• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aslında ilgisi yok, dövme cilt altına işlenir abdest dış bedeni temizlemek içindir. Süleymancılar gusül kabul olmaz diyor ama bence mantığa uygun değil. Keyfi yapılan estetik operasyonla aynı kayegoride, bedende kalıcı değişikliğe sebep oluyorsun. Günahsa bile abdestten dolayı olamaz
Bendede var dövmeler bayada cokcok severim ayrıca kıza çok yakismis

Olabilir canım bu bana geldi bende gösterdim niye bukadar korudunki anlamadım öğreniriz canım teşekkür ederim
Korumak değil bana ne hudapardan yahu. Yalan haberlerden sıkıldık artik. Neden az araştırıp atmiyorsunuz her gün saçma sapan şeyler

Hiç dövmeli akp'li görmedim nedense.

Siz AKP ileri ne sanıyorsunuz Allah aşkina hepsi tek tip mi 😂 iki farklı tanıdığım var biri kapali biri egeli dövmeli VS. Kapali olan şu an kıliçdaroğluna oy toplayacağım diye uyumuyor neredeyse. Diğeri tam Tayyip aşiği. Geçenlerde foto çekilmiş aşkla paylaşiyordu 😂

Off gerçekten sıktınız gerçekten. Ben de tesettürlüyum ve evet dövme haramdir. Ee ben sana dövme yaptırma mi diyorum? Adamların dindar olması sana bir şeyleri zorla yaptıracağı anlamı mi taşıyor? Chplilerin yüzde doksanı da tesettürsuz, gelince başımı mi açacaksınız o zaman? Buna mi inanmaliyim
Hizbullahın şeceresi kirli, pantolonlu kızlara kezzap atma da var listelerinde.

Bunları da siz araştırıp ispatlayın bize 😁 biz çok uğraştık
Valla hesaba baktığın anda anlaşılıyor aslında çok bir araştırma gerektirmiyor. Sosyal medya karalamasi muhalefetin işi, icraatle yurumeyince işler burdan ilerliyorlar

Off gerçekten sıktınız gerçekten. Ben de tesettürlüyum ve evet dövme haramdir. Ee ben sana dövme yaptırma mi diyorum? Adamların dindar olması sana bir şeyleri zorla yaptıracağı anlamı mi taşıyor? Chplilerin yüzde doksanı da tesettürsuz, gelince başımı mi açacaksınız o zaman? Buna mi inanmaliyim
Hayır mesele tesettür değil çarşafta değil öyle olsaydı saadet partisinide yrp yide eleştirirdik.mesele zihniyet.yapacağız edeceğiz kadınlar şöyle olacak kızlar böyle yaşacayacak.dayatmalar yani anlıyormusun.

Siz AKP ileri ne sanıyorsunuz Allah aşkina hepsi tek tip mi 😂 iki farklı tanıdığım var biri kapali biri egeli dövmeli VS. Kapali olan şu an kıliçdaroğluna oy toplayacağım diye uyumuyor neredeyse. Diğeri tam Tayyip aşiği. Geçenlerde foto çekilmiş aşkla paylaşiyordu 😂
Evet böyle bi algı var tüm tesettürlüler ak tüm dövmeliler chp gibi ama yanlış tersi olabiliyor haklısın 👍🏾

Korumak değil bana ne hudapardan yahu. Yalan haberlerden sıkıldık artik. Neden az araştırıp atmiyorsunuz her gün saçma sapan şeyler
Hahhh işte bu yalan haberler yüzünden kutuplastirildik. Çamur atip temizlemesi kolay olmuyor bu haberlerle 2aya yakın uğraşıyoruz hepimiz demi hergun saçma sapan şeyler.

Valla hesaba baktığın anda anlaşılıyor aslında çok bir araştırma gerektirmiyor. Sosyal medya karalamasi muhalefetin işi, icraatle yurumeyince işler burdan ilerliyorlar
Maalesef iş kısasa kısas moduna geçmeye başladı. Durumdan memnun değilim, keşke herkes dürüstçe yapsa şu propagandayı. Yaptıkları en kötü şey birbirlerinin yolsuzluğunu bulup ortaya dökmek olsa. Böylesinden aslında hepimizin midesi bulandı.

Hayır mesele tesettür değil çarşafta değil öyle olsaydı saadet partisinide yrp yide eleştirirdik.mesele zihniyet.yapacağız edeceğiz kadınlar şöyle olacak kızlar böyle yaşacayacak.dayatmalar yani anlıyormusun.
Kim ne dayatıyor sana? Tesettürsuzler bu ülkede ne zorluk çekti ya ben bilmiyorum bir anlatin hele. Ne olacakmış kadınlar?

Hahhh işte bu yalan haberler yüzünden kutuplastirildik. Çamur atip temizlemesi kolay olmuyor bu haberlerle 2aya yakın uğraşıyoruz hepimiz demi hergun saçma sapan şeyler.
Ee neden araştırıp atmiyorsunuz o zaman?

Karalamak iftiralar la 2aydir var zaten bizde kim başlattı bakmak lazım . Yalan iftira günahtır

Sizlerde atıyorsunuz montaj videolari atıyorlar o neolcak. Sen gerçekleri araştır yerimize
Az yiyin de hizmetçi tutun miana hanimcigim. Zaten Amerika'ya gelip gidiyormuşsunuz ya, kolay olur bulun ordan bir tane 🤪 cümleye bak ya, sen araştır diyor.

Kim ne dayatıyor sana? Tesettürsuzler bu ülkede ne zorluk çekti ya ben bilmiyorum bir anlatin hele. Ne olacakmış kadınlar?
Hüdaparın açıklamalarına bakarsanız ne kadar bozuk bir zihniyet olduğunu görürsünüz. Tesettüre asla karşı değilim, kendim de açık olsam da derli toplu giyinmeye özen gösteririm, çoğu giysim tunik şeklindedir ama kadının yeri evidir, yalnız yaşayamaz bekar olanlar sahiplendirilmelidire geldi mi iş orada duracaklar. Köle değiliz biz, eğer millet ittifakı kazanmazsa en kısa zamanda tebliğcilerin sayısında ciddi artış başlayacak sonra işi azıya almaya yoldan geçene tükürmeye falan başlayacaklar.

Abartıyorsun deme, bu zihniyeti tanıyorum ben, en ufak tavizden palazlanıp hadlerini aşacaklar çünkü istedikleri şeriat ülkesi

Canım dinsiz imansız dendi bize olay tesettür meselesi değil CHP'liler in içinde tesettürlü hanımlarımız da var onlarada söylenmiş oluyor ez çevrende 100 kişi var tesettürlü ve CHP'li . Ben Allah kabul etsin 5 vakit namazını kiliyorum dinsizmiyim tövbe estarullah

Az yiyin de hizmetçi tutun miana hanimcigim. Zaten Amerika'ya gelip gidiyormuşsunuz ya, kolay olur bulun ordan bir tane 🤪 cümleye bak ya, sen araştır diyor.
Evet 10 ülkeye gidip geliyorum orda evim var iyice geniş bakmak lazım ben yeterince araştırıyorum ayrıca 😍😍😍😍😍

Back
X