• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aksamdan beri ne istiyorsunuz adamdan la :KK70: geliyorum Vahdettin gidiyorum Vahdettin. Ne kaçırdım :KK70:
Ya ekonomik kriz diyoruz, yağmur gibi kontrolsüz kaçak göçmen diyoruz, savaş bitmesine ve ülke başkanlarının da gelsinler demesine rağmen gitmek bilmeyen sığınmacılar diyoruz, bize Vahdettin'nin anasını bacısını sürgün ettiler diyorlar. Biz olmuşuz Vahdettin zaten. 😂

Çocuklarımız için kırgınım..o kadar çok şey yazasım var ki ne anlayacaklar ben yine konuştuğumla kalıcam..zaten artık mecalimde yok sadece bundan sonra kimseye acımıycam bu
Ben esnaftan alısverısı bıraktım
Park anneleri olur ya asla muhatabım degıller neme lazım
Kapı komşum yan müstakil ev, ultra zenginimsi bişey, o partiyi sevenlerden selamı kestim
Instagramda akparti holıganlıgı yapanları cıkardım
Dilenene Allah versin teyze abi vs bişey der gercersin ya Tayyip versin diyorum suratlar o biçim. E coğunuz Allahınız bellediniz ya neye sasırıyosunuz
Giysi toplama kutularına kıyafet atmıyorum yer bezi yaparım, gram faydam olmasın hayırdır yani

Hersey cok guzel olmadı işte bak aha da oh ne ıyı oldu mınvalınde sevınebılen, rezil ekonomiden ve kötü muameleden orgazma ulaşan insanı da ilk defa goruyorum

Bu kaçıncı seviye soyleyın de kızımı o seviyede yetıstırmeyeyım
Ben o uyeyi daha onceden hatirliyorum belki 10 sene falan olmustur yine secim topiginden.Bu dedigin hic bir seyden etkilenen bir cevresi yoktur onun.Kendi yazmisti.cok iyi hatirliyorum.O yuzden onu etkileyen bir sey yok:)

Ben o uyeyi daha onceden hatirliyorum belki 10 sene falan olmustur yine secim topiginden.Bu dedigin hic bir seyden etkilenen bir cevresi yoktur onun.Kendi yazmisti.cok iyi hatirliyorum.O yuzden onu etkileyen bir sey yok:)
Ooo niye ki
Demet akalın mı
Rihanna mı
Kım kendisi 😜

Kapı komşum yan müstakil ev, ultra zenginimsi bişey, o partiyi sevenlerden selamı kestim
Dilenene Allah versin teyze abi vs bişey der gercersin ya Tayyip versin diyorum suratlar o biçim. E coğunuz Allahınız bellediniz ya neye sasırıyosunuz
Giysi toplama kutularına kıyafet atmıyorum yer bezi yaparım, gram faydam olmasın hayırdır yani
[/
Sıkma güzel canını anlamayacaklar bir süre sonra anlatmaktan yoruluyorsun o durumdayım ben

Kaderimizi bunlar belirledi 🙁 Kendi ülkelerinde savaşmaktan korkanları besliyoruz. Daha kötü ne olabilir 🤔

Eklentiler

• ED375802-E789-47E2-BC25-D5E75B127EA8.webp
    ED375802-E789-47E2-BC25-D5E75B127EA8.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 33
  • C0C8946F-92BE-47DB-AFA9-141FB5B4889D.webp
    C0C8946F-92BE-47DB-AFA9-141FB5B4889D.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Eee dolar yukselince elindeki malin degeride yukseliyor.Ee 20 tp 20.000.000 tl iken dolar kac teleydi hakikaten hatirlayan var mi hortumlanan bankalar olurdu hortum cekilince yapamiyorlar mesela artik🤑
İki keklik bir ayak kayada, annesini karada huevveveve gidiyor noliyo yar benimde sar benimde aman aman. Şeklinde bitirmeye karar verdin sanırım

Ooo niye ki
Demet akalın mı
Rihanna mı
Kım kendisi 😜
Yok yav yurdum insanidir muhtemelen ama belirli bir sosyo ekonomik seviye ustunde olup bir de saglam reisciysen geri kalanin olumsuzluklarin pek bir onemi olmuyor sadece bu.Profil oyle oluyor cevremde de var biliyorum.
Farkinda degil misiniz ulkeyi dolduran kacak gocmenler hakkinda konusurken yorum cikmiyor ya da size iktidarin bin tane yanlisini sayarim deyip hic saymayip rotayi muhalefete donduruyor🤣

HDP söylemleriyle cumhurbaskanimiza çalıştı sen onların Kılıçdaroğlu'na oy verin dediğine bakma içten içe bu seçimde gördük ne demişti Kılıçdaroğlu terör orgutun konusmalari kime yarar cumhurbaşkanına yarar demişti nitekim öyle oldu. Kimsenin kimseyi kirdigina değmez. Sonuçta kazandı cumhurbaskanimiz artık her ikitaraf için hayırlısı olsun. Vatana millete.

Yok öyle olmadi o. Ama bence en büyük desteği Kılıçdaroğlu kendini aday yaparak verdi Erdoğan'a. Hala da istifa etmiyor 2028 için muallak ama 2032 seçimleri kesin bizim diyormuş öyle diyorlar 😂

Sinan Ogan falan tiriviri vatandaşlık verilen Arap kabileleri olmasaydı Erdoğan alamayacakti.Aradaki fark bunu gösteriyor.Bu sebeple göçmenler tabiki gitmeyecek.
Fatihaltaylının dedıgı ıste
Suriyeliler kaderimizi belirledi
Beni kimin yonetecegıne onlar karar verdi

Ya ekonomik kriz diyoruz, yağmur gibi kontrolsüz kaçak göçmen diyoruz, savaş bitmesine ve ülke başkanlarının da gelsinler demesine rağmen gitmek bilmeyen sığınmacılar diyoruz, bize Vahdettin'nin anasını bacısını sürgün ettiler diyorlar. Biz olmuşuz Vahdettin zaten. 😂
Genemi vahdettin yoksa..

Back
X