• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Pkk ya silahi bırak bariş olsun doğu halki da rahat etsin dendi.
Siz de bunu yediniz. Yahu adam andımızı, TC ibarelerini kaldırıldı "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" dedi, uyduruktan çadır mahkemeleri kurdu😒 bütün bunlar barış için miydi? Hayır oy alma derdiydi, bunlar iyi niyetle filan da yapılmadı.

Siz de bunu yediniz. Yahu adam andımızı, TC ibarelerini kaldırıldı "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" dedi, uyduruktan çadır mahkemeleri kurdu😒 bütün bunlar barış için miydi? Hayır oy alma derdiydi, bunlar iyi niyetle filan da yapılmadı.
Anayasa'nin ilk 4 maddesi, Türk bayrağı ifadesi vs vs. Kürdüm ama bunu istemem niye isteyeyim?

Goz göre göre teroruz diyorlar sjdjd

Benimki sadece temenni. Adalet böylelerine gerçekçi işleyemez zaten. Onlarca yüzlerce şehidin cezası ne olabilir ki? Müebbet mi? Nedir yani. Hayır kizamam, bu adamın içeride olmasına kizamam ve siz bunu iddia ettikçe kopuruyorum yerimde, yapmayın ya.
Demirtaş aponun heykelini dikeceğiz dediğinde yıl 2012 idi.hdp yi kurup erdoğan desteğiyle meclise girdiğinde yıl 2015.yani canım nerden tutsan elde kalıyor valla boşverelim bu konuları.

Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.
Ben başörtüsü ile okula gidebildim.
Ben başörtüsü ile memur olabildim ve buna kimse karisamadi.
Dünyadaki birkaç ülke hariç bütün müslüman gariban coğrafyalar Erdoğan için dua ediyor. Neden? Türkiye'yi İslamiyet'in kalesi gibi gördükleri için. Erdoğan İslamiyet'e ne zarar vermiş size göre merak ediyorum.

Mustafa İslamoğlu kimdir nedir biliyor musunuz? Ben burda daha önce kimseyle bunu konuşmadım ama sizin de dininizi yaşamaya çalışan bir insan olduğunuzu düşündüğüm için söylüyorum. CHP bu adam ile görüştü birkaç gün önce. Yani sırf bu adam devletin dini bir kurumuna gelse bile yeter zaten.
Devlet sadece baş örtüsünün serbestliğinden mi ibaret ? Ekonomi kötü diyoruz siz hala baş örtüsü diyorsunuz.

E devletten adres degisikligi yaparsam yarın oy kullanabilir miyim burda acaba ?
Twitterda gördüm de. Gidemiyorum ben adresimin kayitli olduğu yere.

Sadece amaç oy almak olsa süreç bitirlemezdi heralde. Hala oy almaya devam ediyor olurlardı.

21 yıldır yapılan yolsuzluklari niye gormuyorsunuz, dindar bir kadinsiniz anladigim kadarıyla
İslam'da örnek yönetici nasıl olur biliyorsunuzdur.
Islamin son kalesi gibi gorulen reisinizin İslam'a verdiği zarari bu ülkeye kimse vermedi inanin.
Siz gormuyor olabilirsiniz ama ben her şekilde görüyorum bunu. @The

Kk mi örnek yönetici olacak 🤭

Şu hale bak ya.
Kızım bugün ilk defa arkadaşları ile yemek,sinema yapmaya avmye gitti üç saat oldu.
Umarım hadi dışarı çıkalım biraz da demezler diye düşünüp duruyorum.
Reva mı bu bizlere.
Göndermesek de olmazdı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor hem kendi bir şeyler yapmayı da öğrenmeli sosyal olarak.
Çok sinirleniyorum ya😡

Back
X