Uzun ince bir yoldayim, ince gitti sıra uzundaHayallerin gerçek olsunBoy kotamız eksikti, o da oldu, sabırr
![]()
Gun içinde bunu soyle sürekli inaninca güzel oluyor hahshsjssjsj
Şaka maka boy ne alaka ya of iyice sacmalamislar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun ince bir yoldayim, ince gitti sıra uzundaHayallerin gerçek olsunBoy kotamız eksikti, o da oldu, sabırr
![]()
İlahi adalet .Erdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.
Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.
Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?
Şu iyi geldi![]()
Bu insanlar gerçek ya, amaçları tayyibi indirmek diye savunuyorlar aıshshshahshsAyhahahahahhaah pelin gece gece çok iyi geldi![]()
Bazıları da bir 100 sene daha başımızda duracağını sanıyor,ben sevsem sağlık durumu için ciddi ciddi üzülürüm ve artık bırakmasını isterim doğrusu.Bu nasil bir hirs,anlamıyorum kiBu insanlar gerçek ya, amaçları tayyibi indirmek diye savunuyorlar aıshshshahshs
Ne kadar kötü insanlar ya puuuBu insanlar gerçek ya, amaçları tayyibi indirmek diye savunuyorlar aıshshshahshs
Evet zararlı oldugunu duymuştum hiç kullanmadım zaten..Dogru ama daha zararlı
Ooo şimdi mendil açanlar daha zengin.. meslekleri küçümsemeyelim lütfenAglanacak halimize gülüyoruz ya![]()
Allah günah yazmasın kimsenin ömrünü ben bilemem ama bu adam gidici zaten benim dedem 90 yaşında bunun gibiydi yürümesi konuşması bir sene içinde kaybettikBazıları da bir 100 sene daha başımızda duracağını sanıyor,ben sevsem sağlık durumu için ciddi ciddi üzülürüm ve artık bırakmasını isterim doğrusu.Bu nasil bir hirs,anlamıyorum ki.
Gülmeseydim delirirdimAglanacak halimize gülüyoruz ya![]()
Erdoğan’ı sevme sebepleri bu mu acaba bunlarında
Ben de başka şekilde yorumlayamıyorum polemik olmasın bu konu sadece çok üzüldüğümü paylaşmak istedim.Erdoğan’ı sevme sebepleri bu mu acaba bunlarındainanılmaz bir şekilde Türkiye siyasetine karışıyorlar
Yok ya öyle bir görüş falan kalmadı artık kalsaydı eğer biz şu an ikinci turu konuşmuş olmazdık ciddi çaldılar yinede ulaşamadılar oy hedeflerine .Oyları ciddi anlamda düştü ilk turun seçim sonucu doğru değil zaten umarım ikinci turda öyle hırsızlıklar olmazErdoganin kazanaagindan eminim ben nedense, haksız hakli Allah görüyor ama kazanır gibi.
Kız bunlar hep dıj güçlerin oyunu, marketlerin fırsatçılığı hatta ben bile alım gücünü bu hale getirmiş olabilirim ama asssla rtenin tek suçu yok.Harca harca bitmezdi 20 tlye eve meyve sebze alıp artan paraylada bir tanede tişört alıp eve dönerdik en kötüsoğanın fiyatının peşine düşmemiştik