- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.614
- 88
- 28
Elbette hayır, bu adamın pkk ile "kanıtlanmış" bir bağlantısı varsa, bu görüşmenin(HÜDA-PAR/barzani)hesabı- detayı sorulmalı.Peki "hamisi" olması neyi değiştirir?kabul edilebilir yani sizin acınızdan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette hayır, bu adamın pkk ile "kanıtlanmış" bir bağlantısı varsa, bu görüşmenin(HÜDA-PAR/barzani)hesabı- detayı sorulmalı.Peki "hamisi" olması neyi değiştirir?kabul edilebilir yani sizin acınızdan?
Hastanın ne zaman hastaneye gittiğini bulamadım. Beni esas sinir eden ise 2. Fotoğrafın üst kısmında yazılan olay.Burda bence eksik bilgi var ve hemen hastayi suclamam.Doktorun vefati ne zaman olmus ? Ani bir olumse tabi yapacak bir sey yok dunyanin binbir turlu hali ama tersi durumsa is degisir.Poliklinik cocuk nefrolojisi.Her yerde yok ve muhtemelen sehir disindan geliyor bu hasta.Evet bu durumda arastirilmasi degil fakat hastanin bilgilendirilmesi gerekir ve bu da hakkı.Buna benzer degil de farkli bir durum sehir hastanesinde basima geldi.Calistigim yerden izin aldim doktora gidecegim diye.Zaten sehir hast resmen sehirlerarasi yolculukmus gibi uzak.Hastaneye 2 vesaitle geldim randevudan 20 dk once doktor hanimin semineri var,erteleyebiliriz isterseniz dendi.Yasadigim siniri tahmin edersiniz.
Oylarımızı kullanalım lütfen!
Çocuklarımızın kendi ülkesinde azınlık olmasını istemiyorsak, mültecilerin gitmesi gerekiyor.
Süleyman Soylu:
“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”
Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."
Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”
Bu da suriyeden festival görüntüsü imiş.Suriye’de kalanlar toplumun rafine kesimi sanıyorum. Eski Fransız flörtüm, Suriyeli Hıristiyan bir kızla evlendi. Hepsi çok eğitimli ve modernler. Esad kaba iş gücünü büyük ölçüde kaybetti. Bu açığı kapatmak istemesi normal. Bizim ekonomi için giderlerse çöker diye bu yüzden çığırıyorlar. Düşük maliyet yoğun emek herkesin işine geliyor. Modern köle sistemi. Esenyurt’ta her yerdeler, her eczacıda her markette her inşaatta her iş yerinde bunlar çalışıyor. Hepsi çok ucuza ve sigortasız çalışıyor.
Çok sağolun
Siyasi olaylara karışanlar idam edilmekten korktukları için dönmüyorlar, kalanı sırf keyif, Suriyede bu kadar güzel bakılmayacaklar.Suriye’de kalanlar toplumun rafine kesimi sanıyorum. Eski Fransız flörtüm, Suriyeli Hıristiyan bir kızla evlendi. Hepsi çok eğitimli ve modernler. Esad kaba iş gücünü büyük ölçüde kaybetti. Bu açığı kapatmak istemesi normal. Bizim ekonomi için giderlerse çöker diye bu yüzden çığırıyorlar. Düşük maliyet yoğun emek herkesin işine geliyor. Modern köle sistemi. Esenyurt’ta her yerdeler, her eczacıda her markette her inşaatta her iş yerinde bunlar çalışıyor. Hepsi çok ucuza ve sigortasız çalışıyor.
Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.Bazı şeyler bilmeden sorguluyorsunuz..defalarca nedenini yazdım..deprem bölgesi Antakyada suriyeli çok ve en çok ölen solcu taraftı..bilmeden yargılamayın..ben Antakya adına yazıyorum diger iller ben bilemem..Ama sonucları aize atacagım..
Hastanın ne zaman hastaneye gittiğini bulamadım. Beni esas sinir eden ise 2. Fotoğrafın üst kısmında yazılan olay.
Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.
Bir de Hatay için riskli bölge diye kentsel dönüşüm projesi olmuş, karşı çıkılmış.
Bunlar da neden olabilir mi?
Genel olarak halk memnun muydu kendisinden, o yüzden tepki de koymuş olabilirler mi? Sen daha iyi tanırsın orada yaşayan biri olarak.
Büyük ihtimalle deprem gerçeğini biz de yaşayacağız İstanbul da yaşayanlar olarakKENDİ ÜLKEMİZDE MÜLTECİ OLAN BİZİZ..Büyük harflerle yazıyorum..Yaşadıklarımızı sizde yaşayabilirdiniz o zaman sizi çaresi bırakan bir devlete oy verirmiydinşz acaba..yazmak konışmak kolaydır yaşamadan..Ülkende insan gibi yaşamak istiyorsan bazı şeyler değişmeli…
Allah yaşatmasın canım çok zor ve çaresizlik..elinden birşeyin gelmemesi..hala insanların sesleri kulaklarımda..ölen insanlar gözlerimin önünden gitmiyor..Büyük ihtimalle deprem gerçeğini biz de yaşayacağız İstanbul da yaşayanlar olarak![]()
Tabii sen gel paşalar gibi tatil yap!
Biz hakkimizi helal edelim
Helal etmiyorum.
Olmaz inşallah yaBüyük ihtimalle deprem gerçeğini biz de yaşayacağız İstanbul da yaşayanlar olarak![]()