• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sn. Sinan Oğan'a oy vermiştim
Şuan çok kararsızım oy kullanmak istemiyorum
Son dakika kararım değişebilir belki
İki tarafıda dinliyorum izliyorum İki tarafta yangın yeri
Bdvde diyoruz ya kocasından şikayet edenlere, denemişi denemesen olur mu 😊🙏

Üniversitelere gelen yabancı öğrenciler yabancı uyruklu kontenjanından geliyor. Çeşitli ülkelerden gelen öğrenciler var. Onlar sığınmacı değil. Tabi aralarında Suriye uyruklu olanlar da var. Okumak için geldiklerinden çoğu yerleşmiyor...Nadiren Türkiye'de kalmayı düşünenler oluyor..O yüzden sınıflarda yabancı öğrencilerin çok olması sizi yanıltmasın...
Evet bende atilim üniversitesinde okudum anKarada . Bir dönem degis tokus kontejanindan ingiltereye gittim 2 sene orda tamamlamıştım ordan biliyorum

Bu sistemden memnun değilseniz değişmesi için oy verin tabiki . Sonucta her vatandaşa verilen bir hak .Bu ülkede hiç yaşamamış sadece ev aldığı için vatandaşlık verilmiş Arap vatandaş oy kullanırken siz sandığa gitmemezlik yapmayın kararınız ne olursa olsun .Tepkisiz kalmak bir tepki olamaz hiçbir zaman

Oğan'a oy verirken kazanacağını düşünmedin herhalde? Yorumsuz kalayım, biri alsın, benle alakası olmasın dedin. Kim alır diye düşündün ya da umdun?
Tabiki kazanamaz diye düşündüm
Çünkü Televizyonda gösterilmeyen reklamı olmayan birini kim tanısın oy versin
Bizler internetten araştırabiliyoruz
Ama maalesef büyüklerimiz sadece Tv'ye bakıyor

Erdoğan veya Kılıçdaroğlu ikisinden biri alır Yada seçim bu İki aday arasında ikinci tura kalır diye düşündüm

Oğan'a oy verirken kazanacağını düşünmedin herhalde? Yorumsuz kalayım, biri alsın, benle alakası olmasın dedin. Kim alır diye düşündün ya da umdun?
Suya sabuna dokunmadan temizlik olmaz.
Oy versen de oy vermesen de kararını ortaya koyuyorsun aslında.
Ben mesela her türlü gidiyorum.
İleride çocuğum bir konuda sorarsa her seçimde ne düşündüm ne yaptım tak diye söyleyebilmek için bir nedeni de aslında.
Şimdi bile mesela insanlar geçmişi konuşarak örnek vermiyor mu ileride de öyle olur.

Erdoğan veya Kılıçdaroğlu ikisinden biri alır Yada seçim bu İki aday arasında ikinci tura kalır diye düşündüm
İktidara vermediğinize göre, bazı şeylerin yanlış gittiğinin ve mevcut güç sahipleri tarafından düzeltilemeyeceğinin farkındasınız.
O zaman kararsız olamazsınız ki?

Market fiyatlarına ev fiyatlarına kira fiyatlarına bakın.askeri ücretle Evine ekmek götüremiyen bir sürü insanı görün.
Vicdanınız kimi seçerse

Sen tarikat karşıtı değilsin hatırladığım kadarıyla. Burayı yorum yapmadan takip ettiğini biliyorum. Sana en yakın taraf hangisi? Neden kararsız kaldın?

Bdvde diyoruz ya kocasından şikayet edenlere, denemişi denemesen olur mu 😊🙏
Vallahi evlenmeye çok daha çabuk karar vermiştim😅
Üzerimde çok büyük bir ağırlık hissediyorum Bu konuda vicdanım rahat oy kullanmak istiyorum
Yaa ben aslında oy vereceğim kişinin samimiyetine inanmak istiyorum
Ama yıllardır gördüğüm bu kişiler o samimiyeti vermiyor
Gerçi siyaset ve onda samimiyet aramak çokta iç içe değil ama

İktidara vermediğinize göre, bazı şeylerin yanlış gittiğinin ve mevcut güç sahipleri tarafından düzeltilemeyeceğinin farkındasınız.
O zaman kararsız olamazsınız ki?
Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım

Vallahi evlenmeye çok daha çabuk karar vermiştim😅
Üzerimde çok büyük bir ağırlık hissediyorum Bu konuda vicdanım rahat oy kullanmak istiyorum
Yaa ben aslında oy vereceğim kişinin samimiyetine inanmak istiyorum
Ama yıllardır gördüğüm bu kişiler o samimiyeti vermiyor
Gerçi siyaset ve onda samimiyet aramak çokta iç içe değil ama
Babala tv izleyin:)milyonlar izlemiş çok samimi:)fikriniz değişir

Bu sistemden memnun değilseniz değişmesi için oy verin tabiki . Sonucta her vatandaşa verilen bir hak .Bu ülkede hiç yaşamamış sadece ev aldığı için vatandaşlık verilmiş Arap vatandaş oy kullanırken siz sandığa gitmemezlik yapmayın kararınız ne olursa olsun .Tepkisiz kalmak bir tepki olamaz hiçbir zaman
Benim tepkimde oy kullanmamak olamaz mı?
Biliyorum tek değilim
İnsan inanmadığı birşeyin neden ortağı olsun ki

Ama kararsızım ve burda iki taraf içinde onları bu denli savunan insanlar içinde çok şaşkınım
Biz çoğulcu demokrasiye dönmek için son çıkış olarak görüyoruz bunu, bu gün bu adım atılırsa yarın çocuklarımız güçler ayrılığı ve çoğulcu demokrasiyle yaşayacak, yoksa şafak epeyce karanlık, bize öyle geliyor yani. Hayat senin tabi ki içine sinsin ama buradan bakınca biraz ferahlıyor sanki insan

Benim tepkimde oy kullanmamak olamaz mı?
Biliyorum tek değilim
İnsan inanmadığı birşeyin neden ortağı olsun ki
Öyle ama İsviçre de falan yaşamıyoruz sonuçta keşke öyle bir ülke olsaydı da siyasetin s si olmasaydı hayatımızda.Memleket bu haldeyken sandığa gidip oy kullanmak zorunluluk gibi geliyor tercih değilde

Zaten Sinan Oğana oy vermenin katkısı büyük onun konuk olduğu programı izlemiştim
Kesinlikle Kemal beyin olduğu programıda izleyeceğim
Ona da ambargo konmadan izle ne olur. Adamın bütün iletişim kanallarını kapatıyorlar. Bildiğin baskı altında, korkutup kaçırmaya çalışıyor gibiler

Ben onlardan değilim.
Tek bir şeye karşıyım o da iktidardır ve şuan savunduğum şeye de araştırarak, görerek, izleyerek ve düşünerek ikna oldum.
Dün burada sordum hiçbir cumhur ittifakı savunan arkadaş cevap vermedi, vaat bekledim, planlama mutabakat vs aradım.
Yok:)
Çılgın projeler, boşa harcanan yatırımlar, ülkenin yarısının faydalanamayacağı yapılarla karşı karşıyayım.
Misal, deprem yahu deprem, evlerin satılması kanıma dokunuyor inanın dokunuyor.

Diğer yandan karşımda 2000 madde, birçok sorunun farkında olan hem sağ hem sol görüş içeren ülke mozaiği gibi bir ittifak var.
Bunların boş atıp dolu tutma olmadığını da izlediğim şeylerle anladım, yapacağız ama nasıl nerden bulup yapacağızı açıklıyorlar.
Ha aday üstünde en çok eleştiri yapan aylar önce benim lakin eldeki bu ve düşündüğüm gibi olumsuz olmadığı da ayrıca söylemem gerekir, beni utandırdı.

Sinan Oğan ise koca bir boşluk, çok güvenmiş çok beğenmiş geleceğin cb ı olarak bakmış, ülkemde yetişen insan için gururlanmıştım.
İktidara bile o kadar öfkeli değilim ama onun yaptığını ömrüm boyunca unutmayacağım!

Sen tarikat karşıtı değilsin hatırladığım kadarıyla. Burayı yorum yapmadan takip ettiğini biliyorum. Sana en yakın taraf hangisi? Neden kararsız kaldın?
Doğru olan tarikata karşı değilim Biliyorum içi boş olan sahtelerde var
Başından beri burayı takip ediyorum Yalnız siyasi liderleri takip etmekle kalmayıp
Bizzat onların seçmeni olan sizleride burada çok dinleme şansım oldu
Kararsız kalmam tamamiyle içime sinmeyen birşeylerin olması

Back
X