- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Herkes 1.90Kafam karıştı eş mi seçiyoruz cumhurbaşkanı mı? Birde cidden fizik önemli diyenlerin eşlerinin boyunu merak ettim ama gereksiz bir merak.

Herkesin seçme nedeni bi değişik
Herkesin hayatına kimse karışamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes 1.90Kafam karıştı eş mi seçiyoruz cumhurbaşkanı mı? Birde cidden fizik önemli diyenlerin eşlerinin boyunu merak ettim ama gereksiz bir merak.
Çok dert olduysa parlamenter sisteme geçilirse öyle cumhurbaşkanını pek görmeyecekler anca törenlerde falan.başbakan daha ön planda yani meral akşener.onuda beğenirler heralde.eli maşalı falanKafam karıştı eş mi seçiyoruz cumhurbaşkanı mı? Birde cidden fizik önemli diyenlerin eşlerinin boyunu merak ettim ama gereksiz bir merak.
Bence milletin bam teline basma .secim bu canim savaş deil.E o zaman Mersin güneydoğuya sürçmüşte inci haline gelmiş diyorlar demek doğruymuş...![]()
Bağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.Hiç yanaşma paketi olmuş milyon![]()
Erdoğan cebinden alır onu daBağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.![]()
Benim eşim 1.93 çünkü uzun boylu adam severim. Ama eşim olarak. Ülkemi yönetecek adam zeki, hukuka saygı duyan, kibar, kültürlü olmalı. Boyu posu ile işim yok.Herkes 1.90
Herkesin seçme nedeni bi değişik
Herkesin hayatına kimse karışamaz![]()
O kadar sacmalanmis ki ulke monarsi ile mi yonetiliyor da hala saraylar savunuluyor, siz cocugunuza alirken 1000 kere dusundugunuz eti onlar her ogun yediriyorlar cocuklarina.
Artik diyorum ki Rte tekrar kazansin da ne halleri varsa gorsunler.
3 cocuk yapin dedi yaptilar, simdi cocuklarina bir gelecek veremiyorlar soylenecek soz cok ama, anlayana.
Sacmaligin daniskasi da tipine gore lider secmek. Tabii ki de saraylarda oturacakmis, itibardan tasarruf olmazmis mis mis..
Merkel neden saraylarda oturmadi peki? Ulkesini en guzel sekilde yonetti, likakatli isini duzgun yapan, elindekileri ulkesi icin kullanan bir liderdi. Zamanini doldurdu aslan gibi cekildi. Turkiye’de ki secim olaylari asiri garip.
Kral mi seciyoruz? Bu kadar yolsuzluga ragmen hic sesini cikarmayanlar hala savunanlar var cok degisik.
Ben bugun sizin cocugunuzun gelecegini savunuyorum, ne yazik ki siz kendi cocuklarini hic dusunmuyorsunuz. Dolar da yakinda 50 olsun, mustehak bazilarina. Ama kurunun yaninda yas ta yanacak en acisi da o zaten.
Ne güzel olurdu yakardık birer taneBağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.![]()
50 tl çeyrek altın aldığımı hatırlıyorum2.5 tl idi cok iyi hatırlıyorum :))
Aa lütfen porsiyondan küçültün dediler o kadar sjsjsjsjBağımlılık yapmayanından bulursam içeceğim.![]()
Olsun mu CB adayıBenim eşim 1.93 çünkü uzun boylu adam severim. Ama eşim olarak. Ülkemi yönetecek adam zeki, hukuka saygı duyan, kibar, kültürlü olmalı. Boyu posu ile işim yok.
Ne uyarısıymış o, montajlar dolanırken kimseye uyarı yapmıyorlardı. A gayret seçim yasaklarına kadar kalsın yeter. Allahım sen bu kaderin tersine dönmesine yardım etBabala tv kılıçdaroğlu yayını için uyarılmış
An itibariyle 23 milyon kez tıklanmış
Birçok yerde paylaşılmış
İyi iyi hemde çok iyi![]()
Elleşmesinler ona bari ya, şöyle memlekette içmeyen, aklından dahi geçirmeyen mutanttır.Erdoğan cebinden alır onu da![]()
Tiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibi![]()
Gözüm doldu evet hatırlıyorum, keske o zamana geri dönsek50 tl çeyrek altın aldığımı hatırlıyorumdelirmemek işten bile değil
Adam deprem bölgesinde mitinge çıkıyor 50 bin kişiyi kaybettik ama 50 bini burda bizimle cok şükür diyor onda bile kar zarar hesaplaması yapıyor millet alkışlıyorBugün ise kuru ekmek buluyorlarsa aç değiller demek deniliyor.
Belediye çalışanı alın size koli,koli,koli diye dalga çekerek video çekiyor falan.
Kimse artık o kadar cömert de değil aslındaSigara içerken asla ikram etmezdim . Bence saklasın herkes içmesin hatta.
Olmasın. Dedem iyidir.Olsun mu CB adayı![]()
Ben bu gidişle yunanistandan hatıra diye aldığım uzoyu kökleyeceğim.Bi tanede bana uzat20 yıldır içmedim bu seçimde içerim
![]()