Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hâlâ izlediklerim diyor yahu yaşıyoruz biz bunları yaşıyoruz anlatabildim mi?
Gelin burada izleyin o zaman anlarsınız.alin Erdoğan'ı madem çok seviyorsanız sahip çıkın.
Zaten koltuktan kalktığı zaman ülkede barınacak hale gelemeyecek.
Erdoganin bir abisi de bizim ulkeyi ayni stratejiyle yonetiyor. Yani sizden farkli degiliz. O yuzden rahat konuşuyorum. Yoksa bir norveçliyle, bir almanla konuşmazdim

Şeriatın ne demek olduğunu gerçekten biliyor musunuz ?
Herkes özgür istediği kişiye oy verebiliyor ama sırf kazanamadı diye depremzedelere hakaret ediyorlar
Başörtülü bir arkadaşım saldırıya uğradı mesela kazanamadı sizin gibiler yüzünden diye demiş saldıran kişi
Yani meselenin hükümet Tayyip vs olmadığını bi anlayabilsek çok şeyler değişecek de neyse
Kemal Kılıçdaroğlu nu kendi partisinin tabanı bile istemiyor
Neden ısrarla hala o koltukta oturuyor onu anlamış değilim mesela
Ya da tamam Tayyip Erdoğan gitsin ama
Sırf o gitsin diye CHP nin ilkelerine taban tabana zıt şeyler neden yapılıyor onu anlayamadım ya daha iyi daha güzel daha elle tutulur şeyler yapılsa belki millet bir dk ya bak burada da güzel şeyler oluyor diyecek belki ?
Hani bir dizi de ne mi geçiyor muhalefetin asıl amacı iktidar olmak değil sadece eleştiri yapmaktir gibi vs. Böyle birşeydi galiba
Kılıçdaroğlu CHP nin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri bence CHP önce bu meseleyi halletmeli
Akp tabanı nefes almaya korkuyorlar:))ne diyorsunuz:)
İ
Gerilmenize neden olabilecek bir şey söylemek istemedim yanlış anlaşıldıysam affola kusura bakmayın
sözüm size değil:)sürekli Başörtü siyasete alet edenlere:)

Ogani ben bu seçimlerde duydum. Belki şimdi degil ama ilerde aday olursa en azindan daha iyi bir aday olur

😄😄😄

Sinan oğan, azerbaycan'da çok bilinen bir isim. Bizim ülkemizin tarihine yapıştığına göre kendi ülkende olan bitenden haberin mi yok? Adama en az 20 yıldan fazladır azerbaycan'da ilgi var. Üniversitenizde hoca. Gazetelerinizde televizyonlarınızda var.

Bilgisizsin. Hala gerçek olmayan şeyler yazıyorsun.

Gunlerdir izliyorum tekrardan bakarim zamanim olursa atarim. Siyasetle işim olmaz 1 aydir Turkiyeye taktim kafayi. Secimlerde sabaha kadar izlemişligim var 🤣
Bebeğim, kaynağın televizyonsa bu güvenilir kaynak değil ki ne izliyorsun sen? Biz yaşıyoruz, sen izleyip yorum mu yapıyorsun? Sen 1 aydır takıksan biz senelerce takığız burada diğerlerini bilmem de 54 saat uyumadım seçim günü sen dışarıdan biri olarak gelmiş yorum yapıyorsun birde güvenilir kaynak diyorsun. SABIRKEEEEEEEEEEEE

BEn aklimi kullanarak, gormediklerimi tv.den, internet araciligiyla izleyerek. Şu an dediklerim de sadece km otesindeki ulke hakkindaki izleyerek soylediklerim.
Youtube'da ''BEYAZ KURT'' diye bir kullanıcı var, rica etsem onu izler misin? Hem iktidar hem muhalefet tarafsız olmak üzere yorum yapıyor. İzlediğinde at gözlüğünü bırakırsın belki beybi.

Siz okuyorsunuz izliyorsunuz biz yaşıyoruz bunun bı farkına varır mısınız?
Siyasetten anlıyor dediğiniz kişi fetoyu ülkeye bela etti yetmedi şuan Hizbullahi meclisimize soktu.
Borçlanmak demişsiniz şuan ülke borcumuz kaç milyar dolar dışarıdan izleyip gördünüz mü?
Bizim 5 yılda 13 milyar hektar toprağımız satıldı haberiniz var mı?
Bizim cocuklarimiz,kadınlarımız Suriyeliler tarafından tecavüze uğradı beraat etti haberiniz var mı?
Bizim askerimiz Suriyeliler kaçıp savaşmadı diye canından oldu haberiniz var mı?
Bizim insanımız çöp başında bekliyor bişey bulabilir miyiz diye haberiniz var mı?
Daha saymami ister misiniz?
B Buyuk_umutlar şuna artık cevap verir misiniz 3 oldu yazdığım.
Cevabınız yoksa da siyasete dahil olmayın izleyerek.

😄😄😄

Sinan oğan, azerbaycan'da çok bilinen bir isim. Bizim ülkemizin tarihine yapıştığına göre kendi ülkende olan bitenden haberin mi yok? Adama en az 20 yıldan fazladır azerbaycan'da ilgi var. Üniversitenizde hoca. Gazetelerinizde televizyonlarınızda var.

Bilgisizsin. Hala gerçek olmayan şeyler yazıyorsun.
Şaka gibisiniz. Oganin Universitedeki hocaligini da daha once duyma zorunlulugum yoktu. Ki adaylik verdikde araştirdim ve gordum. Nereye çamur atacaginizi bilin. Bizim bilmemiz gerekenler bize kendi siyasetimiz için yeterli merak etmeyin. Ogan bilgimiz eksik olsun.

Soru sormadım dediniz ya CHP tabanı Kılıçdaroğlu istemiyor o anlamda yanı:)
Muharrem İnce iyi bir lider olabilir di CHP için ama nasıl yapıyor bilmiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu tüm rakiplerini bir şekilde saf dışı bırakıyor ya çok zeki numara yapıyor ya da bazılarının yardımıyla bunu yapabiliyor yada bilerek böyle gafları yapıyor ben çözemedim hiç

Neyse arkadaşlar, hem ülkemiz açısından çok derin konular hemde , iki dişi kedim aynı gün kısırlaştırıldı.
Benim size kısaca söylemek istediğim ben CHP ye oyumu vereceğim . İkinci oylarımızıda verelim ,hiç kimse aman ilkinde noldu ikincisinde ne olacak demesin . Oylarımızı verelim .

Türkiyede yaşamayan, gurbette olup sadece krallar gibi tatil yapmak isteyen arkadaşlar burada saldırıcı yorumlar atmasın bi zahmet! hepimiz biliyoruz sizin dolar yüksek diye taptığınızı.
Bana diyorsaniz ben ne turkiyeden alişveriş yaparim ne de turkiyeye tatile gelirim. Eşimle konferanslara geliriz paramizla sonra da gideriz. Turkiyeye olan baglantim bundan ibaret.

Kiliçdaroglu kurtaracak sizi evet. Daha beter etmez InseAllah
Onca yazdıgima cevabıniz bu mu ?
Yazıklar olsun orada tecavüz edilen kadınlar çocuklar yaziyor.
Orada şehitler yaziliyor gelmiş ne diyor.
Lütfen siyaset konusundan çıkın çünkü burada hak edenle siyaset yapılıyor.

Back
X