Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)

Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.

Ekrem Başkan daha İstanbul a çok hizmet edecek. Önce altyapıyı tamamen düzeltmesi lazım o da biliyor ve önceliği buna verdi. Üsküdar da artık yağmur yağınca arabalar yüzmüyor, alt geçitleri su basmıyor. Yapmak istediği çok şey var ama belediye meclisi her şeye hayır diyor. Neden peki ? Mecliste hala çoğunluk Akp de. Erdoğan demişti zaten " topal ördek " diye. Şİmdi de aynı Erdoğan diyor ki İstanbul a ne yapmış :olamaz: Hem her öneriyi engelle hem de ne yapmış de. Seçmeni de bunu sorgulamıyor.
Dedim ya canım güzel bakmayan güzel şeyleri görmez napsin daha. İBB meclisinde çoğunluk akpartide napsin önerdiği çok şey kabul edilmiyor bunu bildiği için naptın diyor

Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
bi tane icraati yok demişssiniz de ben o yuzden saydım bazılarını :) ibb nin spor salonları tabi ki vardı ama işleyen devam eden düzgün ve uygun fiyatlı bir sistem var neticede. ben bir istanbullu olarak memnunum istanbulun çogunluguda öyle belliki

İzinmi var İBB nim meclis canlı izlenebiliyor ben izliyorum vala oralı olmama rağmen adam bişey öneriyor akpartili belediye meclis üyeleri hemen itirazz. Adam bişey söylüyor bağıra çağıra hayır.

Ben ekonomistim diyen Erdoğan vadettiği neleri yaptı onlardan örnekler verir misiniz peki

İstanbul'daki evimin olduğu alanı yeşil alana cevirren oydu. Niye tamamlanmamış ti o dönemlerde projeleri tamamlayan yarım kalan işleri bitiren o.

İBB nin spor alanları varmış evet fakat hizmete ve işletmeye çalışan tamamlayan Ekrem başkan.

Ben ekonomistim diyen Erdoğan vadettiği neleri yaptı onlardan örnekler verir misiniz peki

Yuh ama gerçekten. Bir de burada bize kör deniliyor. Yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır. Yazmaya kalksan sayfa yetmez icraatlere

ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Olmaz. Park yapması lazım. Kocalarını işe gönderip parkta çekirdek çitliycekler. Bu saydıklarınızın çoğu, İmamoğlu’nu sevmeyen kitleyi ilgilendirmiyor zaten. Hele kadın şoför aboooo ne kaaa ayıp. Kadın dediğin evinde oturur çocuk doğurur. Hiç utanmıyor o kadınlar onca erkeğin bindiği otobüsleri sürmeye. Cık cık cık. Park lazım park anlatabiliyor muyum PARK PARK PARK🤣🤣🤣

Yetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.

Beylikdüzünde oturuyorum ben, burayı resmen bir şehre çevirdi adam belediye başkanlığı döneminde
Yakuplu'da milletin rant için kapıştığı alana kent ormanı yaptı resmen nefes aldık, yaşam vadisi keza öyle, her yer pırıl pırıl
Şu an ki belediye başkanımız Murat Çalık, İmamoğlu'nun yardımcısı idi, adam şehir planlamacısı ve neredeyse 25 yıllık tecrübesi var. Beylikdüzün'de müteahhitlerin kapıştığı alanları halka kazandırdı bu adamlar düşünün yani yapma kapasitelerini. Beylikdüzü hayvan rehabilitasyon merkezi ni de özellikle yazmak istiyorum nasıl yapılır herkes gitsin görsün, Beylikdüzü sokak hayvanlarının çok mutlu yaşadığı bir yer. Birileri rantlarına uymuyor diye Esenyurt'u Beylikdüzün den ayırdı. Bugün orası esencılıs diye geçiyor mülteci köyü dökülüyorlar. Buradan bile anlaşılır kimin ne yaptığı ama görmeyi istemek lazım

Olmaz. Park yapması lazım. Kocalarını işe gönderip parkta çekirdek çitliycekler. Bu saydıklarınızın çoğu, İmamoğlu’nu sevmeyen kitleyi ilgilendirmiyor zaten. Hele kadın şoför aboooo ne kaaa ayıp. Kadın dediğin evinde oturur çocuk doğurur. Hiç utanmıyor o kadınlar onca erkeğin bindiği otobüsleri sürmeye. Cık cık cık. Park lazım park anlatabiliyor muyum PARK PARK PARK🤣🤣🤣

Evet evet hepimiz kocamızı işe gönderip parkta çekirdek çitliyoruz. Kibriniz batsın. İmamoğlunu eleştirmek için parkta çekirdek çitlemek lazım geri kalan kitle mükemmel aydın kültürden kültüre akiyor 😂

Back
X