Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok seven gelir Esencılıs'a, alır birkaç tane, götürür evine. 😂 Oturduğu yerden vatandaşıma akıl satan insanlık satanlardan yıldım.
Alman vatandasıymış, aldıgı eurolarla burdan evleri arsaları cukkalıyor, gelip 5 yıldızlı otellerde fink atıyor, baskın parasıni gelip burda yogurdun kaymagını yer gibi eziyor.Sonra atlayıp ucagına gidiyor insana kadına hayvana deger veren ve disiplinel bir ülkeye medeni bir şekilde yaşıyor. Dönüp bırdakileri istemezük diyor. Hadi ordan..... dicem olmayacak.

Evet tekirdağ belediyesi üstelik bi trakyalı olarak cok üzüldüm
Yaptığı çok ayıp bu olayı hiç tasvip etmiyorum.depremzedelere küfür eden insanlar bildiğin troll. Bunu CHP li biri yapamaz bırakın CHP'li yi başka partiden olsa bile yapamaz kendini CHP li gösteren bazı veya başka partili gosterip istediğine saldıran manyak çok var.

Şu sitede bir finans uzmanı yok mu? borsa ne olacak ? Bu düşüş nereye kadar devam edecek yorumlayabilecek kimse yok mu?

Gerçi benim borsada param da yok hatta korkup bankadan çekecek paramda kalmadı. Bir porsiyon köfteye Kocaeli'de(Dramalı) 490 TL yazan işletme varken. Bu pahalılık kimsenin umurunda değil sanırım.
Benim eşim yüksek lisansını yurtdışında ekonomi üzerine yaptı kazen, seçimden önce bankada ne kadar paramız varsa çektik 🙄 bu kadarını söyleyeyim durumlar ikinci turdan sonra daha da vahim olabir!

Alman vatandasıymış, aldıgı eurolarla burdan evleri arsaları cukkalıyor, gelip 5 yıldızlı otellerde fink atıyor, baskın parasıni gelip burda yogurdun kaymagını yer gibi eziyor.Sonra atlayıp ucagına gidiyor insana kadına hayvana deger veren ve disiplinel bir ülkeye medeni bir şekilde yaşıyor. Dönüp bırdakileri istemezük diyor. Hadi ordan..... dicem olmayacak.
Orda Almanım diyor, kuzu kuzu vergisini ödüyor, aman canım sıkılmasın diye kurallara harfiyen uyuyor sonra geliyor burda vergilerimizle 50 çocuk doğuran, çocuk başına yardım alan, çoluk çocuğumuza yan bakan tipleri kolluyor hemi de bize karşı 😂 Allah'ım sabır.

Selam olsun bu kulübün aydınlık yüzlerine.. ve henüz aydınlığa kavuşamamış olanlara.

Yıllarca yemediğimiz laf kalmadı. Sürtük olduk, rızası var olduk, terörist olduk vatan haini olduk. olduk da olduk. Ülkede herkes gergin, ana oğul birbirine düşman olmuş. Başımıza bir şey gelse hesabını soracak adalet sistemi yok. Neden kırmızı ışıkta aniden durdun diye biri silah çekip vurabilir mesela seni ,eşini. Kimse de gık diyemez. 2 ay yatar çıkarım rahatlığı, bu magandacılık her yerde. Beslendikleri yerler belli.
Bekar kadını sahiplendirin diyen, 15 yaş altında olgunsa evlenir diyen, Gaffar Okkan'ın katilleri meclise girdi.

Bakın daha ekonomiye hiç girmedim. Benim ailem 90'lı yıllarda bir memur maaşıyla 4 çocuk okutmuş, evini arabasını almış insanlar. Çok mu refah içindeydik, hayır. Ama her yaz tatile giderdik, çarşıya gidersek o meşhur köftecide köfte yemeden dönmezdik eve.
Ne oldu bu ülkeye? Zengin neden daha zengin, ve fakir neden daha fakir ve de fakir kalmaya bu kadar istekli? Değişimden ne bu kadar çok korkuluyor? Ya hu bizim çocuğumuzun gencimizin neyi eksik? Vallahi gözümde yaş kalmadı düşünmekten.

28 mayıs ciddi bir seçim, KK-RTE seçimi değil.
Mülteciler kalsın mı gitsin mi seçimi, hatay pahalılığı ve yoksullukla devam mı değil mi seçimi. Ucuz et, yağ, süt mümkün mü değil mi seçimi. Adam kayırma, torpil, liyakatsizlik mi, dürüstlük mü seçimi.
Açlık sınırı altında 14 milyon insan olmaya devam etsin mi Etmesin mi seçimi.
153 milyar dolar dış borçla dünya liderliği (!) mi, yoksa kendi kendine yeten, tarımı, ekonomisi, üretimi canlanmış Türkiye mi seçimi.

İyi düşünelim, ölçüp biçelim ne olur. Bu güzel ülkenin kaybedecek 1 dakikası bile kalmadı...
Ağzınıza yüreğinize sağlık

Yaptığı çok ayıp bu olayı hiç tasvip etmiyorum.depremzedelere küfür eden insanlar bildiğin troll. Bunu CHP li biri yapamaz bırakın CHP'li yi başka partiden olsa bile yapamaz kendini CHP li gösteren bazı veya başka partili gosterip istediğine saldıran manyak çok var.
Bunun partiden ziyade, kişide ruhsal bir saglık sorunu oldugunu düşünüyorum, bazı depremzelerle aynı fikirde olmayışımız, onlara yasadıklarını hak ettigini söyleyen kişilerle bir tutulamayız.

Yok bacım!
Oralara giden olursa rahatlari bozulacak!
Ondanmis
Aaa çıkıp çıkıp suriyeleri gönderemeyiz demesinin nedeni de bu imiş.
Sizin huzurunuz kacmasinmis
Screenshot_20230518_164803_Twitter~2.webp

Bunun partiden ziyade, kişide ruhsal bir saglık sorunu oldugunu düşünüyorum, bazı depremzelerle aynı fikirde olmayışımız, onlara yasadıklarını hak ettigini söyleyen kişilerle bir tutulamayız.
Hangi partiden olursam olayım aynı görüşe sahip olmasam bile o insanlara elimden geldiğince nezaman ihtiyaçları olursa yine koşarım.

Şu sitede bir finans uzmanı yok mu? borsa ne olacak ? Bu düşüş nereye kadar devam edecek yorumlayabilecek kimse yok mu?

Gerçi benim borsada param da yok hatta korkup bankadan çekecek paramda kalmadı. Bir porsiyon köfteye Kocaeli'de(Dramalı) 490 TL yazan işletme varken. Bu pahalılık kimsenin umurunda değil sanırım.

Seçim öncesi dibe vurdu. Yabancı oranı artıyordu. Sonra testere modu açıldı bir sebep yok bizim tahtacilari anlama yolu yok tekniğe uygun ilerliyor dipten tepki alıyor ucucakmis havası geliyor sonra tepe noktası kar satışı
Bunun 100 puan altı uçurum bunun 1 lira üstü ztn beklenmiyor

Eşimin birlikte çalıştığı Türkmenistanlı işçi var kaçak gelmiş Türkiye ye evli ve 3 çocuğu var eşime demiş ki bana elden düşme kadın bul (boşanmış)
Kadın kandırıp oturma izni almak için
Ay bunu duyunca çok sinirlendim

Al bugün 2 firma halka arz oldu ve tavandan açamadı ki zaten biliyordum böyle olacağınö eksi açmadıgına dua ettim

O iş ztn yalan oldu, oransal dağıtımı kaldırdılar. Tüm eşit giren yatırımcı birbirine satma peşinde, alim girecek insan yokki tavan açsın.

Şu hadsizliğe bakar mısınız? Herşeyi sineye çekelim istiyorlar. Gelen mültecilerden birisi sokakta yürürken size pandik sallayınca hatırlarsınız umarım şu hadsiz fütursuz yorumunuzu!!

Yok bee sapyocum, bu abla alaman vatandaşı. Tr ye tatile gelip mültecilerden totosuna çimdik yiyince koşa koşa gider memleketine .. :D :D :D

Aha bunun gibi ;

Benim eşim yüksek lisansını yurtdışında ekonomi üzerine yaptı kazen, seçimden önce bankada ne kadar paramız varsa çektik 🙄 bu kadarını söyleyeyim durumlar ikinci turdan sonra daha da vahim olabir!
Türkiye şu an iyi durumda yine o yüzden milletin aklı basına çok gelmedi en azından kiralık ev tutuyorlar markette alışveriş yapıyorlar arada kıyafet falan.Ekmek bile bulamayacak hale gelince ülke millet anca o zaman akıllanır

Eşimin birlikte çalıştığı Türkmenistanlı işçi var kaçak gelmiş Türkiye ye evli ve 3 çocuğu var eşime demiş ki bana elden düşme kadın bul (boşanmış)
Kadın kandırıp oturma izni almak için
Ay bunu duyunca çok sinirlendim
Haberleri izliyorum Suriyeli ve Afgan gruplar arasında çatışma çıkmış. Olay İstanbul'da yaşanıyor ama olayda türk yok. Nasıl trajikomik hadiseler! Alman vatandaşı olan abla da gelmiş bizim vatandaşımıza seni ülkemde istemiyorum diyor. Rönesans tablosu gibi olaylar.

Ön taleple topla, sonra istediğin kadar alamadın diye üzül, kağıt 6 seans tavan gitsin en sonunda sat kurtul....

bence bitti o günler bitti %1 neyine yetmiyor?
Yüzde 10 a alışık olduğumdan bi sarsıldım 😁 ama iyi oldu silkeleme iyidir arada 👌🏻

Türkiye şu an iyi durumda yine o yüzden milletin aklı basına çok gelmedi en azından kiralık ev tutuyorlar markette alışveriş yapıyorlar arada kıyafet falan.Ekmek bile bulamayacak hale gelince ülke millet anca o zaman akıllanır
Kesinlikle öyle, ondan sonra akıllansalar da bir işe yaramaz artık.

Back
X