neyse.
Bugün verdiğiniz hayta hayatınızda verdiğiniz en doğru karar olsa gerek. Gelmesenizde olurdu zira bir işe yaramadı. Ancak oraya buraya laf attınız.

Ozgurlugum devlet serhetlerimin dışında da geçerlidir. Siz buna karişma diyemezsiniz. Ki ozgurluk davasi ediyorsunuz ya hani. Ilk omce kendiniz buna uyun. Aliyev bizi sömürmuyor. Biz agzimizi açarak para agzimiza duwsun diye beklemiyoruz. Çabaliyoruz. Sogani bahane edip de devletimizi satmiyoruz. Adaylar arasinda daha iyisi olursa ona da oyumuzu veririz ama sizin Erdoganin karşisina koydugunuz aday tam bir komedi. Bizler kafamizi sizin gibi geriden kullanmiyoruz. 3bin şehit verdik. Vatanimiza fedadir kanlarimiz dedik. Sizler ama sizleri şehit edenlere topraginizi satmaya çalişiyorsunuz.
Manat da TL den değerli oldu diye alışveriş, tatil yaparım orada diyorsun değil mi:) hadi itiraf et.

Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Tek tek cevap veremiyorsunuz boşuna kılıf uydurmayin onlarca söz söylendi söylemek cumleniz yok.
Size yazılan yorumları okuyun biraz fikriniz olsun yazık eşit şartlarda konuşamıyoruz!

Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
En azından bir zihniyetimiz var senin zihniyetini kekliğe versek ters uçar banlanacaksamda banlanayım hadsize had bildirmek kırk yetimi doyurmaktan yeğdir demişler yeter ya

Biz herşeyin farkindayiz. Zamanla ulkemizde ilerlemeler oluyor. Maaşlarimiz yukseliyor. Ekonomik duzenimiz duzeliyor. Açlik yok mu var? Ama çabalayan da bir yerlere gele biliyor. Ayni universitede ayni sinifda ayni masada oturanlardan biri yerinde sayiyorsa bunun suçlusu devlet degildir. Gelişmek için yollar çok. Ben 18 yaşimdan beri çalişiyorum. Eşim de oyle. 30 yaşimiz var. Çok şukur evimizi aldik arabamizi aldik. Tatilimize gidiyoruz. Bizimle ayni sinifda okuyupta hala borçla.gecinenler yillardir kirada kalanlar var. Biz zahmet cekerken o da çekseydi? Boş boş oturmakla agiza ekmek duwmuyor. Yoksulluk var evet ama coğunun yoksullugu tembellikten. Bizlerde emeklilikden sonra da çalişma izni var sizlerde nasil bilmiyorum. Annem de babam da emekli olduklari halde çalişiyorlar. Ihtiyaçdan degil boş oturmak istememekden. Şimdiki zemane diplomadan çok zahmete deger veriyor. Elinizi taşin altina koysa herkes kendine ekmek bulur. Interneti sadece instagramda dolawib onun bunun hayatina ozenerek geçirenler için evet ekonomi çok kotu. Ben ingilizceyi de almancayi da yutubdan ogrendim. Ablam 2 tane bilgisayar programi ogrendi yuksek seviyede ucretsiz ve şimdi standartlarin uzerinde maaş aliyor. Kendisi şube müdürü olarak atandi. Okuyun kardeşim çalişin. Devlet karşinizi mi kesdi? Tembelliginizi devlete yuklemeyin
Biz bu ülkede yaşıyoruz ve ne yaşadığımızı biliyoruz.
Suriyeliler senin ülkende değil benim ülkemde.
Senin çocuğunu ananı taciz etmiyorlar benimkileri ediyorlar.
Soğan demişsin bu ülke de ne yiğitler soğana muhtaç oldu da namerde muhtaç olmadı.
Bizim ülkemiz tarım cennetiydi şimdi kimse tarım yapamiyor neden bu ekonomi yüzünden.
Benim dedem bu ülke için kanını döktü kocam askerde kaç arkadaşını şehit verdi neden Suriyeliler kaçti geldi onların yerine savaştı.
Benim vatandaşım çöp başında bekliyor çocuklarının karnını doyurmak için.
O savundugun Putin çok met ettiğin senin başında olmayan başkani saatlerce kapısında bekletti hemde 36 şehit verdikten hemen sonra.
O Putin bizim 36 canımızı aldı.
Daha sayayım mi türk kardeslerinin neler yaşadığını.

Yol yapıldı paralı.
Hastahaneye randevu sistemine döndü randevu alamıyorsun çünkü DOKTOR yok.
Çiftçi Tarla ekecek para yok.
Üniversite bitirmiş mezun olan çok ama iş yok.
Ve daha sayacağım bir sürü zorluklar...
İyi dediğiniz şeyler bunlarmi herşey kötü ilerledi düzeltmek için çaba sarf etmediler.letfen insanları cehaletle eleştirmeyin bir maaşla geçiremeyen bir sürü insan var ev fiyatları uçmuş kiralar uçmuş.yazik bide çaresizliği cehaletle nitelendirmeyin buda sizin cahilliğiniz olur
Bunlari okuyup cevap verir misiniz tabii varsa.
Ya isinize geleni cevap vermeyin madem atıp tutuyorsunuz bunlara da konuşun.

Biz herşeyin farkindayiz. Zamanla ulkemizde ilerlemeler oluyor. Maaşlarimiz yukseliyor. Ekonomik duzenimiz duzeliyor. Açlik yok mu var? Ama çabalayan da bir yerlere gele biliyor. Ayni universitede ayni sinifda ayni masada oturanlardan biri yerinde sayiyorsa bunun suçlusu devlet degildir. Gelişmek için yollar çok. Ben 18 yaşimdan beri çalişiyorum. Eşim de oyle. 30 yaşimiz var. Çok şukur evimizi aldik arabamizi aldik. Tatilimize gidiyoruz. Bizimle ayni sinifda okuyupta hala borçla.gecinenler yillardir kirada kalanlar var. Biz zahmet cekerken o da çekseydi? Boş boş oturmakla agiza ekmek duwmuyor. Yoksulluk var evet ama coğunun yoksullugu tembellikten. Bizlerde emeklilikden sonra da çalişma izni var sizlerde nasil bilmiyorum. Annem de babam da emekli olduklari halde çalişiyorlar. Ihtiyaçdan degil boş oturmak istememekden. Şimdiki zemane diplomadan çok zahmete deger veriyor. Elinizi taşin altina koysa herkes kendine ekmek bulur. Interneti sadece instagramda dolawib onun bunun hayatina ozenerek geçirenler için evet ekonomi çok kotu. Ben ingilizceyi de almancayi da yutubdan ogrendim. Ablam 2 tane bilgisayar programi ogrendi yuksek seviyede ucretsiz ve şimdi standartlarin uzerinde maaş aliyor. Kendisi şube müdürü olarak atandi. Okuyun kardeşim çalişin. Devlet karşinizi mi kesdi? Tembelliginizi devlete yuklemeyin
Komiksiniz bizim ulkemizde okuyan çalışan bir yere varamiyor ama arkasına akp yi alan çalan çırpan çok güzel yerlere varıyor. Bizim ülkemizde namuslu olanlar genelde açlık çekiyor serefsizler sefa. Misal benim kayınpederim adam ömrü boyunca çalışmamış yatmış biri. Şimdi akp den bir torpil geldi ve memur olarak çalışmaya başlayacak. Eğitimi yok bir şeyi yok yani bakın burada işler öyle yürümüyor. Ben aşırı rahatsız oldum duyunca ama adam mutlu hatta gidip oyunu akp attı bile.

SIyaset izleseniz anliycaksiniz da siz pazar fiyatlarina takilmişsiniz

Ablacım senin haddine değil yorum yapmak. Sen kendi ülkene bakacaksın. Daha kendi ülkende kadınlar için özgür alan yok, gelmişsin bizim ülkemizin forumuna. Baybay

Tek tek cevap veremiyorsunuz boşuna kılıf uydurmayin onlarca söz söylendi söylemek cumleniz yok.
Size yazılan yorumları okuyun biraz fikriniz olsun yazık eşit şartlarda konuşamıyoruz!
Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle

Anlamazlar bu videoyu izleseler bile tayyibe gidip oy atacak kafalar var aramızda. Öyle ki şeriat isteyen örgün öğretim yerine medreselerde öğrenim görmek isteyen çocuğunu oralarda okutmak isteyen tarikat cemaat bilmem ne dernekleri ile yardım yapmak isteyen çok kişi görüyorum ve hepsi de akp li. Özellikle sosyal medya da aşırı fazla bu kesim. Öyle ki insanları da dinle etkiliyorlar. Bizim halkimizin çoğunluğunun dini kurandan değil kulaktan öğrendiği o kadar belli ki. Yani gerçekten dinini bile insan Kur'an'ı bir kez bile okumuş insan akp nin hiç bir yaptığının dinde yeri olmadığını görür. Ama yok taparcasına seviyorlar hiç anlamıyorum kafalarini

Sosyal medyada iki tarafın da çok troll hesabı var. Bizim insanımız da her türlü etkilenmeye açık. Bakıyor çoğunluk ne düşünüyorsa, kendini topluma kabul ettirmek için ona inanıyor, onu destekliyor. Bu aslında hayatımızın her alanında var bilmiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi..

Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Hizbullahi araştırdıniz mi?
Kısaca özet geçeyim.
Hizbullah HÜDA-PAR adında parti kurmak için dilekçe verdi
HÜDA-PAR başkanı daha 21 gün önce Barzani ile görüştü(PKK)
Yani hani aldandigi feto vardı ya heh öyle bir durumda kalacağız.
Bu sefer Hizbullah girdi meclise.
Bu Hizbullah ne PKK ne feto gibi bir örgüttür bu sefer aldandık denmekle kurtulamaz bu ülke ellerinden
Biz sizin yüzünüzden uğraşıyoruz ama.
Kuduranlar derken?
Sen kimsin ne bu üslup işinize gelmeyince saldırın !
Yedirtmiyorsunuz zaten hepiniz yemekle mesgulsunuz.
Ülkeyi söndürdünüz doyamadiniz

Back
X