- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.878
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç gün önce mültecilere kiyamayiz demedimi sayın erdoğan sonra bu adamla görüşünce döndü. Demekki hudapardrida böyle girdi ittifaka ben gitsem benide ikna ederler herhaldeOğan'ın Erdoğan'ı desteklenmesine hiç şaşırmadım. Zaten ona destek olmak için girmişti seçime. Benim merak ettiğim şey mülteci konusunda nasıl anlaşacaklari.
Hatta tepki oyları kk’na gidebilir
Bu kadar itici olamazdıne kadar uzatmis ne kadar egolu geldi gözüme
Gitmez canım çünkü buna gelen oylar Erdoğan ve kk Muharrem kuskunleri. Kesinlikle oy kullanmayıp sandığa gitmezler kilicdaroğlu kazanamaz bu gidişle zaten adam kiskactaydi iyice sıkıştırdılar itibarını yerlebir ettiler adaminHatta tepki oyları kk’na gidebilir
Üff o adama kim bakıyomus beKaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardıböyle adamlara zaten hiç güven olmaz nerde Ekrem Mansur Başkan ve güzel aileleri nerde bunlar
![]()
Kibir abidesi adam sisin sisim sisiniyordu qt gündür sanki meclise girdi bunuBu kadar itici olamazdı
Bilenler biliyor demek içiniDaha 1. Turdan önce sinan ogan’a mı atsak diye ikilemde kalmıştık babam o Erdoğana dönecek demiştide vazgecmiştik.
Babamın dediği çıktı resmen daha o zamanlardan anlamış![]()
Aynen öyle bütün ropartajlarinda ulkucubasi olmak istediğini söylüyor açıkçası MHP bahceciye kalk oradan ben oturcam gencim sen emekli ol diyorOğan da mı koltuk peşinde çıktı.
Ben hiç alternatif olarak görmemiştim kendisini.
Umarım görenler de dinlemez kendisini.
Memlekette her şey çabuk unutulduğu için siyasi kariyerinin bitmeyeceğine emin olarak almıştır bu kararı.
Neden iç işlerini Sinan oğan a versinlerSiyasetin amacı bu ztn dogasina aykiri birsey değil. Adam aslında gayet açık.
Millet ittifaki neden icislerini vermedi mesela, yada kime söz verdigi icin veremedi, asıl soru orada olanlar
Kendi içlerinde bile cb yardimciliklarindan vazgeçelim diyen oldu cit çıkmadı
Yok artık hınnısını. Dengem bir gün içinde daha ne kadar bozulabilir acaba?Kaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardıböyle adamlara zaten hiç güven olmaz nerde Ekrem Mansur Başkan ve güzel aileleri nerde bunlar
![]()
Hatta tarafsız kalsaydı insanlardan daha fazla takdir görürdü...Neden iç işlerini Sinan oğan a versinler
Yada dese ekonomi istiyorum, planlar yapılmış %2 gelmeyecek oy neden pazarlık yapsınlar. Sinan rengini belli etti. Satın alanlar oluyor demekki.
En başta da dedim, madem çok fazla kırmızı çizgin vardı kimseyle ittifak olmuyorum, seçmenin takdirine bırakıyorum derdin. Bi duruşun olurdu.
Neden iç işlerini Sinan oğan a versinler
Yada dese ekonomi istiyorum, planlar yapılmış %2 gelmeyecek oy neden pazarlık yapsınlar. Sinan rengini belli etti. Satın alanlar oluyor demekki.
En başta da dedim, madem çok fazla kırmızı çizgin vardı kimseyle ittifak olmuyorum, seçmenin takdirine bırakıyorum derdin. Bi duruşun olurdu.