• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Abla bu gün yine swap alındığı söyleniyor, faizi %15miş
TCMB ‘nın indirdiği politika faizi, swapların %15 faizle verilmesi piyasa faizleriyle alakalı, gerçi politika faizi indirirken yanlış yapılması yüzünden oldu ne olduysa ama neyse 😵‍💫
Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalı
Tatile gelmeyebilirler otel rezervasyonları beklenenin çok altında turist gelmezse ülke için felaket olur
Doların sezon açılmadan 30 TL olması şart yani
Ben 15 Haziran gibi olur diye tahmin ediyorum
Yabancılar erken rezervasyonla aylar öncesinden, bizden çok daha iyi imkanlarla full tatil paketi satın alıyor zaten, dolar 30 lira olursa olmaz demiyorum olabilir de, tek sebebi turizm mi?

Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalı
Tatile gelmeyebilirler otel rezervasyonları beklenenin çok altında turist gelmezse ülke için felaket olur
Doların sezon açılmadan 30 TL olması şart yani
Ben 15 Haziran gibi olur diye tahmin ediyorum
Iste rezervasyonlar onun icin kıştan yapılıyor canim o konuda içiniz rahat olsun rezervasyonlar yavas yavas doluyor suan haziran ortasında shorta düşer oteller.

Koskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
Binali Beyde elinde bayrak baka baka okuyamiyordu. Kk nin dil sürçmesi olmuş işte bariz belli

"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
Süleyman soylu daha trajikomik 😁

Nerden biliyorsun bilmedigini.her türkiye cumhuriyeti vatandaşı istiklal marşını ezbere bilir küçücük çocuklar biliyor artik.bence senin bunları söylemen trajikomik

Türkiye cumhuriyeti kurucularına iki ayyaş diyen Tayyip daha trajikomik

Back
X