- 30 Aralık 2009
- 4.573
- 19.115
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani?
2008 yılında yapılan anayasa değişikliği teklifi ile düzenlenen başörtüsü yasağının kaldırılması o dönem CHP'ye rağmen yasallaştırılmıştı...
Bugün meclise sunulan türban önergesinin CHP'ye tamamen oy kazandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum...
Eski bir kara lekeyi tarihine yazdıktan sonra kendini aklama çalışması... Binlerce insanın bugün bu önergeyi görüp de güldüğünün bilin istiyorum çünkü 2008'de AK Parti'nin döneminde türban diye bir sorun ortadan kaldırılmıştı..
Kemal Kılıçdaroğlu dünün güneşi ile bugünün çamaşırlarını kurutmaya çalışmasın bir zahmet...
Bu konuda hemfikiriz.Şartlarını iyileştirmesinler o da yeter. İşte hukuk sistemine, cezalara güvenilmezse herkes kendi adaletini sağlar. Elime versinler der. Sadece bunlar cinayet işlemiyor ki karısını öldüren adamın da aldığı can birinden kopuyor. Hukuk hepimize lazım ve işlemeli, vicdanları rahatlatmalı.
Buzluktan süt çıkarmıştım, kaynasın diye ocağa koydum, buraya daldım taştı.Şuan kendi kendimle kavga halindeyim. Buraya bir girdi mi çıkamıyor insan.![]()
Zaten sanılıyor ki herşeyi akp yaptı.. O yardımlar halkın parası rte cebinden ödemiyor. Aynı şekilde başkası gelse o da öyle yapacak. Ayrıca biz deprem zamanı önü kesilip chpli belediyenin afişi sökülüp akp afişi asıldığıda gördük. Yazık günah ayıp....Bu arada eklemem geren bir şey var. Açık mikrofonda adıyamandan bir genç programın sonunda yakın görüşmede kılıçdaroğluna akpnin ev projeleri var ellerinde projeyle geliyorlar, siz proje getirmediniz, bizdeki oy kaybınız bu yüzden sizin neden projeniz yok dedi.
Anladığım kadarıyla bilinmeyen bir şey var. Deprem konutları akp projesi değil toplu konut idresinin yani devletin projesidir, hükümet değişse de proje değişmez ya da rafa kaldırılamaz. Gelen hükümet bu projeyi tamamlamak zorundadır. Yani bu seçim yatırımı olarak kullanılamaz. Parti cebinden yapmaz, DEVLET yapar. Partiler geçici devlet kalıcıdır ve devletin verdiği sözü bütün hükümetler tutmak zorundadır.
Evet sanki olanakları aynı iki devlet seçime girmiş gibi.muhalefete niye yapmadın.şimdiye kadar yapsaydın ya diyorlar.Bu arada eklemem geren bir şey var. Açık mikrofonda adıyamandan bir genç programın sonunda yakın görüşmede kılıçdaroğluna akpnin ev projeleri var ellerinde projeyle geliyorlar, siz proje getirmediniz, bizdeki oy kaybınız bu yüzden sizin neden projeniz yok dedi.
Anladığım kadarıyla bilinmeyen bir şey var. Deprem konutları akp projesi değil toplu konut idresinin yani devletin projesidir, hükümet değişse de proje değişmez ya da rafa kaldırılamaz. Gelen hükümet bu projeyi tamamlamak zorundadır. Yani bu seçim yatırımı olarak kullanılamaz. Parti cebinden yapmaz, DEVLET yapar. Partiler geçici devlet kalıcıdır ve devletin verdiği sözü bütün hükümetler tutmak zorundadır.
Bunları görmüyor mu bu millet ya ?
Neyi eksik, çocuklarına vakit ayırırken ya da yıllık iznini kullanırken istanbul mu yandı. Adam her şeyi gayet iyi götürüyor.
Biz bunu daha 2 saat önce konuştuk, ısıtıp ısıtıp getirme artık
Yalan konusmak gunah değil miydi?
Tayyipte şehitler varken kızına düğün yaptı.En son sel baskını varken kayak yapiyordu ama yine de siz bilirsiniz