Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ay cidden farketmemistim ama hiç sasmiyor.

Bir de dün birisi birkaç kotu politasi yuzunden oy vermekten mi vazgeceyim yazmis.Bir kac basarisiz politika dedigi multeciler ve ekonomi :)
Başarılı oldukları alanları göremiyoruzki başarısız politikalarından 🥹

Bence hiç komik değil. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adamdan lider mi olur asil bu komik
Mitingine İki keklik kaya maya karıştıranlar, pronter bozulunca konuşamayıp ekibini küfürle tehdit edenlerden oluyor ya ondan neden olmasın

Ay doğru diyorsun, bunların tvlerde başka kanal yoktu unutmuşum

Sizin de Erdoğan Erdoğan diye yırtınan kefen giyen erdoğanci dayılardan hiç farkınız yok. Ben iki tarafı da eleştirebiliyorum ama siz herşeye bir kılıf bulabiliyorsunuz. Siz derken genel konuştum burda herkesi alıntılayamam. Oy verdiğiniz adam o kadar basiretsiz ki beceriksiz ki toplam oyu yüzde 1 etmeyecek partilere 35 ten fazla vekillik verdi. Dağitti resmen. Ülke mi yönetecek bu adam yani. Ben hiç bir tarafı ölümüne tutmuyorum daha iyisi olsa ona verirdim mecburen verdim. İki kötü arasında az kötü olana.

İzleyelim, teröristlerle kim muhatap olmuş, ilişki kurmuş her şey ortada; balık hafızalı olmayalım. Şu an bir şekilde HDP’yi ve örgüt desteğini yanına alsa, seçmeni tepki vermez, bir bildiği vardır der.

İşte bunlar görülmüyor maalesef

Süleyman Soylu:

“Suriyeliler kardeşimizdir, onları ölüme terk etmeyiz.”

Erdoğan: "Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur."

Hulusi Akar: “Suriyeli kardeşlerimizi zora sokacak herhangi bir karar almamız asla söz konusu olmaz. Suriyeli kardeşlerimiz rahat olsunlar.”

Birtane de ben ekleyeyim
Erdogan: Sinan Ogan ile İttifakımız siz konusu degıldir oganın taleplerine boyun egmeyecegız!

Talepleri biliyorsunuz zaten...

Hadi bunu da savunan çıksın

bende Vladamir Bartol un fedailerin kalesi alamut kitabini tavsiye ederim okumadiysaniz eğer.
Tavsiye için teşekkür ederim, okudum; okumamış arkadaşlar da not alırlar. Her devirde insanların din ile sömürüldüğünü anlıyoruz. Biz de aynı ütopyadayız.

Son düzenleme:
Back
X