Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Burda bence eksik bilgi var ve hemen hastayi suclamam.Doktorun vefati ne zaman olmus ? Ani bir olumse tabi yapacak bir sey yok dunyanin binbir turlu hali ama tersi durumsa is degisir.Poliklinik cocuk nefrolojisi.Her yerde yok ve muhtemelen sehir disindan geliyor bu hasta.Evet bu durumda arastirilmasi degil fakat hastanin bilgilendirilmesi gerekir ve bu da hakkı.Buna benzer degil de farkli bir durum sehir hastanesinde basima geldi.Calistigim yerden izin aldim doktora gidecegim diye.Zaten sehir hast resmen sehirlerarasi yolculukmus gibi uzak.Hastaneye 2 vesaitle geldim randevudan 20 dk once doktor hanimin semineri var,erteleyebiliriz isterseniz dendi.Yasadigim siniri tahmin edersiniz.
Hastanın ne zaman hastaneye gittiğini bulamadım. Beni esas sinir eden ise 2. Fotoğrafın üst kısmında yazılan olay.

Süleyman Soylu:

“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”

Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."

Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”

Taşrada erkekler kadınlarına oy kullandırmıyor, onun yerine de kendisi mühür basıyor. Ya da muhtar herkes yerine mühür basıyor. Toplam farkın 2,3 milyon olduğu iddia edilmiş, çok ciddi bir fark değil mi?

Süleyman Soylu:

“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”

Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."

Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”

Suriye’de kalanlar toplumun rafine kesimi sanıyorum. Eski Fransız flörtüm, Suriyeli Hıristiyan bir kızla evlendi. Hepsi çok eğitimli ve modernler. Esad kaba iş gücünü büyük ölçüde kaybetti. Bu açığı kapatmak istemesi normal. Bizim ekonomi için giderlerse çöker diye bu yüzden çığırıyorlar. Düşük maliyet yoğun emek herkesin işine geliyor. Modern köle sistemi. Esenyurt’ta her yerdeler, her eczacıda her markette her inşaatta her iş yerinde bunlar çalışıyor. Hepsi çok ucuza ve sigortasız çalışıyor.

Suriye’de kalanlar toplumun rafine kesimi sanıyorum. Eski Fransız flörtüm, Suriyeli Hıristiyan bir kızla evlendi. Hepsi çok eğitimli ve modernler. Esad kaba iş gücünü büyük ölçüde kaybetti. Bu açığı kapatmak istemesi normal. Bizim ekonomi için giderlerse çöker diye bu yüzden çığırıyorlar. Düşük maliyet yoğun emek herkesin işine geliyor. Modern köle sistemi. Esenyurt’ta her yerdeler, her eczacıda her markette her inşaatta her iş yerinde bunlar çalışıyor. Hepsi çok ucuza ve sigortasız çalışıyor.
Bu da suriyeden festival görüntüsü imiş.
Bizdekilerle alakası yok

Siyasi olaylara karışanlar idam edilmekten korktukları için dönmüyorlar, kalanı sırf keyif, Suriyede bu kadar güzel bakılmayacaklar.

KENDİ ÜLKEMİZDE MÜLTECİ OLAN BİZİZ..Büyük harflerle yazıyorum..Yaşadıklarımızı sizde yaşayabilirdiniz o zaman sizi çaresi bırakan bir devlete oy verirmiydinşz acaba..yazmak konışmak kolaydır yaşamadan..Ülkende insan gibi yaşamak istiyorsan bazı şeyler değişmeli…

Bazı şeyler bilmeden sorguluyorsunuz..defalarca nedenini yazdım..deprem bölgesi Antakyada suriyeli çok ve en çok ölen solcu taraftı..bilmeden yargılamayın..ben Antakya adına yazıyorum diger iller ben bilemem..Ama sonucları aize atacagım..
Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.

Bir de Hatay için riskli bölge diye kentsel dönüşüm projesi olmuş, karşı çıkılmış.

Bunlar da neden olabilir mi?
Genel olarak halk memnun muydu kendisinden, o yüzden tepki de koymuş olabilirler mi? Sen daha iyi tanırsın orada yaşayan biri olarak.

Biz kendimizden geçtik..Bu çocuklar nasıl düzelecek nasıl.. F67A90DB-00F9-4B7B-8374-0AB91F1C54CD.webp

Tekrar başın sağolsun Habibte.Dün instagramda Hatay belediye başkanının görüntüsü paylaşılmıştı.Halka oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz. Mecbursunuz diyen halka neden mecburum ki oy vereceksiniz hizmet alacaksınız demiş diye. Şuan söylenmiş gibi paylaşılmıştı, nasıl depremzedelere böyle şeyler söyler diye düşündüm ama araştırdım 2019 ta da paylaşılmış. Bu görüntüler. Depremzedeler için söylemese de ortada yine tepki çekecek sözler var.

Bir de Hatay için riskli bölge diye kentsel dönüşüm projesi olmuş, karşı çıkılmış.

Bunlar da neden olabilir mi?
Genel olarak halk memnun muydu kendisinden, o yüzden tepki de koymuş olabilirler mi? Sen daha iyi tanırsın orada yaşayan biri olarak.

Sağol canım..Bizim başkanımızda da iş yok ki..hiçbirşey yaptığı yok..Bu düzen değişmeli değişecek başka çaresi yok..yaaa ilerliyecegiz ya da gerilemeye devam edecegiz..

KENDİ ÜLKEMİZDE MÜLTECİ OLAN BİZİZ..Büyük harflerle yazıyorum..Yaşadıklarımızı sizde yaşayabilirdiniz o zaman sizi çaresi bırakan bir devlete oy verirmiydinşz acaba..yazmak konışmak kolaydır yaşamadan..Ülkende insan gibi yaşamak istiyorsan bazı şeyler değişmeli…
Büyük ihtimalle deprem gerçeğini biz de yaşayacağız İstanbul da yaşayanlar olarak 🤦🏻‍♀️

Tabii sen gel paşalar gibi tatil yap!
Biz hakkimizi helal edelim
Helal etmiyorum.

Bunlar g.tünün rahatı bozulmasın diye Allah bilir taaa nerelerden kalkıp gidip oy kullanıyorlar. Siz hala mahallenizdeki okula gidip oy kullanmayacak mısınız KK seçmeni?

Back
X