• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2008 yılında yapılan anayasa değişikliği teklifi ile düzenlenen başörtüsü yasağının kaldırılması o dönem CHP'ye rağmen yasallaştırılmıştı...
Bugün meclise sunulan türban önergesinin CHP'ye tamamen oy kazandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünüyorum...
Eski bir kara lekeyi tarihine yazdıktan sonra kendini aklama çalışması... Binlerce insanın bugün bu önergeyi görüp de güldüğünün bilin istiyorum çünkü 2008'de AK Parti'nin döneminde türban diye bir sorun ortadan kaldırılmıştı..
Kemal Kılıçdaroğlu dünün güneşi ile bugünün çamaşırlarını kurutmaya çalışmasın bir zahmet...
A haber sitesinden aldım. Yasalaştığına dair bir emare yok. Öyle olsa, zaten yasal, Kılıçdaroğlu ne anlatıyor derlerdi. 20 yıldır iki taraf da bişeyler yapıyor güya ama ortada bi şey yok.

Şartlarını iyileştirmesinler o da yeter. İşte hukuk sistemine, cezalara güvenilmezse herkes kendi adaletini sağlar. Elime versinler der. Sadece bunlar cinayet işlemiyor ki karısını öldüren adamın da aldığı can birinden kopuyor. Hukuk hepimize lazım ve işlemeli, vicdanları rahatlatmalı.
Bu konuda hemfikiriz.

Bu arada eklemem geren bir şey var. Açık mikrofonda adıyamandan bir genç programın sonunda yakın görüşmede kılıçdaroğluna akpnin ev projeleri var ellerinde projeyle geliyorlar, siz proje getirmediniz, bizdeki oy kaybınız bu yüzden sizin neden projeniz yok dedi.

Anladığım kadarıyla bilinmeyen bir şey var. Deprem konutları akp projesi değil toplu konut idresinin yani devletin projesidir, hükümet değişse de proje değişmez ya da rafa kaldırılamaz. Gelen hükümet bu projeyi tamamlamak zorundadır. Yani bu seçim yatırımı olarak kullanılamaz. Parti cebinden yapmaz, DEVLET yapar. Partiler geçici devlet kalıcıdır ve devletin verdiği sözü bütün hükümetler tutmak zorundadır.

Buzluktan süt çıkarmıştım, kaynasın diye ocağa koydum, buraya daldım taştı.Şuan kendi kendimle kavga halindeyim. Buraya bir girdi mi çıkamıyor insan. 🤦🏻‍♀️
🤣🤣🤣 bu konuda ben de vukuatlıyım, taşmadan kaynatabildiğim süt çok sınırlıdır. Şimdi de çamaşır makinesinde tül perde var, buruşmadan acilen çıkarmam lazım.

Bu arada eklemem geren bir şey var. Açık mikrofonda adıyamandan bir genç programın sonunda yakın görüşmede kılıçdaroğluna akpnin ev projeleri var ellerinde projeyle geliyorlar, siz proje getirmediniz, bizdeki oy kaybınız bu yüzden sizin neden projeniz yok dedi.

Anladığım kadarıyla bilinmeyen bir şey var. Deprem konutları akp projesi değil toplu konut idresinin yani devletin projesidir, hükümet değişse de proje değişmez ya da rafa kaldırılamaz. Gelen hükümet bu projeyi tamamlamak zorundadır. Yani bu seçim yatırımı olarak kullanılamaz. Parti cebinden yapmaz, DEVLET yapar. Partiler geçici devlet kalıcıdır ve devletin verdiği sözü bütün hükümetler tutmak zorundadır.
Zaten sanılıyor ki herşeyi akp yaptı.. O yardımlar halkın parası rte cebinden ödemiyor. Aynı şekilde başkası gelse o da öyle yapacak. Ayrıca biz deprem zamanı önü kesilip chpli belediyenin afişi sökülüp akp afişi asıldığıda gördük. Yazık günah ayıp....

Evet sanki olanakları aynı iki devlet seçime girmiş gibi.muhalefete niye yapmadın.şimdiye kadar yapsaydın ya diyorlar.

Bunları görmüyor mu bu millet ya ?

Görüyor. Ben anlatınca troll olmayanlar "e tabi bizimkilerin de yaptığı hatalar var ama önceliklerim başka" dedi :p

Yaptığı minik hatalar listesi:
-Yolsuzluk
-Bazı çetelere (mesela 5'li olandan) para transferi
-Ekonomiyi saçma sapan kendinden menkul mantıkla yürütüp batırmak
-Nerede bir mafya, it, kopuk, uyuşturucu kaçakçılığı gibi suça karışmış isim var, onlarla fotoğraf çekmek
-Hukuku bitirip tek kriterin sadakat olması ve bir adamın iki dudağının arasında olması
-Eğitimi çökertmek
-Okumuşu, okumamışa ezdirmek (bkz: doktor dövüyoruz, öğretmen hırpalıyoruz)
-Hakkıyla kazananı değil, yandaş olanı işlere doldurmak
-işine gelene terörist demek
...

Bunlardan daha büyük öncelik varmış :p yani ülkeyi mahvettiklerini bazıları kabul de ediyor. Gerekirse taş da yerlermiş ama ezan susmazmış :p sanki biri var da "hayııııır ezanı susturacaz" diyor.

Diyorum ya yukarıdaki korkunç gelecek sadece oy verip destek olanlara gelse hiç umursamam. Herkes hakettiği şekilde yönetilir. Bkz: venezuella, kuzey kore, afganistan. İstediler aldılar :p olan kalan %50 ye oluyor maalesef. Benim üzüntümün, kahrolmamın, seçimden beri depresyonda olmamın tek nedeni ülkenin bunlara karşı çıkmasına rağmen başaramayan ve ellerinden hiçbir şey gelmeden çöküşü izlemek zorunda olan kısmına. Yoksa su, itfaiye, hortumcuyum bundan sonra.

Back
X