- 30 Aralık 2009
- 4.551
- 19.018
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf bu sahneyi görme hayaliyle yanıp tutuşanlar var.hatta sırf bu yüzden oy verenler.zaten bu seçim arkası yarın diziler gibi oldu.ihanet ,entrika,aşk yaşanlar,düşman olanlarVaaaay, ben uzun zamandır küskün olduğumdan gündem takibini bırakmıştım, ne güzel kapışmışlar yaaaaahakikaten özdağ iç işleri bakanı olmalı ve görevi gözlerinin içine baka baka bundan teslim almalı, şahane olurdu
sonradan gelene bakanlık verilmesine taraftar değilim ama sırf o sahne için değerdi doğrusu
![]()
Saçmalama ne sonrası ya, adam bu günler için ne zamandır var gücü ile çalışıyor.Vaaaay, ben uzun zamandır küskün olduğumdan gündem takibini bırakmıştım, ne güzel kapışmışlar yaaaaahakikaten özdağ iç işleri bakanı olmalı ve görevi gözlerinin içine baka baka bundan teslim almalı, şahane olurdu
sonradan gelene bakanlık verilmesine taraftar değilim ama sırf o sahne için değerdi doğrusu
![]()
Menderesin üzerinden 50 yıl geçti, o zaman twk kanal az medya, zaten iyice despotlaştığından darbe oldu asker zevkten yapmadı onu, arayı atlıyorsun. Ben bütün kanallarda aynı anda civangate, iski, susurluk skandallarının yayınlandığını da gördüm. Her kanal başka ayrıntısını başka tanığını bulup çıkartırdı, uğur dündar arenayla kanaldan kanala transfer olurdu. Engin ardıç vardı hiç unutmam, haberlerin bitiminde yorumcu olarak çıkar yakaladığına affetmez saydırırdı. Biz ülkecek her şeyi bilir görürdük, medya hepsinin açığını birden arardı çünküÜlkemizde medya hiç bir zaman tarafsiz olmadi. Hangi ütopik dünyada yaşiyorsunuz. Menderes zamanında gazeteler muhalif gençlerin kıyma makinalarinda tavuk yemi olduğunu manşet yapiyordu. Eskiden tarafsiz medyaymiş güldüm sabah sabah
Öyle diye diye nazar değdireceksiniz adama.Kılıçdaroğlu daha saglıklı duruyor görünürde ama bilemicem
İnşallah görürüz o günü, allahım çok amin çok çok aminSaçmalama ne sonrası ya, adam bu günler için ne zamandır var gücü ile çalışıyor.O tablonun hayali kaç kişinin sandığa gitme motivasyonu biliyor musun sen ?
Bende onu anlatmak istedim tam ifade edemedim.konuyu uzatmayayım dedim artık.o dönemin trt si şimdi tek kanal bile olsaydı herşey çok farklı olurduMenderesin üzerinden 50 yıl geçti, o zaman twk kanal az medya, zaten iyice despotlaştığından darbe oldu asker zevkten yapmadı onu, arayı atlıyorsun. Ben bütün kanallarda aynı anda civangate, iski, susurluk skandallarının yayınlandığını da gördüm. Her kanal başka ayrıntısını başka tanığını bulup çıkartırdı, uğur dündar arenayla kanaldan kanala transfer olurdu. Engin ardıç vardı hiç unutmam, haberlerin bitiminde yorumcu olarak çıkar yakaladığına affetmez saydırırdı. Biz ülkecek her şeyi bilir görürdük, medya hepsinin açığını birden arardı çünkü
Mültecilerin arasına fazla girmeyin.dikkatli olun
Onların sosyal medya kullananları da sabah Müge'ye akşam Esra'ya düşüyor zaten.60 yaş üstü için pek öyle değil sadece tw izliyorlar
Zaten sosyal medya olmasa Kılıçdaroğlunun işi çok zordu
Hayatını teslim ettiğin adamın aldığı maaş gözüne gelmeyecek. Babamı ameliyat ettirdiğimiz cerrah gece asistanlarına video çektirip evden durum değerlendirmesi yapıyordu. Nöbetçi değil bir şey değil mecbur muydu bunu yapmaya, doktorlarının tamamı böyle özverili çalışsın istiyorsan maddiyat konusunda bonkör olacaksın. Hayat şakaya gelmezŞu an ne yapıyorlar bilmiyorum ama 2015’te akp kulisinden bir dergiye aktarılan istişare var. Linkini bulup atayım.
Ha bir de birkaç yıl önce şöyle bir konuşması var doktorlar için şöyle bir söylemi var:
Bir cümlesinde “sordum, en az alan ne alıyordur? 8 bin-9 bin.” diyor. Yani yalan beyan vermemiş danıştıkları. Buna rağmen neler söylediğini tıklayın okuyun.
Dagdakiler gelmesin de mühim olan o şu an:) ah doğru onlar Erdoğan'a vermiyorduMültecilerin arasına fazla girmeyin.dikkatli olun
Erdoğan'a benzemeye çalışsaydı ağzından küfür ve hakaret eksik olmazdı, minimalist bir evde yaşamak yerine altın varaklı malikanelerde yaşardı, oğluna gemicikler filan alırdı ama kel alaka ikisiHeybet kriteri değil. Bir insanın duruşu vardır. Olmadiği gibi davranmaya kalkınca eğrelti komik duruyor. Kendi gibi olsun Erdoğana benzemeye çalişmasin yeter![]()
Basının görevi objektif bakmaktır. Bizim ülkemizde böyle bir şey kalmadı, sosyal medya da güvenli değil. Dezenformasyon yasası çıktı ama sadece adı çıktı. Bütün medya aleni provakasyon halinde, mide bulandırıcı.Hiçte haberin doğrusuna ulaşma şansin olmuyordu. Bin tane olay sayarım burada. Asil şimdi şansliyiz ki sosyal medya var. Haber her an elimizin altinda.
Hediyeydi o yüzdenProluk üyelik iptali yaptırınca veya uzun süre girmeyince siteye gidiyordu galiba. Geri gelince Kazene özelden yazıp geri alanlar oldu diye biliyorum. Uzun sürmedi senin ki. Belki Kazen geri verir.
23derecede seçimden sonra hacca gideceğini açıkladığını yazmışlar. Aklıma türlü senaryolar geliyor. O yolculuğu kaldırabileceğinden bile şüpheliyim ben. Gerçekten endişe verici durumda.Cidden cok rahatsız ayakta duramıyor, katıldıgı programlarda konusurken anıden sustu bi gitti geldi, baska bir programda uykuya mı daldı anlamadım gozlerı kapandı, degıl 5 yıl 2 yıl goturmez bu adam
Erdoğan'a benzemeye çalışsaydı ağzından küfür ve hakaret eksik olmazdı, minimalist bir evde yaşamak yerine altın varaklı malikanelerde yaşardı, oğluna gemicikler filan alırdı ama kel alaka ikisi![]()
Basının görevi objektif bakmaktır. Bizim ülkemizde böyle bir şey kalmadı, sosyal medya da güvenli değil. Dezenformasyon yasası çıktı ama sadece adı çıktı. Bütün medya aleni provakasyon halinde, mide bulandırıcı.