- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğu ve Güneydoğu'da görev yaptınız mı oralarda görev yapanlar bilir ki ben askeri bir ailede büyüdüm tekrar tekrar soyluycem övünmek için deiil yanlış anlaşılmasın hatırlatmak icin Enistelerimde polistir biri şehit oldu. Doğu ve Güneydoğu'da halkin sevinme ve selamlama işaretidir buna kime sorarsanız sorun bunu bilir PKK mıdır nedir onu bilmem Allah'ta belalarını verir terörün dibini yaşamış kadınım ben polis lojmanımiz tarandı ölümden döndük biz sence aptalmiyim acaba pkklira kol kola yürüyecek Parti'ye oy vermek için. böyle bişey olsa oy verirmi insan . Kol kola yurunmuyor onlar kendisi istiyor oy vermeyi gel birliktemi yürüyelim dediler yooo hayır bunu herkes bilir. Üstüne basa basada soyluycemgaffar okkanin katilleri nerede peki meclise kimin partisinden girdi. Hudaparin açıklamalarını dinlediniz mi asıl tehlike o 14 yaşındaki kızlara reşit ve olgun dedi şok oldum Türk Cumhuriyeti denmeyecek dedi buna bas basa söylüyor bide TV ye çıkıp ya diğeri kadına şiddet yasasını kaldirtiyor refah bu şartları kabul edildiği için girdiler mecliseYok asla hata yanliş yok onlara göre. En azından hdp ile kolkola olmak yanlişti diyebilmelerini beklerdim. Ya dilek imamoğlunun zafer işaretini bile canhıraş savunuyorlar saka gibi. Ne dersen de saçma da olsa savunmalari var ama diğer kesimi cahillikle suçluyorlar sonraneymiş hdp masada yokmuş birlik değillermiş halkta yedi zaten bunu gösterdi işte sandıkta
Tarafsız bir haber, ne var ki??Bu nedir ya![]()
Allah'ım şok üstüne şok yaşıyorum
Twitterda gördüm güvenemedim girdim baktım aynen böyle, pusulanın arkasını gösteriyorlar güya orada da boş bi anonim kafa varAllah'ım şok üstüne şok yaşıyorum![]()
Hoş buldum
Sadece 3 tane. geri kalan 45 kanal öte PKK geri PKK öte ak beri ak .milyon kelime PKK duyuyorum sabah akşam CHP PKK CHP PKK 6 li masa PKK asker olup kökünü kurutasim var bu pkkninTarafsız bir haber, ne var ki??![]()
Siz diyorsunuz ki garanti yanlış yaptığını bildiğim birini hiç iktidara gelmemiş ve ne yapacağını bilmediğim birine tercih ederimÇözüm süreci denen saçmalık Erdoğanın en büyük hatasıdır. Barişçil yollarla sorun çözmeye çalişti kendince, pkkli belediyelerin muhimnat yığmasina göz yumdu. Öcalanın mektuplari okundu. Ama Barişçil yollarla çözmeye çalişmanın karşiliği hendek kazmak oldu. Şimdi aynı şeyleri birde hdp kanaliyla yaşamak istemiyor kimse. Babasının hayrına desteklemiyor herhalde hdp ne konuşuldu çıkarlari neler neden gizleniyor?
Benim eşim Hatay’a gidip geliyor. Yalan makinesi bu AKP trollleri, 60 günde hastane yaptıkları falan yok. Sadece propoganda ve seçim malzemesi yapmak için hastanenin sadece önü çekilip servis ediliyor günlerdir.
Benim eşim Hatay’a gidip geliyor. Yalan makinesi bu AKP trollleri, 60 günde hastane yaptıkları falan yok. Sadece propoganda ve seçim malzemesi yapmak için hastanenin sadece önü çekilip servis ediliyor günlerdir.
Hdp seçmeni de Türkiye de yaşıyor. Ekonomik kriz onları da etkiliyor. Hukuksuzluk onları da etkiliyor. Hepimizin tek isteği bu sistem değişsin. Suriye de savaş bitti. Suriyeliler artık ülkelerine dönmeli. Türkiye iflas ediyor.Çözüm süreci denen saçmalık Erdoğanın en büyük hatasıdır. Barişçil yollarla sorun çözmeye çalişti kendince, pkkli belediyelerin muhimnat yığmasina göz yumdu. Öcalanın mektuplari okundu. Ama Barişçil yollarla çözmeye çalişmanın karşiliği hendek kazmak oldu. Şimdi aynı şeyleri birde hdp kanaliyla yaşamak istemiyor kimse. Babasının hayrına desteklemiyor herhalde hdp ne konuşuldu çıkarlari neler neden gizleniyor?
Siz diyorsunuz ki garanti yanlış yaptığını bildiğim birini hiç iktidara gelmemiş ve ne yapacağını bilmediğim birine tercih ederim
Az önceki soruma nedense cevap vermediniz ama:)Hdp neden kiliçdaroğlunu destekliyor sadece onu merak ediyorum
Yaşadım biliyorum, çok zor geliyor insana, elin neğendime gidiyor bir bakıyorsun beğendim tuşu yokYazma yazma banlı olmak çok kötü bişey Safari den girdim baktım size karşı komşuya dürbünle bakan kekan gibi hissettim kendimi öyle![]()
Bilmiyorum, ama Kılıçdaroğlu ve ittifaktakiler terörü desteklemiyor onu biliyorum. Terör olaylarına bu kadar şüpheci yaklaşan ve bu konuda hassas birinin rte ve kk ikisinden de hoşlanmıyorum ama kk gelmesin diye rte te oy vericem demesine çok üzüldüm, çünkü hanımefendi şu bir gerçek ki hdp meclise ak parti sayesinde girdi, ve şimdi hüdapar da öyle.Hdp neden kiliçdaroğlunu destekliyor sadece onu merak ediyorum