- 30 Aralık 2009
- 4.538
- 18.952
- 733
Nüfus çoğunluğu onlara geçecek.Anlatamayız kimseye ama ben yine de yazayım şurada kalsın. Aralarında anlaşma yok ama mişlet ittifakına oy veren bir hdp seçmeni var bu doğru ama 2. Tura ince ya da sinan da kalsa akpnin karşısındakine vereceklerdi buna hiç şüphe yok çünkü zafer partisinin katılmasına rağmen fikirleri değişmedi. Ortada pkk ve hizbullah gerçeği olduğu da doğru bunları inkar etmek mümkün değil, burada pkkyı öven en ufak bir söylemim de olmadı.
Yalnız şöyle bir gerçek de var. Başıboş gezen afgan ve suriyeliler de potansiyel terörist hatta afganlar geleceğin ışid potansiyeli, dağda da değiller istanbul gibi metropollerde koloni halinde yaşıyor evlatlarımızın ve bizim hayatımızı şu halleriyle bile tehdit ediyorlar. Hükümet bunları göndermeyeceği gibi yenilerini almaya hızlıca vatandaşlık vermeye devam ediyor. Ekonomi çökük ve bu adamlar bedava yaşıyor. Yarın anadilde eğitim diye bağıranlar sadece kürtler değil suriyeliler ve afganlar da olacak. Var olan sıkıntılara yenileri de eklenecek. Öncelik sırasına koymaya kalkarsak ekonomi ve mülteci politikası daha öncelikli düşünülmeli bence. Çoğulcu demokrasi adaletten falan geçtim, ülkenin demografik yapısı talan oldu. Lütfen iyi düşün, bu köprüden önceki son çıkış.
Amaç nedir bilemiyorum
Korkuyorum ya?