Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Allahım yüce rabbim 29 mayısta bahara uyanmayı nasip edince inşallah o zaman göreceğim ben. Kudurulan şeyin ne olduğunu çok iyi anlayacaksınız o zaman. Çünkü yine unutup olanları sanki bunca zaman böyle değilmişçesine kk ile olmuşçasına saldıracaksınız. O gün asıl konuşmak lazım sizlerle. Ancak o zaman doğruları söylersiniz.

Benim sizin aklınıza fikrinize ihtiyacım yok çok şükür ülkemin de yokk 29 Mayıs'ta da bunu Cook güzel gösteriyoruz. Evet kuduranlar çok, çamur atmaya çalışanlar çok. Asıl size yazık iktidar gitsinde kim gelirse gelsin kafasında siniz. Bu ülkeyi sizin gibilerine yedirtmeyiz. Daha da uğraşamicam sizinle
Yedirtmezsiniz biliyoruz , sizin destekledikleriniz yiyip bitirdi zaten ulkeyi. Elbet gideceksiniz 🫶🏻🫶🏻

Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Kılık kıyafet derken neyi kastettin? Başörtüsü yasağını getiren kişi Kenan Evrendir. Son seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermiş biri olarak bu tür yasaklara ben de karşıyım, benim annem de, en yakın arkadaşlarımdan biri de tesettürlüdür. Siz neden karşı tarafta olan herkesi başörtüsü düşmanı olarak görüyorsunuz? Bıkmadınız mı bunun üzerinden argüman üretmkten?

Son düzenleme:
Sanırım ban yiyeceğim bilmiyorum ama yine de yazacağım!

Sizin o çok taptığınız insan mitinglerde montaj olan videoyu seçmenlerine izleterek ayrıştırma yaptı ve sonuna kadar savundu! Hiçbiri de de bu video montaj demedi. Ulan seçim reklamı lan seçim reklamı youtubeda orjinali var hiç mi biriniz bakmadınız da burada bile montaj olan videoyu konuşuyorsunuz? sizin taptığınız adam zamanında oy için hdpliler ile ne konuşmuş o dönemin bi konuşmalarına baksanıza? İnternet elinizin altında burada delicesine savunacağınıza izleyin izleyin araştırııınnn!

Soru cevap yapıyor sözde gençlerle birlikte bak bak. O programın bile ifşası çıktı, soru soran gençlerde gençlik kollarından çıktı hatta videosunu attım. Neden? çünkü soruları bilmediği bir programa çıkmaz! E çıksın gerçek gençlerle, cevap versin? ama altından kalkamaz!;

Cb geçtim, içişlerinin insanları birlik yapması gerekirken o bile ayrıştırıyor bizi ötekiliyor be! Terorist, vatan haini, s*rt*k her şey olduk ama onların gözünde insan olamadık biz!

Benim erkek kardeşim bilgisayarcılık üzerine okuyor çok iyi bir üniversitede. Artık mezun olsam da gitsem diyor çocuk!
Eğitim sistemi çok iyi ya hani size göre:) Öyleyse o kişi neden torunlarını yurt dışında okutuyor????????

Karşıt olan herkesten duyduğum tek şey terorist lafı yazıklar olsun be. Sadece izliyorsunuz sadece dinliyorsunuz o ne derse öyledir diyorsunuz araştırma anlamına yaptığınız tek şey yok! Ama biri size iftira atsa hemen araştırırsınız!!!!

Biz bu ülkenin topraklarını ne zorluklarla aldık birbirimizle iç içe olmamız gerekirken ayrı kalıyoruz çünkü bunu normalleştirdi bazı kişiler resmen ikiye bölündük! Dedelerimizin zorlukla aldığı bu topraklar satılıyor kimsenin umrunda değil be!

Yok yol yapmış yok köprü yapmış yapacak tabiii!!! Bizim paralarımızla yapılıyor onlar cepten çıkmıyor yan gelip yatacak mı!!!!

Dini ve siyaseti bile birbirine karıştırdınız ya yazıklar olsun size be beyniniz yıkanmış.

Arkadaşlar fikir özgürlüğü denen bir şey var, fikrimi belirttim bütün CHP'liler kan kustunuz. Olmaz ki böyle ama:)) Bunca senedir Erdoğan kazaniyorsa neden diye bı düşünün. Millet salak mı oy verecek ona bı tek siz mi akillisiniz. Yapmayın saygı duymayı bilmiyorsunuz. Tek tek cevap vermekle uğraşamicam. Çünkü chp zihniyeti işte ne fikir özgürlüğü vaaar, ne kılık kıyafet (!) :)
Sahi bişey soracağım A partisinin aldığı oylar B ve C partilerine dağıtılmış nasıl değerlendiriyorsunuz bu adaletsizliği? oylardan bahsetmisken merak ettim özgürlükten bahsetmissiniz özgürlük derin bir kelime.

Ay hanımefendi size kötü bir haberim var ya, kazanıyo çünkü oy çalıyo. Sizce son seçimde 49 oy almış olsaydı bu seçimi ikinci tura bırakır mıydı? Daha oy verdiğiniz adamın huyunu kavrayamamışsınız. Bir de fakirlik yok diyosunuz, yazık. Size özelden 2 3 adres yazayım da her ay mutfak masraflarını karşılayın lütfen. Belli ki tuzunuz çok kuru, o görmezden geldikleriniz de biraz rahat etsinler bari.

Sosyal medyada iki tarafın da çok troll hesabı var. Bizim insanımız da her türlü etkilenmeye açık. Bakıyor çoğunluk ne düşünüyorsa, kendini topluma kabul ettirmek için ona inanıyor, onu destekliyor. Bu aslında hayatımızın her alanında var bilmiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi..
Bunlar troll değil aslında hatta biri said Ercan diye bir adam baya ilgimi çekiyordu paylaşımları ama baktım o da bu kafada ve takibi bıraktım. Yani önce sosyal medyanın zararı çocuk vs giriyorlar ve bilgi almak için takip ediyorsun ama sonu yine akp yine cemaat yine şeriata çıkıyor

Kılık kıyafet derken neyi kastettin? Başörtüsü yasağını getiren kişi Kenan Evrendir. Son seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermiş biri olarak bu tür yasaklara ben de karşıyım, benim annem de, en yakın arkadaşlarımdab biri de tesettürlüdür. Siz neden karşı tarafta olan herkesi başörtüsü düşmanı olarak görüyorsunuz? Bıkmadınız mı bunun üzerinden argüman üretmeye?
Benim sülalem başörtülü ya ama gidip de birine sen açıksın,sen şu sun demez kimse.
Resmen kılık kıyafet üzerinden siyaseti savunuyor.
Üslup da kötü bize çirkef derler bide 👌

Kılık kıyafet derken neyi kastettin? Başörtüsü yasağını getiren kişi Kenan Evrendir. Son seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermiş biri olarak bu tür yasaklara ben de karşıyım, benim annem de, en yakın arkadaşlarımdab biri de tesettürlüdür. Siz neden karşı tarafta olan herkesi başörtüsü düşmanı olarak görüyorsunuz? Bıkmadınız mı bunun üzerinden argüman üretmeye?
Neden bıksın? Yıllardır tutan ana argümanları bunlar. Bende tasvip etmiyorum ama dönemi dönem koşulları içerisinde değerlendirmek lazım. Neden böyle bir karsr verildi ne oldu. Araştırmadan soruşturmadan ancak ajitasyon. Sıtkım sıyrıldı artık.

Ben de nerede yaşadığını soruyorum ama cevap vermiyor.Buyuk ihtimalle yurtdışında yaşıyor.
Ay yurtdışında yaşıyordur tabi ne de olsa oradan kazandığı parayla türkiyeye tatile geliyordur mis gibi krallar gibi geçiniyordur hahahahahahaha sonuçta dolar olmuş 20 üstü hiç kaybetmek ister mi hahahahaha

Oy pusulalarına 2 tarih 2 matematik sorusu koysalar sadece doğru cevaplayanların oyu geçerli olsa yemin ederim ülke olarak düzlüğe çıkarız, Aysun kayacı haklıydı
Oy kullanmak için ehliyet lazım bence. Diğer türlü sınav sorularını çaldıkları gibi oy pusulasında ki soruları da çalıp dağıtırlar.

Ablacım senin haddine değil yorum yapmak. Sen kendi ülkene bakacaksın. Daha kendi ülkende kadınlar için özgür alan yok, gelmişsin bizim ülkemizin forumuna. Baybay
Ozgurluk isteyen insanlara bak ya. Insanlarin konuşma ozgurlugune de karişiyorlar. Ne istediginizle ne dediginizin farkini anliyor musunuz acaba? Yorum yapacagim yeri size mi sorucam? Ben bir kadin olarak asla her hangi bir ozgurlugum kisitlanmadi. Sizlerin ozgurlugu avrupayi geçti. Hala ne diyorsunuz

AY NOLUR PEŞİMDEN KOŞ EMREEE

Manat da TL den değerli oldu diye alışveriş, tatil yaparım orada diyorsun değil mi:) hadi itiraf et.
Belə vəziyyətin içinə soxum mən xeyirli gecələr.
IMG_6158.jpeg

Son düzenleme:
Ama Kılıçdaroğlunun hep heykel yaptırdığını biliyor.off off napcaz arkadaşlar bunlarla ya.
Layloncum ben eskisehirdeyim.
Malum büyükşehir belediyesi bal mumu müzesi açtı akın akın turist geliyor.
Parklarda bilim adamlarının heykelleri var altında büyük tabletler var hayatını anlatıyor eserlerini falan.
İnsanlar tutturmuş heykel yapıyor diye yahu okuyun ya kültürel miras onlar.
Heykel put diye söylenmesi yillardir bırakmadılar.
Birde ben doğduğumdan beri burdayım inan gormuyorum bile heykelleri insanlarda ne göz var anlamış değilim.

Ama Kılıçdaroğlunun hep heykel yaptırdığını biliyor.off off napcaz arkadaşlar bunlarla ya.
Sapio ben üslubuna kızdım. Bize üstten üstten bakarak parmak sallar üslupla sitem ediyor ya kadın. Yetmiyor bir de hakaret ediyor. Ne cüretle?
Ben gidip de herhangi bir ülkenin vatandaşına ülkesiyle alakalı hakaretle karışık akıl vermeye kalkmıyorum. Çünkü ne haddime?

Ozgurluk isteyen insanlara bak ya. Insanlarin konuşma ozgurlugune de karişiyorlar. Ne istediginizle ne dediginizin farkini anliyor musunuz acaba? Yorum yapacagim yeri size mi sorucam? Ben bir kadin olarak asla her hangi bir ozgurlugum kisitlanmadi. Sizlerin ozgurlugu avrupayi geçti. Hala ne diyorsunuz
Jejjsjsjs ya sen hala mı akıllanmıyorsun?
Senin ilk cümlen bizler iqsuz demek oldu. Sen hala ne hakkından ne hukukundan bahsediyorsun ya..

Back
X