Sanırım ban yiyeceğim bilmiyorum ama yine de yazacağım!
Sizin o çok taptığınız insan mitinglerde montaj olan videoyu seçmenlerine izleterek ayrıştırma yaptı ve sonuna kadar savundu! Hiçbiri de de bu video montaj demedi. Ulan seçim reklamı lan seçim reklamı youtubeda orjinali var hiç mi biriniz bakmadınız da burada bile montaj olan videoyu konuşuyorsunuz? sizin taptığınız adam zamanında oy için hdpliler ile ne konuşmuş o dönemin bi konuşmalarına baksanıza? İnternet elinizin altında burada delicesine savunacağınıza izleyin izleyin araştırııınnn!
Soru cevap yapıyor sözde gençlerle birlikte bak bak. O programın bile ifşası çıktı, soru soran gençlerde gençlik kollarından çıktı hatta videosunu attım. Neden? çünkü soruları bilmediği bir programa çıkmaz! E çıksın gerçek gençlerle, cevap versin? ama altından kalkamaz!;
Cb geçtim, içişlerinin insanları birlik yapması gerekirken o bile ayrıştırıyor bizi ötekiliyor be! Terorist, vatan haini, s*rt*k her şey olduk ama onların gözünde insan olamadık biz!
Benim erkek kardeşim bilgisayarcılık üzerine okuyor çok iyi bir üniversitede. Artık mezun olsam da gitsem diyor çocuk!
Eğitim sistemi çok iyi ya hani size göre:) Öyleyse o kişi neden torunlarını yurt dışında okutuyor????????
Karşıt olan herkesten duyduğum tek şey terorist lafı yazıklar olsun be. Sadece izliyorsunuz sadece dinliyorsunuz o ne derse öyledir diyorsunuz araştırma anlamına yaptığınız tek şey yok! Ama biri size iftira atsa hemen araştırırsınız!!!!
Biz bu ülkenin topraklarını ne zorluklarla aldık birbirimizle iç içe olmamız gerekirken ayrı kalıyoruz çünkü bunu normalleştirdi bazı kişiler resmen ikiye bölündük! Dedelerimizin zorlukla aldığı bu topraklar satılıyor kimsenin umrunda değil be!
Yok yol yapmış yok köprü yapmış yapacak tabiii!!! Bizim paralarımızla yapılıyor onlar cepten çıkmıyor yan gelip yatacak mı!!!!
Dini ve siyaseti bile birbirine karıştırdınız ya yazıklar olsun size be beyniniz yıkanmış.