• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bendemi alsam acaba banade çok lazım,air frey aldım bende:))

Hazımsızlık bunlardaki nasıl bir nefret var içlerinde acaba,biride bana denk gekse varya anında yere yığarım elimden alamazlar.
Birine terörist demek en büyük suçtur.gidip şikayetçi olacan.

Çok amin. Bir de hep onlardan çalınsın .

Kimler zenginleşti kimlerin böyle cebi doldu
Kademe kademe emekli maaşımızı bile çaldılar
Bunların avanesi binlerce aile tirilyonları götürdüler
Milyonlarca insanın hakkına girdiler
Dağ gibi yolsuzluk dosyası varken çalıyor ama yapıyor diyenlere çalışıp vergisini ödeyen devlete kuruş zarar vermemiş biri olarak asla hakkımı helal etmiyorum,ahirette alacağım söke söke...

Anlıyorum da sizde aynı seyi yapiyorsunuz sürekli aynı seyler gerçekten bunaliyor insan 😶
Ya canım bu neyin hırsı sizlerde ayiptir günahtır ya iş çok çirkin yerlere gidiyor bakın farkında değilsiniz etrafiniza bakın kimse size niye oy veriyorsunuz diye sorgulamiyor zaten etraf sokaklar karışıyor ya bugünchpli diye kadınlara saldirdilar sende kadın deilmiydin kardeşim kime verirsen ver lütfen kışkırtma uyar çevrende görürsen arkadaşını etrafını lütfen uyar yoksa bizt ne sizin kime verdiğinizden böyle kavgayla gürültüyle kazanilcaksa kazanın lütfen.

Kimler zenginleşti kimlerin böyle cebi doldu
Kademe kademe emekli maaşımızı bile çaldılar
Bunların avanesi binlerce aile tirilyonları götürdüler
Milyonlarca insanın hakkına girdiler
Dağ gibi yolsuzluk dosyası varken çalıyor ama yapıyor diyenlere çalışıp vergisini ödeyen devlete kuruş zarar vermemiş biri olarak asla hakkımı helal etmiyorum,ahirette alacağım söke söke...
Ben de etmiyorum. İnşallah bu dünyada görelim çalanların ceza aldığını. Bu sözlerim çalan canım babam da olsa geçerlidir.

Ya canım bu neyin hırsı sizlerde ayiptir günahtır ya iş çok çirkin yerlere gidiyor bakın farkında değilsiniz etrafiniza bakın kimse size niye oy veriyorsunuz diye sorgulamiyor zaten etraf sokaklar karışıyor ya bugünchpli diye kadınlara saldirdilar sende kadın deilmiydin kardeşim kime verirsen ver lütfen kışkırtma uyar çevrende görürsen arkadaşını etrafını lütfen uyar yoksa bizt ne sizin kime verdiğinizden böyle kavgayla gürültüyle kazanilcaksa kazanın lütfen.

Pardon da kimle kavga etmişim habire banlanan sizlersiniz 😂 merak etme arkadaşm insan ilişkileri burası gibi değil. Biz sağcisi solcusu bütünüz. En yakın arkadaşlarimiz komşularımız. Provakörler olur önemli olan fırsat vermemek.

Ben de etmiyorum. İnşallah bu dünyada görelim çalanların ceza aldığını. Bu sözlerim çalan canım babam da olsa geçerlidir.

Bu dünyada göremeyiz arkadaşım
Bu ülkede hangi çalan bedel ödedi, Çiller in ödediğini gördünüz mü , Mesut Yılmaz ın ve daha nicelerinin ödediğini gördünüz mü, yok, kimse bu dünyada bedel ödemeyecek ama Allah var ve benimde inancım var olmasa yaşayamam zaten.

Kavakçılar 3 kardes toplam 61 milyon lira burs alıp tez yazısında Atatürk’e hakaret etsin, birileri ibbden 35 milyona aldığı arsayı bir kaç ay geçmeden ibbye geri 180 milyona satsın. Ama İmamoğlu kayaga gitti vay be!

Bunlar zaten zengin aileler değil mi arkadaş, burs aldıkları için mahkemeye verilmeli ve parayı iade etmeliler. Yazık ya, müslüman sözde bunlar. Zeki ve maddi gücü olmayan gençlerimize harcanacak paralar bunlara gidiyor.

Yok kayağı Elazığ depreminde yaptı,selde bodrumdaydı arkadaşım
Güle oynaya seçime gitmeniz gerekirken bu neyin hırsı .vallla ben bodrumdaydim hiç görmedim gelseydide haberimiz olurdu neyse kalmış 2 gün sakîn sakîn lütfen.

Bunlar zaten zengin aileler değil mi arkadaş, burs aldıkları için mahkemeye verilmeli ve parayı iade etmeliler. Yazık ya, müslüman sözde bunlar. Zeki ve maddi gücü olmayan gençlerimize harcanacak paralar bunlara gidiyor.
Ibb den almışlar 3 kişi 🙁
İçişleri bakanlığı tarafından ellerinden alınmış akp dönemindeki ibb nin yolsuzluklarını olduğu dosyalar.

Daha neleri var .... bu paralar leblebi çekirdek bunlara .... kim takar fakirin bursa ihtiyacı olan çocuğunu...

Hazımsızlık bunlardaki nasıl bir nefret var içlerinde acaba,biride bana denk gekse varya anında yere yığarım elimden alamazlar.
Vallahi reklamını yapmak istemiyorum ama biliyorsun kedim kuşum var. İşim çok kolay bitiyor. Hangi marka alırsan al aparatları çok önemli canım yorumlarına kullananların izlenimine falan dikkat et. Airfreyi güle güle kullan canim.

Airfry de yemek yakmazsın abla sende rahatsın yemekten kurtuldun hani iyisin :KK48: olan benim gibi elektronik eşyadan mahrum kalanlara oluyor:olamaz:

Ya gerçekten ne oldu bizim insanlarimiza 70li 80li yıllarda deiliz yaa bu neyin nefreti neyin dükkanlar taslaniyor falan çeşitli yerlerde seçim bitecek bitecek hepimiz hayata donucez

Back
X