- 11 Ağustos 2021
- 803
- 1.196
- 63
- 42
Sanmıyorum...Dananın kuyruğu yarın kopacak,özdağ millet ittifakına destek veriyoruz diyebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum...Dananın kuyruğu yarın kopacak,özdağ millet ittifakına destek veriyoruz diyebilir.
Şu soyadımı değiştirin videosunda bile belli ki tuhaf bi kişilikte olduğu baştan beri sevmemiştimKaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardıböyle adamlara zaten hiç güven olmaz nerde Ekrem Mansur Başkan ve güzel aileleri nerde bunlar
![]()
İstediğini yapsın sanki o dedi oy verecek seçmeni dolu da.Aynen öyle bütün ropartajlarinda ulkucubasi olmak istediğini söylüyor açıkçası MHP bahceciye kalk oradan ben oturcam gencim sen emekli ol diyor![]()
Bin gönlüm olsa bir tanesini vermem. Çok kasıntı, ruhsuz bir adam.Ümit ozdag ı da kaybetti Sinan. Onun secmenlerini de
Muharrem den gelenleri de.
Kendisine oy veren kimse olmadı zTen
Ay cok yakısıklı diyen Bi iki manyak histerik dısında
Birde o videosunda arkasında Atatürk fotoğrafı vardı Atatürk’e ayyaş diyen bir adamla ortak oldu.Çakma insanlar işte çakma siyasetçilerŞu soyadımı değiştirin videosunda bile belli ki tuhaf bi kişilikte olduğu baştan beri sevmemiştim![]()
Tükürdüğünü yalıyo. Artık oda o saydığı kategoriye girdi tebriklerSadece bunu bırakıp gidiyorum.
Eki Görüntüle 3251226
Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek hanımKaybetti kaybetti zaten çok çapkın bir adammış birlikte olduğu MHP Li kadınlar oy Verse Cumhurbaşkanı olur diyenler bile vardıböyle adamlara zaten hiç güven olmaz nerde Ekrem Mansur Başkan ve güzel aileleri nerde bunlar
![]()
Yazık kemalimde varBin gönlüm olsa bir tanesini vermem. Çok kasıntı, ruhsuz bir adam.
Bu siyasetçilerin içinde Ekrem İmamoğlu sempatik bak. Dinlettiriyor kendi.![]()
Naif, temiz kalpli, dürüst dedem benimYazık kemalimde var![]()
Ben millet ittifakı İçin konuştumBu şekilde gecmedigine eminim ama ispatlayamiyorum.
Neden vermesinler?
Şartlardan digerine hic girmiyorum girmeyi tercih etmedim. Ama hersey net değil mi gayet net aslında
O tam saha adamı canım. Kemal Kılıçdaroğlu’yla müthiş uyumlular.Bin gönlüm olsa bir tanesini vermem. Çok kasıntı, ruhsuz bir adam.
Bu siyasetçilerin içinde Ekrem İmamoğlu sempatik bak. Dinlettiriyor kendi.![]()
Ya kimse devleti ülkeyi düşünmüyor ki herkes cebini doldurma peşinde. Bizimkiler hala gidip onlara oy veriyor ! Birbirlerine demediklerini bırakmadılar şimdi birleştiler. Aaa sülü de zamanında az konuşmamıştı arkasından ama iç işler bakanı şimdiBirde o videosunda arkasında Atatürk fotoğrafı vardı Atatürk’e ayyaş diyen bir adamla ortak oldu.Çakma insanlar işte çakma siyasetçiler
İlkeli olmak çok önemli bir meziyet. Sinan Oğan’ı Twitter’da 42 dakikada neredeyse 35 bin kişi takipten çıkardı.Tükürdüğünü yalıyo. Artık oda o saydığı kategoriye girdi tebrikler![]()
Bunlar benim arkadaş grubumdan oğancı olanlar... Hiçbiri de oy vermeyecek cumhur ittifakına.İstediğini yapsın sanki o dedi oy verecek seçmeni dolu da.
Keşke dün açıklasaydı da Kemal Bey’e onla ilgili de soru gelseydi.
Şöyle bir okkalı cevap verseydi orda.
Sahalara çıkmış yine bugün de pazardaydı izledim az önce.O tam saha adamı canım. Kemal Kılıçdaroğlu’yla müthiş uyumlular.