- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
Ben partilerin vekil sayısına değil hepsinin ortak olduğu ellerindeki yol haritasına bakıyorum. Bahane kılıf değil söylediklerimiz, hemen hepsi için delilimiz yorumumuz var.Sizin de Erdoğan Erdoğan diye yırtınan kefen giyen erdoğanci dayılardan hiç farkınız yok. Ben iki tarafı da eleştirebiliyorum ama siz herşeye bir kılıf bulabiliyorsunuz. Siz derken genel konuştum burda herkesi alıntılayamam. Oy verdiğiniz adam o kadar basiretsiz ki beceriksiz ki toplam oyu yüzde 1 etmeyecek partilere 35 ten fazla vekillik verdi. Dağitti resmen. Ülke mi yönetecek bu adam yani. Ben hiç bir tarafı ölümüne tutmuyorum daha iyisi olsa ona verirdim mecburen verdim. İki kötü arasında az kötü olana.
Kılıf dediğiniz şeyler sözde gizli anlaşmala, ters binilen merdivenler, yok basiretsizlikler.
Pardon hangi basiretsizlik. Adam her zaman muhalifliğini yaprı, gereken itirazlarda bulundu ama medyanın %85i yandaş ve popüler olunca ne yaptığı ne söylediği görünmedi. Bu basiretsizlik değil siyasal linç, yok sayılma, adalet ve demokrasiyle ilgisi yok.
Az önce hablemitoğlunun sanıkları salıverildi, 20 yıldır sürüyormuş dava, günah be bu insanlara, 20 yıl adalet bekle salıverilsin. Hem de deliller geçerliliğini yitirmiş denilerek. Bu düzene oy verip devamını sağlamak vatan sevgisi falan değildir. Koltukta kalarak ders alamazlar. Karşılarındaki kim olursa olsun bir şansı daha heketmiyorlar. Bdvdeki 'bir sürü pisliği var ama boşanamam bana akıl verin' konularıyla tamamen aynı bu kafa. Sorunlar böyle çözülmüyor.