- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
Biliyorum onu okul anlaşması var belli ulkeler arasında değiş-tokuş muğla universitesindede başlamış.Biz muğlaya gönderdik
Sınıflarında bir kaç tane mısırlı varmış iyi yani
Tabi şuan için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum onu okul anlaşması var belli ulkeler arasında değiş-tokuş muğla universitesindede başlamış.Biz muğlaya gönderdik
Sınıflarında bir kaç tane mısırlı varmış iyi yani
Tabi şuan için
Bdvde diyoruz ya kocasından şikayet edenlere, denemişi denemesen olur muSn. Sinan Oğan'a oy vermiştim
Şuan çok kararsızım oy kullanmak istemiyorum
Son dakika kararım değişebilir belki
İki tarafıda dinliyorum izliyorum İki tarafta yangın yeri
Evet bende atilim üniversitesinde okudum anKarada . Bir dönem degis tokus kontejanindan ingiltereye gittim 2 sene orda tamamlamıştım ordan biliyorumÜniversitelere gelen yabancı öğrenciler yabancı uyruklu kontenjanından geliyor. Çeşitli ülkelerden gelen öğrenciler var. Onlar sığınmacı değil. Tabi aralarında Suriye uyruklu olanlar da var. Okumak için geldiklerinden çoğu yerleşmiyor...Nadiren Türkiye'de kalmayı düşünenler oluyor..O yüzden sınıflarda yabancı öğrencilerin çok olması sizi yanıltmasın...
Bu sistemden memnun değilseniz değişmesi için oy verin tabiki . Sonucta her vatandaşa verilen bir hak .Bu ülkede hiç yaşamamış sadece ev aldığı için vatandaşlık verilmiş Arap vatandaş oy kullanırken siz sandığa gitmemezlik yapmayın kararınız ne olursa olsun .Tepkisiz kalmak bir tepki olamaz hiçbir zamanSn. Sinan Oğan'a oy vermiştim
Tabiki kazanamaz diye düşündümOğan'a oy verirken kazanacağını düşünmedin herhalde? Yorumsuz kalayım, biri alsın, benle alakası olmasın dedin. Kim alır diye düşündün ya da umdun?
Suya sabuna dokunmadan temizlik olmaz.Oğan'a oy verirken kazanacağını düşünmedin herhalde? Yorumsuz kalayım, biri alsın, benle alakası olmasın dedin. Kim alır diye düşündün ya da umdun?
Bazı türk öğrenciler kabullenemiyorlarmışBiliyorum onu okul anlaşması var belli ulkeler arasında değiş-tokuş muğla universitesindede başlamış.
İktidara vermediğinize göre, bazı şeylerin yanlış gittiğinin ve mevcut güç sahipleri tarafından düzeltilemeyeceğinin farkındasınız.Tabiki kazanamaz diye düşündüm
Çünkü Televizyonda gösterilmeyen reklamı olmayan birini kim tanısın oy versin
Bizler internetten araştırabiliyoruz
Ama maalesef büyüklerimiz sadece Tv'ye bakıyor
Erdoğan veya Kılıçdaroğlu ikisinden biri alır Yada seçim bu İki aday arasında ikinci tura kalır diye düşündüm
Market fiyatlarına ev fiyatlarına kira fiyatlarına bakın.askeri ücretle Evine ekmek götüremiyen bir sürü insanı görün.Sn. Sinan Oğan'a oy vermiştim
Sen tarikat karşıtı değilsin hatırladığım kadarıyla. Burayı yorum yapmadan takip ettiğini biliyorum. Sana en yakın taraf hangisi? Neden kararsız kaldın?Tabiki kazanamaz diye düşündüm
Çünkü Televizyonda gösterilmeyen reklamı olmayan birini kim tanısın oy versin
Bizler internetten araştırabiliyoruz
Ama maalesef büyüklerimiz sadece Tv'ye bakıyor
Erdoğan veya Kılıçdaroğlu ikisinden biri alır Yada seçim bu İki aday arasında ikinci tura kalır diye düşündüm
Vallahi evlenmeye çok daha çabuk karar vermiştimBdvde diyoruz ya kocasından şikayet edenlere, denemişi denemesen olur mu![]()
Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınımİktidara vermediğinize göre, bazı şeylerin yanlış gittiğinin ve mevcut güç sahipleri tarafından düzeltilemeyeceğinin farkındasınız.
O zaman kararsız olamazsınız ki?
Babala tv izleyin:)milyonlar izlemiş çok samimi:)fikriniz değişirVallahi evlenmeye çok daha çabuk karar vermiştim
Üzerimde çok büyük bir ağırlık hissediyorum Bu konuda vicdanım rahat oy kullanmak istiyorum
Yaa ben aslında oy vereceğim kişinin samimiyetine inanmak istiyorum
Ama yıllardır gördüğüm bu kişiler o samimiyeti vermiyor
Gerçi siyaset ve onda samimiyet aramak çokta iç içe değil ama
Benim tepkimde oy kullanmamak olamaz mı?Bu sistemden memnun değilseniz değişmesi için oy verin tabiki . Sonucta her vatandaşa verilen bir hak .Bu ülkede hiç yaşamamış sadece ev aldığı için vatandaşlık verilmiş Arap vatandaş oy kullanırken siz sandığa gitmemezlik yapmayın kararınız ne olursa olsun .Tepkisiz kalmak bir tepki olamaz hiçbir zaman
Biz çoğulcu demokrasiye dönmek için son çıkış olarak görüyoruz bunu, bu gün bu adım atılırsa yarın çocuklarımız güçler ayrılığı ve çoğulcu demokrasiyle yaşayacak, yoksa şafak epeyce karanlık, bize öyle geliyor yani. Hayat senin tabi ki içine sinsin ama buradan bakınca biraz ferahlıyor sanki insanAma kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Zaten Sinan Oğana oy vermenin katkısı büyük onun konuk olduğu programı izlemiştimBabala tv izleyin:)milyonlar izlemiş çok samimi:)fikriniz değişir
Öyle ama İsviçre de falan yaşamıyoruz sonuçta keşke öyle bir ülke olsaydı da siyasetin s si olmasaydı hayatımızda.Memleket bu haldeyken sandığa gidip oy kullanmak zorunluluk gibi geliyor tercih değildeBenim tepkimde oy kullanmamak olamaz mı?
Biliyorum tek değilim
İnsan inanmadığı birşeyin neden ortağı olsun ki
Ona da ambargo konmadan izle ne olur. Adamın bütün iletişim kanallarını kapatıyorlar. Bildiğin baskı altında, korkutup kaçırmaya çalışıyor gibilerZaten Sinan Oğana oy vermenin katkısı büyük onun konuk olduğu programı izlemiştim
Kesinlikle Kemal beyin olduğu programıda izleyeceğim
Ben onlardan değilim.Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Doğru olan tarikata karşı değilim Biliyorum içi boş olan sahtelerde varSen tarikat karşıtı değilsin hatırladığım kadarıyla. Burayı yorum yapmadan takip ettiğini biliyorum. Sana en yakın taraf hangisi? Neden kararsız kaldın?