Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
Bakın bir metro yapımı bile ulaştırma bakanlıının evet demesine bağlı,onayı alamadıkça ekocum ne yapsın demi.

Ankara'da da örnek vereyim 4 yıl Ankara'da okudum 1 senede artı kaldım Melih Gökçek den enaz aldı Mansur başkan mis gibi yaptı Ankara'yı inanan inanır inanmayan inanmaz Ankaralı in çoğu memnun şu valla bazı yerler hariç. Halada memnun

Niye üzerine alındı ki burada " park " deyince herkes kimden bahsettiğimizi biliyor

Üstteki alintilanan kişi ben olduğum için olabilir mi 🤔 neyse size iyi kültürlenmeler benim işlerim var kocami yolladim parka çekirdek çitlemeye gidiyorum 😂

Ankara'da da örnek vereyim 4 yıl Ankara'da okudum 1 senede artı kaldım Melih Gökçek den enaz aldı Mansur başkan mis gibi yaptı Ankara'yı inanan inanır inanmayan inanmaz Ankaralı in çoğu memnun şu valla bazı yerler hariç. Halada memnun
Bir angara bebesi olraktan mansur başkandan çok mennunlar,gerçi ağzıyla kuş tutsada cıkks diyenlerde var .
Görmezler çünkü adam acayip çalışıyor yardımları filan muhteşem.

Tatilya'dan bahsediyorsun sanırım, ben burada ilk ev aldığım dönem yolu,suyu yoktu millet benimle dalga geçiyordu orada yaşanır mı diye, şimdi bambaşka bir çehresi var, gerçekten çok çalıştılar. Zaman zaman bende eleştiririm Ekrem başkanı ama sezarın hakkı sezara
Evet tatilya idi,hafta sonları giderdik oraya,yeni yerleşim yeriydi orası dediğin gibi sonradan gelişti oralarda.

Hem yasak uydurup insanların hayatıyla oynayan kesim hemde magdur edebiyatı hehehıhı diye dalga geçen yine aynı kesim. Yapmasaydınız o zaman kimsede magdur olup sizin deyiminizle ekmek yemeseydi. Kusura bakmayın da şu an böyle bir sorun olmamasının sebebi zaten Erdoğan. Vaktiyle seçilmeseydi aynı sorun devam ediyor olacaktı. Gençler bilmez o zamanlar pasaporta kapali resim konur mu tartışması vardı. İnterneti yeni kullanmaya başladiğim zamanlar forum sitesinde ciddi ciddi bunu tartışıyorduk 😃 Başörtülü fotoğrafı var diye tedavi edilmeyen hasta çıkmıştı haberlere. Şimdi çok ütopik geliyor ama yaşandı. E yaşatanlar utanmıyor da magdur olanlar mi edebiyat yapiyor oluyor. Yaptirmasaydınız kardeşim ne kimse magdur olsaydı ne de bunun ekmeği yenseydi.

Valla hiç milletvekilliğim vs olmadı ama demek ki ben yaptırmışım. Reenkarnasyon falan sanırım. Bari mv emekli maaşı bağlasalar bana baksanıza geçmişte çalışmışım.

İlk yıllar mağduriyet okey👍

Hala bu devirde siz mağdursunuz. 20 yılın üstüne hala ekmek yiyorsunuz bundan.
Komik kısmı bu.
Aradan 150 yılda geçse siz yine mağdur olursunuz. İyi kapı bu kapı çünkü. Tutan bırakamıyor.

Size göre doğrudur diyecek biseyim yok . İstanbul'a sık seyahat edemiyorum uzun zamandır dediğiniz doğrudur. Orda bir site yapıldı. Koru evleri ormanlık alanda ordan ev almıştım site güvenlikli diye. Yaşam şehirden. Onu bile takip edemedim 150 günde 150 proje tamamlandı Bu arada. Bildiğim kadar ben İBb nin yaptığı sarnıcı gördüm bide beykozmu neydi metro açıldı sanirsam. Birde özgem projesini gezdim otizmi çocuklarımız için hatta İBB nin kreşleri var bildiğim kadariyla birde Tevfik Göksun onaylamadigi bişey vardı onu unuttum. Bişey görmüştüm tür goturdugumde kadın üretici pazarları hatta yer ucretsizmis teyzenin biri evde ürettiği şeyleri satıyordu İBB ye aitmiş proje kadın söylemişti bir sürü şey almıştım ekrem başkan iş sahibi yaptı demişti.evler yenileniyor sanırsam deniz taksiye bayildimmmmmm
İstanbul Gönüllüleri var tamamen kadınlardan oluşan. Pazar günleri Salı Pazarında dönüşümlü olarak tezgah açıyorlar. En son geçen sene gitmiştim kadınlar çok memnundu. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Umarım ediyordur.

Bir angara bebesi olraktan mansur başkandan çok mennunlar,gerçi ağzıyla kuş tutsada cıkks diyenlerde var .
Görmezler çünkü adam acayip çalışıyor yardımları filan muhteşem.
Evet aynen öyle ordada karşısına çıkıyor onaylamayanlar adam gokcegin yapamadıklarını yaptı. Bir parka takıldı gokcekte Jurassic Park yaptırmış enkaz parası abb den Mansur başkan öde öde bitiremedi borcu vallahi

İstanbul Gönüllüleri var tamamen kadınlardan oluşan. Pazar günleri Salı Pazarında dönüşümlü olarak tezgah açıyorlar. En son geçen sene gitmiştim kadınlar çok memnundu. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Umarım ediyordur.
Cookkkk guzellllll orası benim turistler çok memnun kalmıştı

ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Ailecek yarım asırdan fazladır İstanbul’dayız. Her gün Beylikdüzü’nden Maltepe’ye kadar yol yapıyordum. Bizim buraya ek otobüs seferleri kondu, sefer sayıları arttırıldı. Meydanlar güzelleştirildi. İnsanımız yaşamayı bilmiyor, özellikle ev hanımları evinden burnunu çıkarmıyor. Hizmetten tek anladıkları yardım kolisi ve ben çok üzülüyorum. Atın kendinizi sokaklara, dünyaya bir kere geliyorsunuz. Çok uyguna hatta bedaya İstanbul’da vakit geçirebileceğiniz imkânlar mevcut.

İstanbul’a kültür sanat alanında hizmetler ve imkânlar vererek sosyokültürel olarak gelişme imkânı verdi. Bedava ve halka açık dans, müzikal, opera, prömiyer gösterileri var. Harbiye Açık Hava’da takip ederseniz o kadar kaliteli isimleri ücretsiz dinleyip izleyebilirsiniz. Her hafta ilçe kültür merkezlerinde özel tiyatro oyunları ücretsiz oynanıyor. İBB tarihi eserleri yeniliyor, Yere Batan Sarnıcı son hâlini gördünüz mü?Ücretsiz gezi imkânları veriyor. Mesela Esenler Otogar ne hâldeydi haberiniz var mı, illegal suç yuvasıydı? Çiçek gibi şu anda, tinercilerin uğrak mekânıydı.

Çok fazla sanırım elliden fazla kütüphane açtı, ben engelli bireyler için kitap da seslendirdim. Dediğiniz gibi kreşler açtı ve çok uygun kalıyor. 0-4 yaş annelere ulaşımı ücretsiz yaptı. Her sene deniz yolları açılıyor, deniz ulaşımını bayağı geliştirdi. Artık metrobüs rezilliğini daha az çekip vapura koşuyorum.

Ben burayı akşama kadar doldururum da siz ne yaptı ki demekten vazgeçmezsiniz.

Şu Yerebatan sarnıcının güzelliğe bakın:
IMG_6289.webp

Evet aynen öyle ordada karşısına çıkıyor onaylamayanlar adam gokcegin yapamadıklarını yaptı. Bir parka takıldı gokcekte Jurassic Park yaptırmış enkaz parası abb den Mansur başkan öde öde bitiremedi borcu vallahi
Mahvettiler orayı zaten,Atatürk Orman Çiftliğini ne hale getirdiler sonrası malum işte kapandı.
Ankara girişte kapılar vardı,saçma sapan işler işte.

Ailecek yarım asırdan fazladır İstanbul’dayız. Her gün Beylikdüzü’nden Maltepe’ye kadar yol yapıyordum. Bizim buraya ek otobüs seferleri kondu, sefer sayıları arttırıldı. Meydanlar güzelleştirildi. İnsanımız yaşamayı bilmiyor, özellikle ev hanımları evinden burnunu çıkarmıyor. Hizmetten tek anladıkları yardım kolisi ve ben çok üzülüyorum. Atın kendinizi sokaklara, dünyaya bir kere geliyorsunuz. Çok uyguna hatta bedaya İstanbul’da vakit geçirebileceğiniz imkânlar mevcut.

İstanbul’a kültür sanat alanında hizmetler ve imkânlar vererek sosyokültürel olarak gelişme imkânı verdi. Bedava ve halka açık dans, müzikal, opera, prömiyer gösterileri var. Harbiye Açık Hava’da takip ederseniz o kadar kaliteli isimleri ücretsiz dinleyip izleyebilirsiniz. Her hafta ilçe kültür merkezlerinde özel tiyatro oyunları ücretsiz oynanıyor. İBB tarihi eserleri yeniliyor, Yere Batan Sarnıcı son hâlini gördünüz mü?Ücretsiz gezi imkânları veriyor. Mesela Esenler Otogar ne hâldeydi haberiniz var mı, illegal suç yuvasıydı? Çiçek gibi şu anda, tinercilerin uğrak mekânıydı.

Çok fazla sanırım elliden fazla kütüphane açtı, ben engelli bireyler için kitap da seslendirdim. Dediğiniz gibi kreşler açtı ve çok uygun kalıyor. 0-4 yaş annelere ulaşımı ücretsiz yaptı. Her sene deniz yolları açılıyor, deniz ulaşımını bayağı geliştirdi. Artık metrobüs rezilliğini daha az çekip vapura koşuyorum.

Ben burayı akşama kadar doldururum da siz ne yaptı ki demekten vazgeçmezsiniz.

Şu Yerebatan sarnıcının güzelliğe bakın:
Eki Görüntüle 3251474
Ben var ya buraya gittiğimde buyulendim resmen.

Back
X