Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şaka gibisiniz. Oganin Universitedeki hocaligini da daha once duyma zorunlulugum yoktu. Ki adaylik verdikde araştirdim ve gordum. Nereye çamur atacaginizi bilin. Bizim bilmemiz gerekenler bize kendi siyasetimiz için yeterli merak etmeyin. Ogan bilgimiz eksik olsun.
Yahu sen sadece işine geleni mi araştırıp diğerlerini televizyondan izliyorsun bilgisiz? Bilgin yok bilgin dışarıdan bir izleyicisin. Biz bile ülkede yaşayanlar olarak TV'lere güvenmiyoruz farklı yerlerden de araştırıyoruz. Sen kimsin?

Neyse arkadaşlar, hem ülkemiz açısından çok derin konular hemde , iki dişi kedim aynı gün kısırlaştırıldı.
Benim size kısaca söylemek istediğim ben CHP ye oyumu vereceğim . İkinci oylarımızıda verelim ,hiç kimse aman ilkinde noldu ikincisinde ne olacak demesin . Oylarımızı verelim .
Siyaset kardeşi kardeşe kırdırir üzerinde çok tartışmaya gerek yok bu arada kedilerinize geçmiş olsun hayırlı geceler partiler hükümetler liderler gelir ve giderler mühim olan birlik beraberlik ve kardeşlik

Bana diyorsaniz ben ne turkiyeden alişveriş yaparim ne de turkiyeye tatile gelirim. Eşimle konferanslara geliriz paramizla sonra da gideriz. Turkiyeye olan baglantim bundan ibaret.
Türkiyeyle olan bağlantın bundan ibaret olsun o zaman. Biz burada yaşıyoruz, siz de burada yaşıyormuşcasına konuşmayın!

Onca yazdığına cevabıniz bu mu ?
Yazıklar olsun orada tecavüz edilen kadınlar çocuklar yaziyor.
Orada şehitler yaziliyor gelmiş ne diyor.
Lütfen siyaset konusundan çıkın çünkü burada hak edenle siyaset yapılıyor.
Iyi de siz oy verdiginiz adamin kim oldugunu, kime hizmet ettigini, seçildikden sonra hangi yollarla develti yonetecegini araştirmamişsiniz ki? Ben hangisina yorum yapayim? Dediklerinizi de bir daha bu kez karşi tarafin kaynaklarindan araştirin. Galina bir kaç sene once katarlilari sinavsiz ucretsiz universitelere aliyorlar diye haber çikmişdi. Imamoglu ve meralin sayfalarinda paylaşilmişdi. Ogrenciler ayaklanmişdi. Ama ulkenizde okuyan katarli sayi 7. Siyaset oyle birşey ki her iki tarafi dinlemek ve izlemek gerekir. Yukarida yazdiklarinizi da iktidar kaynaklarindam araştirin. Cevabi bulacaksiniz

Muharrem İnce iyi bir lider olabilir di CHP için ama nasıl yapıyor bilmiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu tüm rakiplerini bir şekilde saf dışı bırakıyor ya çok zeki numara yapıyor ya da bazılarının yardımıyla bunu yapabiliyor yada bilerek böyle gafları yapıyor ben çözemedim hiç
Muharem ince iyi bir lider olamaz tek adam rejimi.

Kılıçdaroğlu iyi bir adam iyi bir lider ben ılımlı uzlaşmacı siyaseten anlayan eğitimli birini görüyorum.
Adam biraz numara bilseydi şimdi belkide ikinci tura kalmazdı:)

Siyaset kardeşi kardeşe kırdırir üzerinde çok tartışmaya gerek yok bu arada kedilerinize geçmiş olsun hayırlı geceler partiler hükümetler liderler gelir ve giderler mühim olan birlik beraberlik ve kardeşlik
Çok teşekkür ederim , ne güzel yazmışsınız çok sevgiler size ❤️

Onca yazdıgima cevabıniz bu mu ?
Yazıklar olsun orada tecavüz edilen kadınlar çocuklar yaziyor.
Orada şehitler yaziliyor gelmiş ne diyor.
Lütfen siyaset konusundan çıkın çünkü burada hak edenle siyaset yapılıyor.
Cahille sohbeti kes canım..

Başını ağrıtır, zamanını çalar. Sen hiç eğitimli, aklı başında vizyon sahibi insanlarda böyle boşvermişlik, bodoslama hayat gördün mü?

Bana diyorsaniz ben ne turkiyeden alişveriş yaparim ne de turkiyeye tatile gelirim. Eşimle konferanslara geliriz paramizla sonra da gideriz. Turkiyeye olan baglantim bundan ibaret.
O zaman niye bizim yönetimimize burnunuzu sokuyorsunuz hanımefendi.Hizbullah meclise girdi diyoruz,korkuyoruz diyoruz.Daha nasıl anlatalım?

Iyi de siz oy verdiginiz adamin kim oldugunu, kime hizmet ettigini, seçildikden sonra hangi yollarla develti yonetecegini araştirmamişsiniz ki? Ben hangisina yorum yapayim? Dediklerinizi de bir daha bu kez karşi tarafin kaynaklarindan araştirin. Galina bir kaç sene once katarlilari sinavsiz ucretsiz universitelere aliyorlar diye haber çikmişdi. Imamoglu ve meralin sayfalarinda paylaşilmişdi. Ogrenciler ayaklanmişdi. Ama ulkenizde okuyan katarli sayi 7. Siyaset oyle birşey ki her iki tarafi dinlemek ve izlemek gerekir. Yukarida yazdiklarinizi da iktidar kaynaklarindam araştirin. Cevabi bulacaksiniz
Ablacım bak gece gece gerçekten fazla oluyorsun yeter artık.
1.bu ülke 21 senedir akp hükümetinde.
Feto geldi Hizbullah geldi Suriyeli geldi ülkenin içinden geçti hepsi.
Bu hükümet kimlerle dost oldu İsrail,Araplar,PKK çözüm süreci daha çok var.
Kaç Katarlı öğrenci gelmiş haberin var mı 100 tane.
Kaç Suriyeli geldi 13 milyon ve hergun ürüyor bunlar.
Ben diyorum kadınlar çocuklar tecavüz ediliyor sen öğrenciler Katarlı öğrenci istemiyor diyorsun.
Saçma saçma konuşma ya.
Bak seninde bebeklerin olacak çocuğun olacak ya.
Bu ülkede çocuklar tecavüz edildi
Daha yeni 13 yaşında çocuğa tecavüz eden Suriyeli selbest kaldı haberin var mı.

EH hani ozgurluk istiyordunuz? Birinin yorumuna bile kisitlama getirecek zihniyetdesinjz. Ozgurluk anlayişiniz bu mu?
Özgürlüğümüz yalnızca bu catı altında yasayanları igilendirir, bizim tercihimize, özgürlük anlayışımıza karsı ıq su düşük dersen, değil yorumuna kısıtlama, sana kucak dolusu öpücük iletirim şaşarsın ☺️

Yazık ya insanlara gerçekten partisi önemli değil şehit diyoruz tecavüz diyoruz umrunda değil.
Neyseki gitti gerçekten çok sinirlendim 🤦
Böylelerinin insan olduğundan bile şüpheliyim. Gelmiş burdan işgembesinden atıp tutuyor. Keşke tamamen banlansa gereksiz.. Çok kızdım bende.

Back
X