• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Erdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.

Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.

Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?
İlahi adalet .

Bu insanlar gerçek ya, amaçları tayyibi indirmek diye savunuyorlar aıshshshahshs
Bazıları da bir 100 sene daha başımızda duracağını sanıyor,ben sevsem sağlık durumu için ciddi ciddi üzülürüm ve artık bırakmasını isterim doğrusu.Bu nasil bir hirs,anlamıyorum ki😕.

Bazıları da bir 100 sene daha başımızda duracağını sanıyor,ben sevsem sağlık durumu için ciddi ciddi üzülürüm ve artık bırakmasını isterim doğrusu.Bu nasil bir hirs,anlamıyorum ki😕.
Allah günah yazmasın kimsenin ömrünü ben bilemem ama bu adam gidici zaten benim dedem 90 yaşında bunun gibiydi yürümesi konuşması bir sene içinde kaybettik

Bu yazıya çok üzüldüm 😢

Screenshot_20230527_015543_edit_528743505825047.webp

Erdoganin kazanaagindan eminim ben nedense, haksız hakli Allah görüyor ama kazanır gibi.
Yok ya öyle bir görüş falan kalmadı artık kalsaydı eğer biz şu an ikinci turu konuşmuş olmazdık ciddi çaldılar yinede ulaşamadılar oy hedeflerine .Oyları ciddi anlamda düştü ilk turun seçim sonucu doğru değil zaten umarım ikinci turda öyle hırsızlıklar olmaz

Harca harca bitmezdi 20 tlye eve meyve sebze alıp artan paraylada bir tanede tişört alıp eve dönerdik en kötü😂soğanın fiyatının peşine düşmemiştik
Kız bunlar hep dıj güçlerin oyunu, marketlerin fırsatçılığı hatta ben bile alım gücünü bu hale getirmiş olabilirim ama asssla rtenin tek suçu yok.

Back
X